Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Ideał dziewczyny z którą chcielibyście się ożenić...wygląd charakter dziewictwo

Polecane posty

Najcząściej używane panny najglośniej krzyczą że dziewice wyginęly czy że to kłody

Gość sgs
Jasne, ze kazdy wolalby z dziewica, a dziewczyny moze wolalyby z prawiczkami? I co? Wy jestescie ok jak juz z kims spaliscie, a dziewczyna nie, gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
a ja mam 25 i jestem dziewicą :P i jestem ładna i zgrabna :) ha ale wiecie co już mi sie to znudziło

moja żona cnotę niestety straciła z innym:( Zdradzam ją przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia

A ja bylam dziewica dla mego meza (on juz prawiczkiem nie byl) i ciesze sie ze trafilam na nie-prawiczka dla ktorego liczylam sie ja jako osoba a nie tylko czy bylam z kims czy nie. Niezaleznie od tego czy bylabym dziewica czy nie gdyby mnie facet spytal sie czy juz z kims spalam to byl to dostal po mordzie i byloby po jakiejkolwiek znajomosci. To co bylo wczesniej to sa moje prywatne sprawy.

wcale nie Twoje prywatne sprawy, to raczej sprawa męzczyzny z kim się spotyka i ma prawo wiedzie takie rzeczy

Gość mnie jedna oszukiwała
ale się poznałem jak ją przydusiłem to się przyznała Pierwszy raz uderzyłem kobietę i nie żałuję tego

Jedyne co moglby ode mnie uslyszec to czy przed nim bylam w innych zwiazkach i tyle. Ale bez zadnego wglebiania sie czy uprawialam juz seks czy nie. Ja o mojego meza sie nie pytalam (jedyne o czym gadalismy w tym kontekscie to o bezpiecznym seksie czy i jak sie zabezpieczamy) z kim przede mna sypiam i on tez sie mnie nie pytal. To ze bylam dziewica wyszlo jak mialo dojsc do naszego pierwszego razu. I dlatego mysle ze nie-prawiczki sa lepsi bo nie oceniaja od razu kobiet pod katem czy byly juz z kims czy tez nie. Dlatego mimo ze bylam dziewica ciesze sie ze oddalam sie nie-prawiczkowi.

Gość vfor
" lalalalalalalalalalalalalalala a ja mam 25 i jestem dziewicą i jestem ładna i zgrabna ha" a to dlaczego?

Gość qwarz
michela york - glupia jestes i tyle w temacie

Gość Rasputnka
Sa dwie kategorie facetow: -jedni-przestaja byc prawiczkami w tzw normalnym wieku i zyja i funkcjonuja normalnie, z czasem tez poznaja kobiete i jest ok -drudzy-jak nie straca dziewictwa w odpowiednim czasie, z wiekiem dziwaczeja, sa zakompleksieni, czesto brzydcy i musza sie wyzyc wymyslajac teorie ze chca tylko dziewicy. a prawda jest taka ze to ich zadna nie chce.

Gość ewula1
Jarku---84 czyzbys sie teraz przerzucil z krytyki Polek na na dziewice?:):):)

Gość tsunade
ja bylam dziewica i moj maz tez prawiczkiem. fajnie bo sie uczylismy nawzajem wszystkiego:) nie wiem sadze ze jakby byl nie rpawiczkiem by mi to nie przeszkadzalo. nie potrafie odpowiedziec bo sie nie znalazlam w takiej suytuacji.

ja bym tez wolała z nie prawiczkiem. ---- hmm na początku to myślałam że tak trzeba do ślubu być dziewicą, a teraz od jakis dwóch lat nie byłam w poważnym związku to też nie myślałam o seksie z nikim, noi tak wyszło. teraz już nie chce czekać do ślubu. Ale też nie pójde do łóżka z pierwszym lepszym:P

Gość Dopowiem od siebie
Prawiczki (szczegolnie ci ponad 20 letni) sa strasznie sztywni, najczesciej zupelnie nie sexy i zachowuja sie jak jakies mohery.

Gość ja jestem prawiczkiem
i mam prawo nie chcec nie-dziewicy, gdyz sam jestem prawiczkiem i mam prawo wymagac dziewictwa

Gość Dopowiem od siebie
Tylko ktora cie zechce? Dziewica wola nie-prawiczkow ktorzy sa juz doswiadczeni w tych sprawach.

a dlaczego ja jako prawiczek mam sie zenic z kobieta, ktora ma bujna przeszlosc seksualna?

Żarty Żartami ale facet z którym jestem 6 lat powiedział że nigdy ze mną się nie ożeni bo cnotę stracilamz innym. Sądzilam że żartuje i mu to przejdzie ale naprawdę nie zamierza brać ślubu

może jest mu tak dobrze skoro nie byłaś dziewicą to nie mas od niego prawa niczego wymagać moim zdaniem

Gość Dopowiem od siebie
Te ktore maja bujna przeszlosc seksualna na ciebie prawiczka nawet nie spojrza. Te ktore sa dziewicami wybiora nie prawiczkow jak tylko uslysza ze nie znasz sie na tych klockach. Przygotuj sie ze bedziesz sie musial zadowalac sam.

Gość vfor
lalalalalalalalalalalalalalala - czyli istnieja ladne kobiety, ktore nie traktuja seksu jak sportu :) dobrze wiedziec

mnostwo kobiet sie mna interesuje, ale same niedziewice, mam satyskafakcje z dawania im kosza

ja jestem prawiczkiem - a to sie tak z mety pytasz czy jest dziewicą? ja jakby się mnie tak facet zapytał, to bym sie wkurzyła.. i poszła sobie. nie mozna ludzi postrzegać w kategoriach dziewica ok. nie dziwica to już dziwka. przeciez jesli ktoś byl w kilku poważnych związkach to wzasadzie normalne ze prawiał sex. co innego jesli kobieta czy facet korzysta z seksu przygodnego.

Gość massia25
o fajnie czytać takie opinie, ze dziewictwo jeszcze sie liczy... ja rownież jestem dziewicą (taka 178cm, zgrabna, brunetka), trochę "wstydzę się"tego/jest mi z tym źle,bo wiem w jakim świecie zyjemy, ale moim "marzeniem" jest, aby usłyszeć od mojego ukochanego( mam nadzieje,że kiedyś go spotkam;), że jest "dumny",że jest moim pierwszym...:)

a dlaczego jako prawiczek mam brac sobie zone co miala kilu partnerow : ? to nieuczciwe i niesprawiedliwe :(