Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

mnie sie podobala :P inaczej bym nie poszedl, mezczyzni to nie meczennicy ;)

jasne, w koncu pierwszy, to chyba normalne... choc to moze zalezy od egzemplarza, jeden moze bardziej inny mniej.. taki co to ma potem np. 20 kolejnych, to nie wiem. reno ma racje :classic_cool: znowu odbiegamy :P

A nie było tak? kłamałem? Aż cały wszedł w nią, po prostu magia! A jak slisko, mokro i przytulnie.. Boginia!!!

mialem chyba 6 lat franca, umiem powiedziec ze jestem z polski :classic_cool: i nic wiecej :classic_cool: powaga

i co ty mi powiesz?ucze sie juz 5 rok francuskiego, umiem powiedziec jak ma na imie i nazwisko i ze mam 13lat:P w porywach zwroty grzecznosciowe i liczenie do 10:P

I tak nie zle! Miałem te z pary lat niemieckiego i znam tylko słowko..

bo ten franc to juz taki dziwny jezyk :classic_cool: i jeszcze ta pisownia i czytownia kompletnie rozna :P dobrze, chyba na dzisiaj starczy, bo rozpoczniemy teraz lingwistyke ;)

wiesz co, zaloze ci o niej osobny topik :classic_cool: to co zawsze, niezgodnosc charakterow :P ----mysza twoja twoja kolej na orgazmy :classic_cool:

bo tu weszlas :P a jak ktos tu wejdzie to juz nie wyjdzie.. bez orgazmu :P

ale co mam powiedziec czy moje orgazmy wpływaja na moje zdrowie,nie mam nioc do powiedzenia bo

wakacyjna milosc, jak to sie mowi dla niej chyba nie nowina byla.. ot, tyle ciekawe czemu cie to tak interesuje :classic_cool:

ok.orgazm łechtaczkowy a zdrowie Wiec zazwyczaj mam ten wspomniany wyżej orgazm,ale zdrowie.No tez mam i nic nie szkodzi jemu wydaje mi sie ze nawet jest wtegdy jeszcze lepsze,a ajkie samopoczucie...