Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumikukukuuuu

Jak zmyć jasno-bzową farbę z włosów w domu?

Polecane posty

Gość fikumikukukuuuu
poprostu się na tych sprawwach nie znam :]

Gość deodat
Każdy z twoich pomysłów jest debilny i diotyczny. Woda utleniona z henną!!!!!! Pasemka przy pomocy wody utlenionej!!!!

Gość ////////////////////////
kobieto blagam idz do fryzjera i popros o rozjasnienie calosci... tak bedzie najlepiej

Gość deodat
Dziewczę, masz zdeje się dostęp do komputera i internetu, to weź coś poczytaj. A zacznij może od opakowania po hennej. To jest albo-albo, albo używaż henny na NIEFARBOWANE, naturalne włosy, albo idziesz dalej w chemie, bo henna nie zadziała.

albo bardzo dużo pasemek przez czepek -ja tak miałam robione

Gość fikumikukukuuuu
jeżeli nie potrafisz pomóc tylko komuś poprostu " wrzucać" to sięnajlepiej zamknij, a po drugie skoro tak świecisz inteligencją i wszystko wiesz to może porozmawiamy na inne tematy? określasz mnie mianem głupiej, bo nie wiem jak się henne miesza i z czym? przecież to są pierdoły! i nie muszę się na tym znać bo mam o wiele lepsze rzeczy do roboty, dlatego pytam tutaj, bo może ktoś jest bardziej doświadczony :]

:o

a od henny to możesz miec co najwyżej plamy lub koszmarny kolor na włosach -lepiej nie ryzykować

nikt ci juz nic lepszego nie doradzi...niestety..sama nie grzeb przy tym bo bedziesz straszyc ludzi..

Gość deodat
Dokładnie: kobieto idź do fryzjera i nie kombinuj bo będziesz mieć jajecznice na spalonych sianowatych włosach. Woda utleniona to sposób nieopierzonych gimnazjalistek. Owszem, jak ktoś ma mocne włosy, to jeszcze jednorazowe zastosowanie obleci, ale i kogoś innego będzie od razu dramat. Takie rzeczy jak ściąganie farby powiniem zrobić fryzjer. Wszystko inne może mieć fatalne skutki.

Gość deodat
Dziewczę, raczej zmiażdżę cię na inne tematy również, więc się nie ciskaj, tylko słuchaj, co ci mówię. Idź do fryzjera, jak on cię już wyprowadzi, będziesz mogła powtarzać nakładanie farby w domu. No chyba że chcesz wrócić do swojego naturalnego.

i tak zropbi po swojemu :o czuje ze juz dobiera sie do pudelka z henna :P