Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolatany nerw

Szok!!. Facet dosypywal mi srodkow uspakajajacych do herbaty!!

Polecane posty

Gość skolatany nerw

Teraz blaga mnie o zrozumienie(nie przebaczenie). Mowi ze robil to dla mojego dobra abym sie tak nie denerwowala(czasami wybucham i potrafie sie bardzo zdenerwowac). Jestem normalnie w szoku.....

Gość phiiii
mnie to mój facet dosypywał do herbaty środki na popęd!! myślałam, że go zabiję jak mi się przyznał :O

Gość skolatany nerw
Niestety to ja musze siebie wywalic, bo mieszkamy u niego. To mial byc juz facet na cale zycie:O

Gość a ja sama sobie dosypywalam
to mi zabronil :P

Gość ergot
no to teraz powinien ci dosypywac srodki na szok...

Gość wspolczuje...
Ci bardzo:-o:-(

Gość akakakkav
No to laska, musisz być niezłą histeryczną idiotką, skoro facet do czegoś takiego się posunął. Twoje fochy musiały mu nieźle zaleźć za skórę.

Gość skolatany nerw
Jestem po prostu zalamana. Najgorsze jest to,ze nie jestem w stanie mu tego wybaczyc ani z nim byc. Stracilam do niego calkowicie zaufanie:(

Gość wspolczuje...
na pewno nie ma sensu byc z tamin facetem, nei wiadomo co Ci nastepnym razem dosypie:-O, ile byliscie razem?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
to jest manipulacja, brak rozwagi i narażanie życia!! jeśli prowadzisz samochód to ja bym mu jaja z dupy wyrwała, bo po większości takich leków nie wolno prowadzić auta. mogłaś robić sobie ogromną krzydę biorąc jakis lek wchodzący w interreakcje z tym co ci dosypywał i poważnie sobie zaszkodzić. poza tym prawo nie pozwala podawać ludziom leków bez ich wiedzy i zgody (z wyjatkiem oddziałow ratunkowych i przypadków klinicznych). mogłaś się uzależnić od tych leków!! owszem możesz mieć trudnu okres denerwować się i stresowac, ale on powinien porozmawiać i jawnie ci zaproponowac lek, a nie potajemnie Cie podtruwać!! jego czyn w moim odczuciu jest skrajnie chory, patologiczny, manipulacyjny...ogólnie uważam że facet jest chory na głowe ot co!!

Gość skolatany nerw
Prawie dwa lata. Ten facet byl naprawde moim idealem, szczegolnie z charakteru, a teraz takie cos..

ale heca:D to jak motyw z telenoweli brazylijskiej tylko, ze tam wsypywali srodki nasenne i ,,ta zla\" uspila goscia kladla sie na nim w bieliznie, wparowywala,,ta dobra\" i...zwu wyjasnianie wszystkiego przez 10 odcinkow:)

Gość wspolczuje...
nie ma idealow, ale na prawde to straszne co zrobil:-( bardzo Ci wspolczuje, nie wiem jak mozna najblizszej osobie cos takiego zrobic:-o 🌼

Gość skolatany nerw
** ** ** **, niestety masz racje, zachowal sie skrajnie nieodpowiedzialnie. Twierdzi, ze zrobil to pare razy, bo nie mogl patrzec jak sie wykanczam nerwowo. To musialy byc male ilosci, bo nigdy nie poczulam sie mocno senna, ale mimo wszystko...

Gość skolatany nerw
Zobaczylam u niego w szafce proszki uspokajace i strasznie mnie to zdziwilo, bo on jest z kolei bardzo opanowanym czlowiekiem. Kiedy sie go o nie zapytalam dziwnie sie zmieszal, wiec wiedzialam, ze cos jest nie tak. Sam sie przyznal, bo klamac tez za bardzo nie potrafi. Najlepsze jest to, ze obok nich byla karteczka, na ktorej bylo wlasnie napisane "srodki uspokajace" i dawkowanie. Inaczej bym sie nie domyslila:O

Gość fdfdf
wez cos na uspokojenie!

Gość fdjjfhghhg
co za sk... a ja myślałam że mój juz osiągnął apogeum głupoty - tez jestem nerwowa ale tak jak ktoś odpisał - mógł ci zorbić duża krzywde - nie powinnaś puszczać mu tego płazem

Gość nowy rok
no to niezla musisz byc histeryczka :o

Gość hej ciocia
O K....URWA!!!!!!!!! ja bym go zniszczyła za coś takiego :o

Gość trojka123
Skoro tak go denerwowało towje zdenerwowanie i wybuchowość to sam powinien brać te środki na uspokojenie.Trafiłaś na furiata i nie wiadomo co jest jeszcze w stanie zrobić aby cię uspokoić:(.

Gość jryjj
to niezłą świruską musisz być skoro ktoś bliski złapał się aż takich sposobów :S

Gość on jest
psycholem a nie ona świruską ludzie troche myśleć