Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolaPolaPola

farbowanie włosów PILNE!!! proszę o wskazówkiP

Polecane posty

Gość PolaPolaPola

witam wszystkich:) mam taki oto problem, jakieś 3- 4 miesiące temu pofarbowałam włosy szamponem koloryzującym palette kolor ciemny brąz, mój naturalny kolor to taki mocno ciemny bląąd. problem mam taki, ze oto po 4 miesiącach i 1 tylko farbowaniu kolor nadal jest obecny na moich własach a w dodatku mocno wyblakł.czy jeśli nałożę teraz na włosy jakis SZAMPON koloryzujący ( farba odpada) powiedzmy ciemny bląd czy jakis taki, to czy nie wyjdzie z tego rude świństwo?? bo juz nie wiem jak mam wrócić do naturalnego koloru, albo chociaż do zbliżonego do naturalnego. myję włosy codziennie, a to świństwo do tej pory jest na moich włosach w stanie proaktycznie nie zmienionym- ale wyblakłym:(

Gość PolaPolaPola
bardzo bardzo bardzo proszę o radę, nie mam doświadczenia w farbowaniu:P

Gość PolaPolaPola
no proszę :P bo zaraz jade po jakiś szampon

Gość DARUCHAGGGGGGGGGG
JA POL ROKU TEMU POFARBOWALAM TEZ FARBA PALLETE CIEMNY BRAZ WYSZLY MI CZARNE WYBLAKLY ZROBILAM PARE DNI TEMU RZJASNIECZEM I JESTEM RUDA :(

Gość PolaPolaPola
no i tego się boję strasznie:( ale może nałożenie kolory jakiegoś ciemnego blądu czy jasnego brązu nie wyjdzie rude?? współczuję:*

Gość DARUCHAGGGGGGGGGG
TA FARBE TRUDNO SIE POKRYWA KAZDY FRYZJER TO MOWI!!! BEDZIESZ RUDA TAK JAK JA :p

Gość PolaPolaPola
tylko że ja juz bardzo dawno farbowałam, miałam nadzieje, że może ona już tak nie działa

Gość dziwczyna pisze o
szamponach, a nie farbie. to jest roznica. rude pewnie nie wyjda skoro szmapona nie ma rozjasniacza, ale nie liczylabym tez, ze wyjda takie jak maja byc, bo jasnijszy na ciemny nigdy sie nie udaje. moze lepiej zrob sobie balejaz kilka razy i bedziesz miec jasniejsze.

Gość PolaPolaPola
:) dziękuje dziewczyny za rady:) jeszcze sie zastanowie;)

Gość Mademoiislelle
nic ci nie wyjdzie jak polożysz szampon ciemny blond na ciemny braz jaki masz teraz. zmarnujesz pieniadze. musisz isc do fryzjera. tego szampony palette ciemny braz nic nie ruszy

Gość sół z oliwką
jedyne co możesz zrobić, to zainwestowaćw farbowanie u fryzjera, pokażesz na próbniku jaki masz naturalny kolor, fyzjer ci zafarbuje, odrosty bedą niewidoczne, przynajmniej powinny btakie być. Farba położona u fryzjera raczej nie powinna spowodować niespodzianek - typu żółta głowa lub inne dziadostwo

Gość sół z oliwką
tylko warto iść do dobrego fryzjera - niekoniecznie drogiego. takeigo kóry pracuje na markowych produktach i ma dobrą opinię