Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_25

Mamy wielodzietne

Polecane posty

No to i ja się dołączam Mam 29 lat Piotruś 5,5 lat, Asia 1 rok i 9 miesięcy na 1 września mam termin porodu :) Troszkę się martwię jak to wszystko mi się poukłada, ale dam radę :) w końcu dzieci to szczęście...

Gość veraaaa
nie, no, małe dzieci to mały kłopot, duże dzieci to duży kłopot albo male dzieci nie dają spać a duże żyć.

To oklepane powiedzenia :) Moje dzieciaczki czasem dają mi w kość, ale nie wyobrażam sobie życia bez nich :D

Gość mrs
podziwiam za odwage, ja mam meza i 30 na karku ale dalej nie mysle o dziecku...

Gość milunia-is-one

Gość milunia-is-one
Witam,przyłączę się ija,mam 28 lat,7-letniego Dominiczka,5-letnią Lenę,31-letniego nastolatka(gorszy czasami od córci) i termin na 7 listopada

A to i ja się dołączę :) Dzieci w stopce :) Czasem jest niełatwo, ale uśmiech dziecka potrafi wynagrodzić wiele...

Gość masz 28 lat
i 31 letniego nastolatka?:D chyba ze to ten slubny i jego tez do dzieci swoich zaliczasz bo i tak w zyciu bywa:D

Gość milunia-is-one
Niestety niestety,mój pan mąż do tych poważnych się nie zalicza i dlatego nazywam go wiecznym nastolatkiem,nawet ostatnio się uhahałam,synuś pyta córci kto jest najstarszym dzieckiem w domu a ta bez zastanowienia palnęła:TATA,to chyba mówi samo za siebie;-D

Gość i ty z takim
chlopem dzieci robisz? hmmmmmmmm podziwiam niektore kobiety

Gość milunia-is-one
Akurat w tym przypadku to jest tylko kwestia charakteru,taki typ po prostu,bo tak w ogóle to jest poważny pan biznesmen;-p Pracować to ja bym u niego nie chciała...ale prywatnie to piotruś pan i dusza towarzystwa

Gość Gazellaaz
Hej a ja znam pania co ma 16 dzieci :) nie wiem ilu chlopcow ile dziewczynek ona ma okolo 45 lat najmlodsze ma 6 miesiecy a w miedzy czasie jej corki urodzily juz po 2 dzieci :) mieszkaja w domku jednorodzinnym jak tak sobie policzyla to ta kobietka musiala co roku rodzic dziecko :) niezle co ??????? p.s. ja bym chciala miec 3 dzieci ale jak anrzie nie mam ani jednego 😭

Gość Mama grudniowego chłopczyka
Witam i podziwiam:) Zaglądnęłam tutaj, bo wbrew obecnie panującym trendom i mnie marzy się duża, szczęśliwa rodzina. Mam 25 lat (jeszcze:) i prawie 8-miesięcznego synka. Przyznam, że już od jakiegoś czasu marzy mi się drugi maluszek:). Jako, że pracuję i trudno wybrać dogodny moment na drugie maleństwo, to przyznam, ze chciałabym aby przydarzyła się nam... wpadla kontrolowana;) W przyszłości marzy mi się trójeczka lub czwóreczka:) Pozdrawiam cieplutko!!

Gość milunia-is-one
U mnie to jest tak,że ja mam starszą o10 lat siostrę a mój mąż młodszego o 10 lat brata i oboje od początku nastawiliśmy się na sporą gromadkę,ale 16 to troszeczke za dużo jak na mnie,chociaż i ja znam kilka rodzin z liczbą dzieciaczków od 9 do 14,aż miło popatrzę,jak się jedno drugim opiekuje

Gość milunia-is-one
Kochane moje kobietki,obowiązki wzywają;-((( miło się gawędzi ale niestety...muszę lecieć,zajrzę później to może jeszcze z kimś miło pogawędzę a na razie zdrówka wszystkim życzę i pozdrawiam serdecznie

Gość a ja znam kobitke
ktora ma 10 dzieci i 6 jej zabrali 4 mogla zatrzymac ale na jak dlugo:o a inna ma jedno i je tak tszasla ze teraz jest chore:o

Gość milunia-is-one
Witam w ten piękny poranek,witam wszystkie mamusie,które tak jak i ja nie mogą już spać i tak jak ja zaczęły dzień zwyczajową poranną kawką i przeglądaniem wieści z netu;-)

Gość mmaammaa
witam ja mam 23 lata trzyletniego synka, pieciomiesięczna córcie i nastę pne w drodze ;)

Gość Mama-Małgosia
Witam ! ja równiez mam 2 corki i powaznie mysle o kolejnym dziecku moja kolezanka ktora ma 4 mowi ze to i moze duzo pracy ale uwielbia to zamieszanie jak wyjezdzaja na wakacje - ja równiez :) pozdrawiam :) :)