Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_25

Mamy wielodzietne

Polecane posty

to ja mam tylko dwójeczkę 7 letniego dominikai 10 miesięczną Zuzankę-cienias ze mnie ;)

Gość moliza
Fajnie :) mam znajomą, która ma pięciu odchowanych synów u mnie maluchy i jest przy nich trochę latania, choć najstarsza ma 6lat :)

Gość moliza
super :) a w jakiej kolejności rodziły ci się dzieci?

mam dwie córki i trzecią urodze za tydzień :) pozdrawiam

najstarszy syn ma 17 lat,bliżniaki(parka) 14 lat ,syn 8 lat i córka 4 i pół :)

Gość moliza
fajnie z tymi bliźniakami :) niestety u mnie i męża nie zdarzały się bliźnięta, więc jeśli kiedyś będziemy się starali o kolejne to pewnie mamy małe szanse

Gość izdebnik
Do tej osoby która napisała głupie baby z was. Jest to dla mnie osoba bardzo uboga emocjonalnie i duchowo i zapewne zgorzkniała tylko takiej współczuć a wogóle co ona tu robi a jaka dzielna stać ją tyko na obrażanie innych no no co za odwaga a może ty też jesteś wpadką i z tąd problemy emocjonalne polecam wizytę u psychologa dużo zdrowia...

Gość głupie baby z was
Nie mam meza ani nawet chlopaka dzieci tez nie mam bo jestem tak brzydka i glupia ze zaden nie chce mnie nawet patykiem tknac:-o

Witam Mamuski ja mam 32 lata i czworo dzieci:).Dwoje w wieku szkolnym i blizniaki 4 latka.Dodam za bylabym bardzo szczesliwa majac jeszcze jedno!A do tych na nie co to tylko krytykowac potrafia powiem ,ze bardzo dobrze wiem co to tabletki itp,itd.Pozdrawiam i 😘.

buziaki dla Was;) ja muszę trochę poczekać na trzecie bo jestem po cc i takie tam, luby trzyma kciuki by drugi raz była znowu parka ale chłopaków.

Drogie mamuśki - szczerze Was podziwiam ))) jesteście genialne :) Zdziwiona - ja sie dziwie ze ty nie zwarjowałaś:):classic_cool: dwa maluchy placzące w tym samym czasie -szok. A autorce tematu życzę jak najlepiej... 🖐️

Hej dziewczyny. Mam 33 lata i jak widać poniżej też jestem wielodzietna. Zawsze chciałam miec dużą rodzinę, bo sama jestem jedynaczką i było mi zawsze , delikatnie mówiąc, smutno z tego powodu...Ostatnio starałam sie ziścić marzenie o córce, no i efekt taki, że oczekuję czwartego synka...:-) Pozdrawiam serdecznie :-)

nieźle -Lipenka cztery córy a Ronja czterech synów :D ale jak to mówią dobry dowódca jeden rodzaj wojska prowadzi :D

Gość ja dzieci jeszcze nie mam
ale marze o tym aby miec 3, ale pewnie bede meic 2 ;) Nas było w domu troje i u chłopaka tez było troje. Z chęcia miałabym duża rodzine. Do dzisiaj wspaniale wspominam czas dziecinstwa, zawsze mialam sie z kim bawic i teraz tez KOGOS mam - MOJE NAJKOCHANSZE RODZENSTWO. Tylko do Nich moge iść jeżeli rodziców zabraknie i wiem, ze nigdy się ode mnie odwróca :*

Dziewczynki, jak sobie radzicie. Bo ja w 3 w ciazy jestem i troche sie boje jak to będzie.Dodam że jestem zawodowo aktywna i nie chciałabym tego zmienić. ale czy jest szansa że sie pracuje i wychowuje 3 dzieci?

Dobrze będzie...Ja pracowałam mając trójkę, ale jak okazało się, że Miłosz ma cechy autyzmu to zrezygnowalm z pracy, żeby się nim zająć. Gdyby nie to, bez problemu bym sobie poradziła i z pracą i z dziećmi...Mam nadzieję, że jak moje czwarte, najmłodsze, podrosnie to pójde do pracy...

widze ze topik sie rozwija....dolanczam do was dziewczyny ja mam dwojke maluchow (zdjecie w stopce) mam 24 lata i marze zeby miec w przyszlosci jeszcze jedno malenstwo nie teraz ale tak za 3-4 lata ...pozdrowionka dla wszystkich mamusiek

Gość do góry....

Gość moliza
mam troje dzieci, od września wracam do pracy, da się, choć lekko nie zawsze jest

Heeeej:) Tyle znajomych:) że dołączam się:)Lipenka-córa potwierdzona?1967-jak sie trzymasz?Ronju ,Misiu-buziaki:)Weroniko m-czemu nie zaglądasz do nas?Kogo nosisz pod serduszkiem? Dawno już mnie nie było na Kafeterii -ale chętnie poklikam:)Bo temat fajny i tyle starych znajomych;) A ja mam trzech super chłopców:)przymierzałam się do czwartego-ale na razie im dalej w las...i tak czas leci;) Pozdrawiam wszystkie dzielne mamy🌻

Gość nu
kochane czemu umilkłyście ?

Gość zabcik
2 dziewczynki : 10, 4 i trzecia w drodze :)) - termin wrzesień. Ja 33 lata :))

zabcik- mam 34 i trzy dziewczynki, no i kołacze mi się, ze chciałabym chłopca, pewnie za kilka lat zdecyduję sie na czwarte, mam obawy, że znów będzie dziewczynka.... próbować do skutku nie mogę ;) ze względu chociażby na wiek co Twój mąż, ze będzie kolejna dziewczynka i czy chciałabyś chłopca?

Gość bojaccaaa
słuchajcie, a jakie wy macie dochody, że macie po tyle dzieci, ja mam jedno i boję się, ze nie dam rady finansowo na drugie.