Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Ideał dziewczyny z którą chcielibyście się ożenić...wygląd charakter dziewictwo

Polecane posty

oj uwierz miz efacetowi mozna wszystko wcisnac:D buahah tylko wy sobie z tego sprawy nie zdajecie :D wams ie wydaje ze wszystko baby to takie glupie gesi:D ktore za facetem wszedzie pojda:D zreszta jezeli sam wymagasz dziewictwa to sam zapomnij o cipeczkach i przestaw sie na wwalenie konia ( chociaz i tak pewnie to wam zostalo ) az do slubu 🖐️ jednym slowiem jestescie naprawde smieszni :D o i tak fakt faktem wszyscy wyjdziecie za uzywane:D tylkozaden sie do tego nie przyzna:D

Gość dimz
a czemu dziewice nie chca prawiczkow? Bardzo mnie to ciekawi?

Gość ja jestem prawiczkiem
ja jestem idealista, dlaczego mam brac kobieta po kilku partnerach, skoro sam jestem prawiczkiem????

Gość 21_lat
Wy szukacie takich najlepszych, dziewic itp a jacy wy jestescie? najpierw pomyslcie o sobie a pozniej o nas:P

ja jestem prawiczkiem

bycie prawiczkiem jeszcze nie oznacza ze jestes jakiś lepszy od innych facetów..

Gość 34z
Skoro facet sie naruchal (ze tak powiem) a na zone szuka dziewicy, to czemu prawiczek ma nie szukac dziewicy? Jemu tym bardziej sie nalezy.

no ok sam jestes prawiczkiem ale hjesli facet stuka na prawo i lewo a potem ma nagle widzi mi sie ze chce dziewce not o cos tu jest nie halo:otaki facet nazywa sie "idiota"

pain au chocolat - to już nie te czasy że faceci lykali podstawowe wszystkie wałki kobiet

Gość zgrabne nóżki i wielkiebimbały
dobrze byloby gdyby miała

a po co mi laska po kilku partnerach? co ona bylaby mi w stanie dac??

Nie użyłbym określenia "wielkie bimbały" ale sex z deską to traumatyczne przeżycie, uraz zostaje do końca życia

Gość 21_lat
szukajcie takich samych dziewczyn jak wy jestescie, bo wy chcecie takich idealnych,a sami jestescie nie lepsi:P

wiklyn ale nie odwracaj kota ogonem :classic_cool: nmy nie rozmawiamy o opreferencjach kobiet tylko mezczyzn to raz wiec trzymaj sie tematu kobiety ogolnie nie podnosza takie go kzyku ze to a byc prawiczek badz nie natomoast wy faceci tak....i to glownie dzi ktorzy mieli wiele partnerekw sswoim zyciu..i to jest poproastu nie fer i wy tego nie rozumiecie......ta samo jak kwestia tego ze dziewczyna ktora mialam np 2 to wedlug was odrazu kurwa ktora sie puszcza i bedzie zdradzala po slubie:o zastanowcie sie czasem co wy piszecie a potem wlaczajcie do dyskusji:o

jak ja jestem prawiczkiem to po co mi dziewczyna co miala 2 czy 3 partnerow :( ? ;(

a jak dziewczyna miala wielu partnerow?

Gość emja
serial to nie zycie :o

Gość emja
a Ty chialbys zakochac sie w prostytutce?

dobra ale skoro nie masz pewnosci to jakim prawem ja tak nazywasz:classic_cool: hahahahaha :D az mi humor poprawiles idz na ulice przylepiaj kazdej na czole nalepke "jestem kurwa" bo pewnia kazda sobie zaniza prawda:classic_cool:?

Gość do przesadzacie
ja tam jestem prawiczkiem i chce dziewice

Gość kazdy samotny facet
znajdzie w maju tego roku kobiete :)

Czytam dyskusję i naprawdę niektóre wypowiedzi mnie dziwią. Pewnie, ze każdy niech szuka czego chce. Ale tak od razu sie nastawiać, że chcecie z żonę tylko dziewicę? Penie , że i one chodzą i czasami mają więcej latek. Ale to idiotyczne dla mnie stwierdzenie, że szukam tylko dziewicy. I śmieszne. Dla mnie seks wiąże się z odpowiedzialnością a dopiero później z przyjemnością. Jak znajdę tego, którego pokocham i który mnie pokocha to z pełną odpowiedzialnością stracę ten balast. Bo dziewictwo w dzisiejszych czasach jest nie na modzie. Ludzie zastanawiają sie dlaczego kobieta po 20 czy 30 jest jeszcze dziewicą. Zwyczajnie- nie szukała okazji no i nie poszczęściło jej się w znalezieniu tego jedynego.

nie kazda ale duza czesc i to sami jestescie sobie temu winni:) oglaszajac wszem i wobec ze dzieczyna musi miec malo pratnerow badz wogole:D wiec skoro tak to sobie wystarczy zanizyc ilosc i juz:D pociag seksualny ma kazdy:D i kobiety i faceci wiec nie rozumiem dlaczego kobieta ma sie powstrzymywac a facet moze sobie ruchac na prawo i lewo:D bo on kurwa nie zostanie nazwany napewno :D wszystko sie tak wyrownuje..moze nie wszystko jest fer ale takie zycie

no bo kobiety, ktore sa dziewicami i mialy malo partnerow sa lepsze niz to co mialy przygody i wielu partnerow, bardziej moralne itp.

Gość Litta
Jak sie czyta tutaj opinie co niektórych to włos się jeży na głowie.... Czy wyście poszaleli z tym dziewictwem??!! Jakas totalna paranoja!! Chlopacy- jak bedziecie z dziewczyna i bedzie Wam ze soba dobrze to czy gdy dowiecie sie ze ona nie jest juz dziewica- rzucice ją? To jest chore!!! Bycie ze soba to cos wiecej niz seks, dziewictwo itp... Jestescie nienormalni!!!! Miłość i związek dwojga ludzi to cos pieknego... Chyba nigdy sie o tym nie przekonacie myslac w takich kategoriach... .