Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

Witam Państwa... Zajmuje się wróżeniem z kart klasycznych. Odpowiem na państwa pytania dotyczące waszych relacji z innymi... Prosze przy zadawaniu pytania podac państwa imiona oraz naświetlić mi mniej więcej sytuacje...

Gość co będzie dalej
wiola i robert

to ja poproszę... jestem rybka, on koziorożec, wszędzie piszą i mówią , że nasz związek nie ma przyszłości, a jakoś ciągniemy już razem w jednym domku szósty rok.... co dalej???

on Rafał ja Joanna, nie wiem czy powinnam z nim dalej byc, kocham go ale nie wiem czy jest na tyle odpowiedzialny żeby dalej to kontynowac.

jestem zodiakalnym bykiem mój chłopak rowniez jest bykiem. Czy pasujemy do siebie?

Wiola, Robert - Karty wskazują na udaną przyszłość ( przynajmniej najbliższą ) ... Prosze nie odrzucać propozycji Roberta które moga nadejść lub już nadeszły... Prosze być mu wsparciem a on będzie wsparciem dla Pani.

Gość Gunsik
ok, ja opiszę swój zawiły problem Tomasz (bliźniak 1983) - od 5 lat razem Tomasz (rak 1981) - od pol roku kochanek Jacek ( ryby 1981) - właśnie zawraca mi w głowie i jedno pytanie KTÓRY >>??

Gość Gunsik
aha , ja Izabella (waga 1984)

Gość a wiec dla ...
Ania i Michał

Agata, Zbydzek... No cóż... Karty wskazują na to, że Pani jest od niego dojrzalsza i to raczej on korzysta z związku z Panią niż Pani z niego...

Gość ehmmmmmmm
I ja... |Czy drogi tych osób sie jeszcze zejdą ? on 8.02.1988 Bartlomiej Ona 22.12.1989 Adrianna Natalia pozdrawiam :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Patrycja, Łukasz on chyba niezbyt odpowiedzialny nie wiem czy to dalej ciagnac, nie jestem pewna swojej miłosci... :(

Gość pgulaskaaaa
Patrycja i Sacha :) z góry dziekuje!

Rafał, Joanna Hmmm karty sugerują aby Pani nie poświęcała się na razie.. Niech Pani żyje z dnia na dzień nie przejmując się zbytnio nim, co może się Pani rozczarować.

liliweneda ... Byk bykowi nie równy ;) Nie umiem osądzić. Może podasz wasze imiona?

Ahh liliwenda..Teraz widze imiona... Karty wykazują, że możecie mieć kłopoty, moga być kłótnie... Ale takie które miłością da się łatwo rozwiązać ;)

Paulina i Damian... Karty pokazują miłość oraz dwie rady : nie spieszyć się, nie kłócic się... Unikajcie nieporozumień i pośpiechu.

wielkie dzieki ezoteryczna a co powies\z o takiej parze jak Patrycja i Wiesław Krzysztof i Krystyna Magdalena i Paweł bardzo prosze o odpowiedz i z gory serdecznie pozdrawiam

To ja tez bym prosila :D Roksana i Jacek

Gość ***taki smutny jeden***
Arek ur. 22 lipca i Wiola 26 lutego, zostawła mnie kilka tygodni temu dla innego, mamy szansę??? bo nadal Ją kocham, czy dać się na spokój bo jest z innym...