Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitzy

JESTEM W SZOKU!

Polecane posty

Dziewczyny, zobaczylam wczoraj filmik anty aborcyjny. Powiem szczerze zawszze bylam jakos obojetna na ten temat, bylam wrecz za. Ale przezylam prawdziwy szok. Niby zdawalam sobie sprawe co sie z tymi malenstwami robi ale to jest przegiecie!!!!! Morderstwo istne. Przeciez te istotki mialy juz glowki, raczki, nozki, paluszki, takie malutkie. Az sie poplakalam. Szczypcami je rozrywano. O boze, co za kobiety potwory moga takie cos zrobic. Sory za podnioslosc mojej wypowiedzi ale jestem skrajnie dotknieta tymi obrazami. Blagam kobiety, zabezpieczajcie sie, albo oddajcie do adopcji. Przeciez te istotki wygladaly jak dzidziusie tylko taaakie tyci tyci. Boze jak mi ich zal, nie dano im szansy :( i znowu sie poplakalam :(

Gość a wszyscy
sie dziwia ze kosciół jest taki przeciwny aborcji Ja nie jestem za kosciołem ale tez ogladalm ten film bedac w liceum i na pewno bym nie usunela

ja tez do kosciola nie chodze, nie wiaze aborcji z religia czy kosciolek, ale to jest masakra. I uwazam ze kazda kobieta powinna to obejrzec, moze bedac troche strasza, bo w liceum to jeszcze takie podlotki i tak nie rusza.

Gość taka jedna babka jestem
Przyłączam się. Filmu nie widziałam, ale też apeluję do kobiet - albo zabezpieczenie, albo adopcja. Od niedawna jestem mamą i szczerze nie umiem sobie w ogóle wyobrazić jak można żyć z tym, że nie dało się szansy własnemu dziecku..., że się go zabiło....

Gość a moja kumpela
miała taki zabieg za granicą, oni tam nie patrzą czy za późno czy nie, chcesz to usuwasz

Nie mam zamiaru tego ogladac bo wystrzegam sie wszystkich takich obrazów ostatnimi czasy, ale kiedys widzialąm fotki plodu po aborcji i nigdy tego nie zapomne!

Taaaak ale jak na niektorych tematach jechalam rowno po pindach ktore usunely ciaze bo zapomnialy o gumce to france pomaranczowe o maly wlos mnie nie zabily!!!:(to trzeba dopiero zobaczyc zeby sie przekonac?:(

Obejrzałam no i ? Nie zmieniłam zdania. Jestem dalej za legalizacją aborcji w Polsce.

mantodea a po co sobie nerwy szarpać? Ktos chce to i tak to zrobi i zaden film jego zdanie nie zmieni...

Gość sardonit
Następna rozegzaltowana idiotka. Aborcja jest zalegalizowaną procedurą medyczną w wielu krajach. Jetseś mądrzejsza niż systemy prawne tych państw? Tylko tutaj w katolickiej, obskuranckiej Polsce robi się z tego taki problem. Obejrzyj sobie filmik z rzeźni i zobacz co się robi zwierzętom. No widok cielaka obdzieranego ze skóry na żywca oczywiście nie popsuje ci apetytu. No i to jest właśnie ta wasza hipokryzja. Ten zlepek komórek rączkami i nóżkami niczego nie czuje w przeciwieństwie do krowy. No takie ale coż za porównania ja tu robie. W każdym razie tyle jest warta wasza "wrażliwość".

ja tam widze róznica miedzy cielakiem a moim dzieckiem... ale moze jestem dziwna skoro dla kogos prosiak i czlowiek to jedno i to samo.

Ja pamietam ze nam pokazywano taki film na lekcji religii... no i fakt okropne... ale.... te dzieci byly duze, to sa aborcje w 5-6 mcu ciazy, dozwolone aborcje sa w krajach EU do 10-12 tyg i wyglada to nieco inaczej

jedno i drugie jest gatunkiem jedno i drugie żyje, ale jak można porównywać zwierzę do gatunku ludzkiego przecież to hańba ;)

hmm hanba? nie tak bym tego nie ujela. tylko widze róznica miedzy prosiakiem a moją córką a jak ktos nie widzi to juz wasza sprawa :)

zakamuflowana pokazac ci fotke mojego dzidziusia z 9 tygodnia? wyglada slicznie ma glowke brzuszek raczki i nóżki :) serduszko mu bije i sobie plywa w brzuchu. kazdego dnia rośnie!

Ja wiem jak wygladaja dzieci w 10-12 tyg ja tylko mowie ze te filmy Niemy krzyk i inne tego typu propagandowe bzdety pokazuja zafalszowany obraz bo pokazuja nielegalne aborcje w bardzo zaawansowanej ciazy

na temat filmu sie nie wypowiadam bo go nie widzialąm i nie chce widziec...

Gość co słychać
ja widziałam film i mam to gdzieś. Nie płaczę nad tym zlepkiem komórek- nie obchodzi mnie to. Jak patrzę na ludzi to żałuję że większości z nich nie wyskrobano, może świat byłby lepszy .

Gość mi się tenfilmik nie otwiera
glitzy skopiuj jeszcze raz link

co slychac jest wiele teorii na temat tego czy ludzie są xli od poczatku czy to kwestia srodowiska wychowania itd... moze nie tyle trzeba bylo ich "wyskrobać" co wychowac :)

MAMANI JESTEM PO TWOJEJ STRONIE!!!!!!!!!!JESTES NAPRAWDE MADRA I INTELIGENTNA DZIEWCZYNA.CZESTO SPOTYKAM TWOJE POSTY NA TOZNYCH TEMATACH-TRZYMAJ TAK DALEJ.ZYCZE POWODZENIA W ZYCIU OSOBISTYM👄

No widzisz MaMani mylisz pojęcia. Oskarżasz mnie o bycie złym czy też niewychowanym a ja po prostu mam swoją teorię i swoje racje na temat aborcji. żadne antyaborcyjne filmiki na mnie nie wpłyną, bo są one mocno przekolorowane.

Gość co słychać
może i tak. większość ludzi nie wychowuje dzieci tylko je hoduje albo tresuje.

kogel mogel ty chyba nie rozumiesz tego co ja pisze :) Ja nie napisalam ze to jestes zła i niewychowana :) kolezanka na pomaranczowo napisała ze świat bylby lepszy gdyby niektórych ludzi sie wyskrobalo wiec jej odpisalam ze moze bylby lepszy gdyby tych ludzi sie dobrze wychowalo a nie wyskrobalo :) pomaranczowa masz racje. Nie kazdy nadaje sie na rodzica i tu zadanie panstwa zeby zapewnic dla tych niechcianych porzuuconych dzieci odpowiednia opieke wychowanie i przyszlosc! A nie wepchnac ich do domu dziecka i zrobic samowolke... niestety panstwo sie w tym nie sprawdza... :(

państwo za pieniądze podatnika. Jestem egoistyczną wredną suką i nie chcę żeby obce mi dzieciaki były opłacane za moje pieniądze. Mam córkę, planuję drugie dziecko, mam spłatę kredytu i jeszcze łożyć na obcych wrrr.

kogel mogel ale i tak te twoje podatki przepadaja i nie masz na to wplywu na co ida wiec chyba lepiej zeby szly na dzieci niz na pierdoły dla urzedników i ich rodzin

ja wcale nie twierdze ze powinni nam przywalic jeszcze wyzesze podatki . powinni poprostu dobrze wydac te pieniadze które juz nam zabierają

gdybym miała wybór na co przeznaczyć, to przeznaczyłabym na rozwój miasta, ale ja gówno mam do powiedzenia ci nie zmienia faktu, że ponarzekać można.