Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE POmOZCIE MI

KRWOTOK od 3 dni prosze pomozcie!!

Polecane posty

Gość dziwne nie stac cie na 100 zl
ito co m-c sie przeciez placi internet a nie jest to rzecz niezbedna do zycia. do lekarza raczej co miesiac sie nie chadza.

Gość ja anka
:( jestem ze szczecina, przerazajace to co napisalas

Gość ja anka
znam dobrego ginekologa, porzadny facet, ale za wizyte z usg bierze ok 150zl :(

Gość PROSZE POmOZCIE MI
nie mam internetu u siebie wiec bez glupawych komentarzy prosze. place za pokoj i za jedzenie nie stac mnie na zadne wygody. Mam sie dobrze w sumie dochodze do wniosku ze to chyba lepiej ze nie poznalam do konca diagnozy. Z jednej strony dalej nie wiem co mi bylo.. ale zastanawiam sie.. aczkolwiek nie wiem jak bym zareagowala gdyby mi ten glupi lekarz powiedzial "taaak owszembyla pani w ciazy i ja pani sobie poronila".. bo zapewne to bym wlasnie uslyszala... sama nie wiem co o tym wszystkim myslec dlatego robie wszystko by nie myslec. mam nadzieje ze wiecej to sie nie przydarzy aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo...

Gość PROSZE POmOZCIE MI
ja anka- ja pierwszy raz w tym szpitalu bylam i wiem teraz ze ostatni. lekarz ginekolog ( inny lecz tez tam leczy) ponoc stracil zone, umarla na jakas dolegliwosc kobieca, czegos jej nie wycieli... i teraz wszystki emowia ze on ma ponoc uraz i jak przysylaja do niego chora kobiete to wycina wszystko by ja ratowac.. i faktycznie mozna uslyszec ze lubią "patroszyc" na ginekologii MSWiA. Dziewczyny ostrzegly mnie bym nie podpisywala swistka swiadczocego o tym ze w razie zagrozenia zycia wyrazam zgode na operacje... tylko ze ponoc kobiety budzily sie i dowiadywaly ze nie maja jajnika- ow, macicy jajowodow itp... jakas afera ponoc z tym kiedys byla... ehh

Gość gość
cZ4mMI69K1KVDshKMolsKhuW