Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonistka

Czy zaglądacie do telefonów swojego faceta?

Polecane posty

Gość ja tez mialam zaufanie
do nefratowejkotki - no jasne ze wiem po co pytal. czemu mezczyzni maja swoje zony za takie idiotki?

komiczne :D bez przesady wiesz o co mi chodziło :p

Gość buehehe
Nigdy nie zaglądałam do komórki swojego faceta, nie grzebałam po jego mailach. Ale jak coś mi się wydało podejrzane - zajrzałam. W mailu było zmienione hasło :D - kretyn a z esek dowiedziałam się reszty. Jak dla mnie starczy :-)

Gość jestem przeciwna
moj facet rzadko mi mowi i wcale mi to nie przeszkadza, slowa sa niczym w porownaniu do czynow i to jest najwazniejsze...

Gość mądrala-
frk-09 Zgadzam się z Tobą No normalnie moje myślenie:-)Może to dziwne, ale nie cierpię, jak mi facet powtarza, że mnie kocha i, że będziemy razem i oczekuje, że to potwierdzę. Specjalnie, trochę złośliwie nie potwierdzam:-) Nie lubię słownych deklaracji, bo nie to sie liczy, ale czyny. A te wasze dyskusje tak mnie zestresowały, że chyba normalnie przejrzę telefon mojego gościa po względem"zdradza czy nie zdradza":-)

Gość ja tez mialam zaufanie
no wlasnie, z gadania to nic nie wynika, chyba ze sie jest politykiem. prawda jest taka ,ze przed zdrada nie uchroni ani uroda partnerki ani dobry sex.

jestem przeciwna " frk-09, zgodze sie z tym, jezeli chodzi o zwiazek, jest to uczciwe, ale w malzenstwie i jak sa dzieci, to jestesmy zwiazani i wtedy zadna decyzja juz nie jest prosta, bo decydujemy nie tylko o sobie i jednak cos obiecywalismy..." Oczywiście, gdy jest małżeństwo, ze wszystkimi prawnymi konsekwencjami, dzieci, to sytacja jest zdecydowanie bardziej skomplikowana. Dlatego też, nie spiesze się do małżeństwa i dla mnie nie znaczy ono nic więcej, poza tym co oznacza w sensie prawnym.

Gość xionenna
Dziewczyny,byc moze sprawdzanie telefonu swojego faceta to dziecinada i brak zaufania,lecz niestety czasem jest to sposob na sprawdzenie czy tak naprawde nie ma nic na sumieniu...chyba lepiej jednak wiedziec?Ja mam staly dostep do tel.mojego mezczyzny i wiem ze nic tam zlego nie znajde,wiec juz tam nawet nie zagladam-ale gdyby sie na mnie rzucal za kazdym razem jak go dotkne to chyba nie jest normalny objaw?Wtedy na pewno bym go sprawdzila.

Gość a gdzie.............
a gdzie telefonostka? to że jej facet nie wypuszcza telefonu z ręki dobrze jej nie wróży... mój też tak robił, no i niestety

Gość on i tak ma 2 kartę
trak jak mój :p i 3 kontana gg :o

Gość Tom30
Mam wiele znajomych par, które mają wspolny mail, wspolne gadu- gadu etc. Nie ma wowczas potrzeby inwigilacji.

Gość proszę przeciwników/czki
O podanie metody sprawdzenia kogoś kto nie jest uczciwy??? mam liczyć na to ze się przyzna??? albo że śię wyda za kilka lat :o

Gość mozna miec wspolnego maila a
potem sie okazuje,ze ktos i tak ma osobnego. jak u mnie.

Gość florianna0
czyli proste-trzeba sprawdzac a nie sluchac glupot ze to dziecinne

Gość no i gdzie
telefonistko gdzie jesteś??????????

proszę przeciwników/czki O podanie metody sprawdzenia kogoś kto nie jest uczciwy??? mam liczyć na to ze się przyzna??? albo że śię wyda za kilka lat To jest stawianie sprawy na głowie. Masz istotne podejrzenia, to przeprowadź śledztwo, które nie może się wyłącznie opierać na przeglądaniu telefonu, bo same sms i połączenia także nie muszą świadczyć o zdradzie. Ale kontrola prewencyjna :O to jest jakieś szaleństwo. Rozumiem, że sa pary dla których te wspólne konta mailowe, telefony to coś oczywistego, jeśli im to odpowiada, to ok, chociaż często takie postępowanie jest trochę sztuczną demonstracją wzajemnego zaufania. To wszystko wynika z postawy, przyjętych nawyków i wyobrażeń. Lubię mieć swój swiat i swoje sprawy i lubię gdy kobieta ma także swój świat i swoje sprawy. Jest część wspólna i częsci osobne.

Gość kobieta mechanik
Podstawowa regulacja silnika wykonywana w warunkach statycznych, obejmuje luzy zaworowe, maksymalny odstęp styków przerywacza aparatu zapłonowego, odstęp elektrod świec zapłonowych, skrajne położenia pływaka w gaźniku oraz statyczny kąt wyprzedzenia zapłonu. Oprócz tego, po kilku latach eksploatacji lub kilkudziesięciu tysiącach kilometrów przebiegu samochodu, wymiany wymagają dysze paliwowe i powietrzne w gaźniku – ze względu na erozję dysz paliwowych i korozję dusz powietrznych, gardziel gaźnika i jego rozpylacz wymagają wypolerowania. Wymiany wymaga także przerywacz aparatu zapłonowego. Okresowo powinien być wymieniany filtr powietrza wlotowego silnika (i filtr paliwowy, jeśli został on zainstalowany w układzie paliwowym), a czyszczony – odśrodkowy filtr oleju oraz spirala skraplacza oleju w układzie przewietrzania skrzyni korbowej silnika. Liczbowe wartości luzów, odstępów, częstotliwości wymian, czyszczeń i regulacji nie są tu przytoczone, gdyż są one zawarte w instrukcji dołączonej do samochodu przez wytwórcę.

Gość telefonistka
witajcie kochani, nie, nigdzie nie uciekłam :) Nie piszę nic, bo z moim facetem widzimy się i mieszkamy razem tylko 4-5 razy w tygodniu, więc dopiero jutro będę miała okazję spróbować zajrzeć do jego komórki. postanowiłam, że zapytam go, czy mogę sobie pograć w jakąś gierkę na jego telefonie, bo ostatnio sporo ich pościągał. Oby tylko nie zechciał pokazać mi ich osobiście i nie siedział przy mnie jak "gram" :P

a co z jego komputerem? Ma laptopa? też go powinnaś sprawdzić!!! proponuje także dogadac sie z listonoszem - za flaszke lub dwie, będzie Ci pokazywał jakie listy do Twojego faceta przychodzą

Gość gorzej jeżeli
tam przychodzi listonoszka :D Trudno jej będzie zaufać

Gość telefonistka
komiczne, daruj sobie te ironie on też nie jest święty, ostatnio na moim laptopie bez pytania wszedł sobie do folderu "moje dokumenty" :o dlatego zrobiłam mu konto gościa na moim lapie :P

nie jest swiety bo jesteście wzajemnie siebie warci :D zamiast zaufania nadzór zamiast prywatności wspólnota pierwotnych lęków :D

"on też nie jest święty, ostatnio na moim laptopie bez pytania wszedł sobie do folderu "moje dokumenty"" dlatego Ty powinnaś iść dalej!!! prywatny detektyw to ktoś, kta zpewni szczęście w Waszym związku :P

Gość tylko od czasu do czasu
warto sprawdzić komórkę detektywa...może być w zmowie z chłopakiem....

Gość kobieta mechanik
Podstawowa regulacja silnika wykonywana w warunkach statycznych, obejmuje luzy zaworowe, maksymalny odstęp styków przerywacza aparatu zapłonowego, odstęp elektrod świec zapłonowych, skrajne położenia pływaka w gaźniku oraz statyczny kąt wyprzedzenia zapłonu. Oprócz tego, po kilku latach eksploatacji lub kilkudziesięciu tysiącach kilometrów przebiegu samochodu, wymiany wymagają dysze paliwowe i powietrzne w gaźniku – ze względu na erozję dysz paliwowych i korozję dusz powietrznych, gardziel gaźnika i jego rozpylacz wymagają wypolerowania. Wymiany wymaga także przerywacz aparatu zapłonowego. Okresowo powinien być wymieniany filtr powietrza wlotowego silnika (i filtr paliwowy, jeśli został on zainstalowany w układzie paliwowym), a czyszczony – odśrodkowy filtr oleju oraz spirala skraplacza oleju w układzie przewietrzania skrzyni korbowej silnika. Liczbowe wartości luzów, odstępów, częstotliwości wymian, czyszczeń i regulacji nie są tu przytoczone, gdyż są one zawarte w instrukcji dołączonej do samochodu przez wytwórcę.

Gość Grzebaczka
Ja Mu grzebię w telefonie, ale zawsze przy Nim i robię to z czystej ciekawości, teraz to już chyba z przywyczajenia hehe:) Ale Jemu też pozwalam, nie mamy przed sobą tajemnic , nie musimy ukrywać sms-ów ;)

"nie musimy ukrywać sms-ów" bo facet od razu wszystkie kasuje :P:P a do powyzszej uwagi o sprawdzaniu tela detektywa - słuszny tok myslenia :D

Gość Grzebaczka
Nie kasuję :) A co masz jakieś problemy z facetem, że taka złośliwa jesteś ? To wspólczuję. Ja na szczęscie takich nie mam. A sms-y to kasuje Mu ja, jak już ma przepełnioną skrzynkę :P A jak jesteśmy razem to odbieram i czytam pierwsza :P Gdyby miał coś do ukrycia to by mi na to nie pozwalał :) Zresztą ja Mu ufam i bez tego, bo jest absolutnie wyjątkowym mężczyzną :P