Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonistka

Czy zaglądacie do telefonów swojego faceta?

Polecane posty

Gość To się wypowiem jeszcze...
Nie martw się, w naszym przypadku ta więx nikogo nie uwiera . Jesteśmy bardzo szczęsliwi ze sobą, bardzo dużo rozmawiamy i nikogo ta więx nie uwiera. Inne przypadki mnie nie obchodza :P

v33 : Salomon probowal podzielić :P:P fakt, nie wyszlo mu..

Gość To się wypowiem jeszcze...
Czepiacie się szczegółow i chwytacie za słówka ! Istnieją darmowe bramki, oczywiście, ale będąc razem, rzadko włączamy komputer . Ale chyba zaczniemy po to, żeby sms-a napisac :P Podałam przykład z tym wysłaniem smsa, przykład :P I żegnam, bo normalnie się tu porozmawiać nie da, chwytacie za słówka, a złośliwośc to nie ma granic. Rozumiem, że można miec różne poglądy, ale ja Was nie atakuję za to, że właśnie macie je takie, jakie macie.

noooo tu Salomona nie znajdziesz :P zresztą jabym się uparła to te płyny w moim ciele to jakby moja własność prawda za zasiedzenie :D:D:D

po tojest forum, żeby się czepiać i chwytać za słówka :P wirtualnie za nic innego sie chwycić nie da :D:D:D

Gość FRK.....
frk, no jeśli ciebie z tweoim partnerem/ partnerką :P łącza takie więzi to już rozumiem, dlaczego nie musisz i nie masz potrzeby sprawdzania mu/ jej komorki :)

v33 : do zasiedzenia to potrzeba wielu lat, z tego, co pamietam :P:P:P

Viv powinni to chore prawo zmienić :P a wracając do tajemnicy korespondencji :) ufać komuś bez naruszania jego wolności osobistej oto sztuka którą posiedli tylko najlepsi ;)

Gość hehehehehehehe
gdyby partnerzy nie naruszali wzajemnie swojej \"wolności osobistej \" to ludzkośc by nie przetrwała :P

nooo przy mentalnosci co niejednego jak hehehehe to racja ;) (pisałam ze potrafią to najlepsi) a skąd wiesz moze dopiero wówczas ruszył by Świat naprzód i by niżu demograficznego nie było?:D:D:D

\"komiczne : daj może jakiś przykład, bo na wykładach z prawa nie uważałam, więc nie rozumiem\" mozesz dokonywać wszelkich czynności, które pozwalaja na utrzymanie tych płynów w stanie właściwym dla ich specyfiki i to, co ma na celu zapiegać ich uszkodzeniu lub utracie wartości... ale nie mozesz ich sprzedać, podarowac, oddac komuś do używania, nie mozesz ustanowić na nich zastawu, pożyczyć itp :P zasiedziec rzecz ruchomą mozna w 3 lata, ale TYLKO W DOBREJ WIERZE... w tym przypadku o dobrej wierze nie mamowy, wiec nie mozna zasiedziec w ogole.

Gość hehehehehehehe
Rozebranie kogos i skontrolowanie jakie ma dziś majtki i czy na koszuli nie ma obcego zapachu to też naruszanie "wolności osobistej" przecież :P A wracając, bez rozbierania ludzkośc by nie przetrwała :P Czyli bez naruszania wolności osobistej tym samym :P

Gość kocica której zawsze mało
ja sprawdzam wyniki badań mojego faceta przede wszystkim w zakresie chorób płciowych internet to oczywistość :D prasę, książki które czytuje harmonogram dnia a także regularność wypróżnień :classic_cool:

Gość kocica której zawsze mało
moja mamusia też tak robiła mojemu tatusiowi szkoda, ze biedaczek nie dożył 30 :(

Gość ja tez sprawdzałam
na początku związku, ale to wynikało z fascynacji Nim i Jego zyciem, taka pierwsza faaza zakochania hehe teraz już tego nie robię :P

Gość v33 czemu
zmieniłaś nick na kocica której zawsze mało :)?

Gość ja tez sprawdzałam
byłam tak zafascynowana moim facetem, ze wąchałam z niekłamaną radością ubikację po każdym jego wyrpóżnieniu :classic_cool:

Gość ja tez sprawdzałam
Psss jak chcesz sie wypowiedzieć, to na czarno, a nie teraz brak Wam już argumentow i podszywacie sie na pomarańczowo, wiecie co nędzne i żałosne to jest :/

ej!!1 ja zmieniłam nic?? :D:D:D no jeszcze na rozdwojenie jaźni nie cierpię :D:D:D:D ale podobają mi się tej kocicy wpisy ;) choc to zupełnie nie moj styl ;)

Gość ja tez sprawdzałam
żałosne i nędzne to jest tym bardziej, że wstydzę się pokazać mój telefon, mojemu facetowi, bo mam standardową tapetę operatora, której nie potrafię zmienić :(

Gość ja tez sprawdzałam
chowam go w pochwie i zadaję sobie pytanie, czy mój telefon także będzie miał grzybicę... wyświetlacza..?

Gość ja tez sprawdzałam
Ciekawe które z was to pisze :D Wyobraźnia widze pracuje :D

Gdy brak mi argumentów podszywam się wymyślając możliwie najgłupsze teksty :classic_cool:

tak podszywy to moja pasja :classic_cool:

Gość ja tez sprawdzałam
frk nie musiałeś tego pisac , przeciez to wiemy:P

Gość ja tez sprawdzałam
teraz namiętnie czytuję Twoje podszywy, wyobrażając sobie, ze mój facet jest równie inteligentny jak TY :classic_cool:

Gość ja tez sprawdzałam
Nawet to potwiedziłes powyższym postem :)

Gość ja tez sprawdzałam
gdy nikt się pode mnie nie podszywa to myślę, ze mnie NIE MA :O

Gość do telefonistka
napisz czy cos znalazłaś,bardzo zaviekawiło mnie czy te podejrzenia były słuszne