Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie okna

rocznik 1983

Polecane posty

Haha :D Nożyczki nie mam bladego pojęcia... próbowałam im wyperswadować ale to ich dziecko prawda ;) Dlatego modlę się żeby był chłopczyk bo wtedy będzie Joachim a to już bardziej wyjściowe :D

Papierowe nożyczki to faktycznie fajnie pare zł zostanie w kieszeni ;)

sara to jeszcze jako tako brzmi, choc tez raczej bym nie dala, beniamin tez do przelkniecia, mnie sie podoba. dla mnie najglupiej wygladaja te spolszczenia. ale co tam, dzieci im pozniej podziekuja:) myszko, ja mam nazwisko 17-znakowe:) fakt, podpisywanie sie to tragedia:) hanus, a ten twoj to ile ma??? bo nam juz drugi zabek wczoraj sie pokazal. przy tym nie bylo tak fatalnie, ale pierwszy to byla tragedia, jeszcze nocowalam u rodziny w poznaniu i tak cala noc poplakiwal:O mikolajka nie czytalam:( ja w ogole od kiedy gabi sie urodzila nie mam sily na czytanie:( nie moge sie skoncentrowac itp:( ale zaraz chce sie zabrac do roboty i poczytac ksiazke ktora probuje juz 3 tydzien, albo i dluzej przelknac:) trzymajcie kciuki;) a te badania to fajna sprawa, a z dziewczyny sie nie smiejcie, moze jest bardzo religijna, albo dziewica??? rozni sa ludzie. ja poszlam pierwszy raz jak mialam 20 lat:) jakos wczesniej nie czulam potrzeby, skad sie dzieci biora i jak sie zabezpieczac juz wiedzialam od 6 roku zycia, matka zaopatrzyla mnie w odpowiednia literature, a i ja bylam dosyc ciekawska. a przed obcym facetem, ktorego pierwszy raz na oczy widze wstydzilam sie nogi rozkladac. a teraz w to wbijam, przy pierwszym porodzie towarzyszylo mi jakies 10 osob, czulam sie jak jakis eksponat do podziwiania... tak to sie ludzie z wiekiem zmieniaja:)

Justyna ja mam dwie córki :D Zuzia ma 21 miesięcy z maja jest ;) I potwierdzam trójki to największa masakra świata :D :O

a mi się ta NADINE podoba :) :) :) Joachim tez ;) zdrobnienie Jonek :) fajne ;) a ja i Jula to 7-mki :)

Dzień Dobry :) Buziaki dla Was w te walę tynki ;) ❤️

Jestem happy bo dostałam od mężusia ksiązkę P. Coelho :D :D A Wam jak minął dzień ?? ;) Myszka dziękuję za ❤️

Nożyczki DAWAAAAAAAAAAAAAAAJ !!!! o ale bym zjadła :D

hej mi jeszce nie minął ;) synek troche kaprysi , ciska sie wychodza mu ząbki i to dlatego:( a mnie maż dzis zabiera do kina :D na randke zaraz wychodzimy miłego namietnego wieczoru

Niania w Nowym Jorku fajna jest ... ale i tak wymiata Lejdis ...dawno nie oglądałam tak fajnego filmu :D Nożyczki łapie :D i ide skrobać :P

Hej :) Witam weekendowo :D Nożyczki ja Nianie też ze 3-4 razy czytałam... ale rekodr to mam z Anią z Zielonego Wzgórza... ponad 10 razy całą serie 10 książek :) No i Harry Potter uwielbiam ;) A teraz mam fazę na P. Coelho ;) Życzę Wam miłego dnia.... i odzywajcie się ;) 😘 🖐️

Czytaliśmy dzisiaj z moim i co chwile śmiech ;) W naszym życiu też czasami fajne gadki puszczamy ;) Gratuluje pomysłu ;) Jak Wam sobota minęła ?? :)

Dzień Dybry :D Nożyczki ja uwielbiam dostawać szklanki, kieliszki i to w różnych kształtach ;) Jakaś dziwna jestem ale my mamy swoje mieszkanie niewiele ponad rok i "dorabiamy" się wszystkiego od początku ;) Pamiętam jak kupiliśmy mieszkanie i rodzeństwo mojego K dało nam żarówkę na dobry początek... cieszyliśmy się jak głupki ;) A tak wogóle od wczoraj się odchudzam :classic_cool: dostałam orbitrek i zasuwam na nim :D zobaczymy... mam 14 kg do zrzucenia :D :O Miłej niedzieli ;) 😘

hej ja wczoraj mialm gosći Teściów :O i jakos poszło a co do szkalnek to ja nie lubie takich prezentów bo nikt nie trafia w mój gust :P mój syn ma Zęba :) i szukma kobiety dla mojego psa ;)

chodzi o to by pies też sobie ulzył bo nasz szaleje :D i ciągle marudzi

ja nie mialm sumienia :) no my mamy psa i dwa chomiki które notorycznie uciekaja z akwarium a pies to je tylko liże :D nawet nie zaszczeka jak po nim chodza

no tak :) nie pomyślałam za to mi chomiki uciekaja :D a to problem bo miniaturki i jak sie schowaja to po 2 dniach wyłaża

nie chomików nie mam na fotkach mialm ale mazz nie zgrał i skasował musze porobic tym moim urwisa

no taski mi to maż wytłumaczył :D a nasz Bursztyn to po nim przejdziesz i łba nie podniesie :D

Myszka ten wielki psiur to Twój ?? ;) Ja mam goldena 8 miesięcy ... kawał paszkudy naszej :D Ja już miałam chomiki (skurczybyki spierdzielają :D ) , papugę Bolka :classic_cool: rybki, kota. Ale to jak byłam młodsza i nie dzieciata ;) Zrobiłam kokosanki ;) bardzo łatwy przepis... zjadłam jedną trzyma się twardo ;) Szukam dla Taty jakiś film wojenny ale szczerze mówiąc niewiem jaki ;)

Mysza to tak jak nasz Bash... dzieciaki łaża po nim a on myśli że się chcą z nim bawić i merda ogonem :D :O Zuzia mu zęby liczy a ten nic ;)

i co jest kociary??? dzien kota minal i sie gdzies zawieruszylyscie:) ja przez weekend meza mialam pod reka wiec nie uraczylam was swoja obecnoscia, ale maz wraca na noc dopiero w czwartek wiec teraz mam luz:) wiecie, jak on idzi mnie przy kompie to zaczyna wygladac jakby wscieklizny dostawal, niemalze rwie na sobie szaty, wolsy mu sie mierzwia, rosna pazury, oddech przyspiesza i mozna uslyszec warkot:D ja dzis wykonczona, ale jakos jeszcze energia mnie nie opuscila:) chyba pojde jeszcze cos posprzatac, bo glowa zmeczona, a cialo jakby na energizerze jechalo:)

my toczymy wojne z synkiem :D ida mu zeby i jest bbbbaaaaaaaaaaaaardzo marudny