Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka mala

Czy facetowi moze podobac sie dziewczyna a umowia siez z inna?

Polecane posty

Gość nalesnik
wez nie doluj mnie bardziej ale to cos złego ze ja chce wyjsc ztwarza...osatnio jak bylam opryskliwa to mi powiedzial z emam wieszka sile przebicia .. ie wiem co to mialo znaczyc .... ale ja taka nie jest moz etak sie wydaje a ja bym chciala zeby zobaczył moja wrazliwosc...ale ta sytuacja zolaniem byla pozniej po naszym 1 spotkaniu. i to co ma piernik do wiatraka..

Gość cavecam
on tez chce wyjsc z twarza.....i co ??? A tak w ogóle po co tutaj piszesz??? Oboje wiemy , że nic nie zrobisz i będziesz czekała na jego krok, koleś widze normalny znający swoją wartość nie będzie robił z siebie pantofla i się płaszczył bo tobie to odpowiada.... Zawsze jak wszystko zepsujecie to potem plujecie, że " widocznie mu nie zależało" ....żenada...

Gość nalesnik
a co nie moge pisac wolne forum a ty po co piszesz widocznie masz złe doswiadczenia z etak najezdzasz na kobity..... nie zrobie bo sie boje ..... a jak zrobie i mnie oleje moz ejakbym go przyparal do muru np wyskoczymy na piwko dzisiaj..??? cos w tym stylu.

Gość nalesnik
bo to sie zawsze musi wszytko komplikowac a ja sie teraz mecze hehe..

Gość cavecam
Możesz tupać nóżką, ale to ty zepsułaś nie on i jeszcze wymagasz poparcia twojego punktu widzenia... Widzisz on nie miał takiego problemu jak robił pierwszy krok...olałaś go i żyje nadal...z tego co piszesz coraz lepiej żyje :D Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa....

20:32 cavecam on juz nic nie zrobi..i ja bym tak samo zrobil...jak mnie laska olewa to nie robie drugi raz pierwszego kroku( w sumie drugiego poprostu chcesz zawsze by twoje bylo na wierzchu, bys to zawsze ty dyktowala warunki i zawsze ty wyszla z twarza..... Tak sie nie da kochana..... _________________________________ da się, ale z prawdziwym mężczyzną

Gość nalesnik
a mi sie wydaje z ejak by był mu naprawde zalezało to by zrobił ten 2 krok mimo tego ze go olalam...zawsze sobie przypomina o mnie jak czegos potrzabuje..bbubua widocznie nie jestesmy sobie pisani....ale zal pozostanie...