Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitzy

JESTEM W SZOKU!

Polecane posty

mamani- hehehe- zobacz kiedyś jak ktos nie miał nic do powiedzenia to sie czepiał ortografii- a teraz jak ktoś nie ma nic nowego do powiedzenia czepia se mamani...........:D a to zdjecia nie takie, a to kiedy do szkoły chodzi i tp......

ike bywa :) a ostatnio juz byl taki spokój :D:D znów wrócilam do lask to chyba dlatego ze nie ma asi a kolorkowa gdzies zniknela :D:D

nie chodzi o to jakiej osoby ktoś się czepia- tylko że wogóle czepia się osoby- temat jest po to żeby o nim dyskutować a nie najeżdzać na rozmówców

z racji specjalizacji interesują mnie takie przypadki, więc nie podniecaj się tak bardzo :) Zmykam już do spanka, żegnam was.

Gość do MaMani
kogel mogel, a teraz tak szczerze co ci przeszkadza w MaMani?

Gość do MaMani
a nie możesz odpowiedzieć normalnie bez ironii, chociaz raz?

Przecież odpowiadam :-o To nie jest wątek o MaMani, więc pozwól, że zaprzestanę tą czczą dysputę, ale....ale kiedyś się wypowiem szerzej na ten temat :)

Gość do MaMani
to powiedz co masz do powiedzenia i nie czepiaj się pierdół

Gość ggggggggggggggggggggggggggg
skoro temat nie jest po to żeby najeżdżać na rozmówców to dlaczego niektóre z nas są nazywane "barbarzyńskimi kobietami" ??????????????/

Gość mnie też boli
ja raz poroniłam i bardzo to przeżyłam ale bylam z tym sama bo mąz nie potrafił mnie nawet wesprzeć

ja osobiście nie nazwałam żadnej rozmówczyni barbarzyńską kobietą- po pierwsze zacytowałam słowa poprzedniczki- po drugie mówiłam o sobach które są w stanie zabić lub skrzywdzić własne niemowle

Gość do MaMani
Boże obserwacja???? Kogel mogel no proszę cię, dorosła chyba jesteś więc jak masz jakiś problem to powiedz o co ci chodzi ,a nie czepiaj się MaMani na każdym topiku na którym sie wypowiada, bo wprowadza to niepotrzebny zamęt i wywiązuja sie potem takie bezsensowne dyskusje. Ale już się zamykam, bo w sumie to nie moja sprawa:-)

Rozumiem, że nawet obserwacja interesujących mnie osób jest tu zabroniona, ale wiesz co mam to w dupie i tak będę sobie obserwowała :) W jakim każdym. Tylko w tym.

hmm proponuje dac sobie spokój :) Kogel mogel nie lubisz mnie uwazasz ze glupio pisze i masz do tego 100% prawo. Jesli chcesz o tym ze mną pogadac to nie wiem moze napisz maila albo podam ci nr gg chętnie z Tobą porozmawiam dowiem się co Ci we mnie przeszkadza czym się irytuje :) Jeśli nie masz ochoty na taką rozmowe to niestety bedziesz mnie musiala na tym forum jakoś znosić :)

pewnie bys musiala :) w tym wypadku masz tylko dwa wyjscia :)

Czy zauważyłyście, że takie topki mają generalnie taki sam przebieg. Najpierw pada teza za albo przeciw aborcji później jest krótka wymaina argumentów, a włąściwie wyciąganie różnych argumentów typu biedne zwiarzątka, bieda, wyrzucanie dzieci na śmietnik, tłumaczenie przeciwnikom aborcji, że są zacofani. A później z braku racjonalnych argumentów wszystkie oświecone i tolerancyjne osoby potrafią tylko i wyłącznie uszczypliwie czepiać się personalnie osób, które bronia nienarodzonych dzieci? Każde krzywdzenie dziecka czy dorosłego człowieka jest złem, ale nie można chyronić ludzi przed złem zabjając ich. To jest chyba logiczne?

Gość nie przejmuj sie wypowiedzia
kogla mogla ta osoba wogóle nie powinna miec dzieci tylko sobie kupic obore i cielaki hodowac bo to dla niej zadna roznica...zenujace wypowiedzi takich osób - zapłodnic i wyskrobac, zaplodnic i wyskrobac - bo przeciez krowy maja gorzej

malir, no to zarzuć jakimś konkretnym argumentem? Niech przekona ten argument zwolenników. Jesteś taka sama jak ja czy inne dziwne osoby wdające się w tą dziwną dysputę. Zamiast pierdzielić trzy po trzy o tym jakie to wy jesteście obeznane w temacie a jaka ja jestem głupia, to rozpocznij coś konkretnego.

Gość jestem 3000 postem
bardziej agresywne są zazwyczaj Matki Polki :o jak ktoś śmie mieć inne zdanie niż one (popiera aborcję, nie chce mieć dzieci, chce mieć tylko jedno dziecko, chce mieć dziecko po 30-ce itp.) to zaczyna sie wyzywanie :o

Gość kogel mogel czytaj ze
zrozumieniem tepa debilko - tu nikt nie bedzie tracił czasu na tłumaczenie ci cos co dla normalnego człowieka jest oczywiste - idz sie wyskrob to moze poczujesz sie lepiej

kogel mogel ty wszystko za bardzo dos iebie bierzesz. juz chyba z 3 raz piszesz ze "jestes glupia , zla" itd i ze inni tak pisza o tobie. nie bierz wszystkie do siebie naprawde!

lecz sie ty zimna suko, obys juz nigdy nie mogła miec dzieci

mamani olej sa suke- dla niej ciela i dziecko to to samo nie widzisz??? to ograniczona kobieta, chyba jej mózg wyskrobano i ma tam tylko wołowine hehehe

gdybym brała wszystko do siebie co jest pisane na tym portalu o mnie to dawno bym się musiała leczyć na jakieś depresje a jak najzwyczajniej w świecie was w głębokim poważaniu co nie zmienia faktu, ze lubię też was drażnić i obserwować jak się pienicie :) to taka moja masochistyczna rozrywka.