Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japlecznik

pomocy, wybilam zeba !!

Polecane posty

Gość japlecznik

co mam teraz zrobic? nie wiem jak to zrobilam,ale zlamalam ( no,zlamalam, nie wybilam) ale wyglada jakby go nie bylo ;>) zab, 4ka , wyglada to strasznie, jutro mam wielka impreze, co mam zrobic ? ;( wiem,ze do dentysyty,ale czy zrobia mi chcoiaz jakas 'prowizorke' na jutro ? niech sie wypowie ktos,kto wie, o co kaman

Gość japlecznik
up

Gość japlecznik
up

Gość pchlasachrajka
idz do dentysty, jak jest dobrym specjalista to cos wymysli

Gość masz odlamana czesc
denstysta moze zeba przykleic..masz ta odlamana czesc?

Gość wyluzuj wyluzuj kobietko
zrobia prowizorke. psokojnie! ja tez tak mialam. nie panikuj.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
jak masz kasę to spoko...dentysta obejrzy to co zostało i zaproponuje jakieś rozwiązanie (korona lub implant), a tym czasowo są takie "atrapy" zębów które mocuje się na niewidocznej szynie do sąsiednich zębów. będzie dobrze :D

Gość japlecznik
no wlasnie sle sie wyrazilam, jest korzen, ulamala sie ta przednia czesc zeba, tylna jest plus korzen. jak ktos ma dobra wyobraznie to wie,o co chodzi ;) siedze i rycze, bo sposob,w jaki to sie stalo jest niewytlumaczalny ;P i tylko takiej lajzie jak mnie sie moze to zdarzyc. glownie chodiz o to,ze jutro mam wielki bal,na ktory czekalam od dawna,a tu zlamana 4. mam andzieje,ze cos mi wymysla do jutra, na 8 ide do dentysty, juz dzwonilam i buczalam w sluchawke ;p dziekuje tym, ktorzy podnosza mnie na duchu i mowia,ze cos da sie zaradzic, a glownie o czas tutaj chodzi :/

jak korzen jest zachowany to looz, umów się szybko i dentysta odbuduje Ci ułamaną częśc tylo potrwa to jakieś 2 godziny, wiec taka dłuższa wizyta

ja kaurat mam taki problem ze 6-ke na dole mam bardzo zniszczona mam tylkon scianki zeba i jedna scianka w polowie jest zlamana denstysta mowi ze wyjmie ta zlamana czesc i zobaczy co da sie zrobic jak jest zlamane wyzej niz w polowie zeba to dobrze, jak jest w polowie to zle mial ktos taka sytuacje?

Gość japlecznik
dzieki Haris za slowa otuchy, mam nadzieje, ze rzeczywiscie cos zrobia i to w trybie natychmiastowym ;) nie jestem z natury panikara, ale to.. to po rpostu pech jak jasny skur.. ;P