Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronek van basten

Czy starsi faceci zastępuja kobietom ojców

Polecane posty

Gość bronek van basten

No własnie jak myslicie czy jeżeli dziewczyna wiąże się ze starszym facetem to podświadomie poszukuje ona w nim ojca?

Gość lilalunaaaaa
a moze nie poszukuje w nim ojca...tylko poszukuje poczucia bezpieczeństwa ktore dawal jej ojciec..myslales nad tym?

Gość bronek van basten
Może i tak być ale ja spotkałem się raczej ze zjawiskiem że z takimi kolesiami wiązały się dziewczyny które albo nie miały ojca albo co prawda miały ale ojciec miał je w dupie i nie interesował się nimi.

Gość bronek van basten
ja związałem sie uczuciowo i fizycznie z ojcem mojego kolegi i jest nam cudownie :classic_cool:

Gość to nie zawsze tak jest bo
ja mam normalna rodzine kochajaca matke i ojca i meza starszego o 25lat.napewno ojca w nim nie szukam

Gość lilalunaaaaa
no dobra to napisze inaczej...moze dlatego sie wiążą bo szukaja poczucia bezpieczeństwa ktorego nie zaznały wczesniej np od swojego ojca. Ja sama nie mam ojca i to juz takie przeświadczenie ze starszy facet juz sie wyszalal i juz jest prawdopodobienstwo ze nie zdradzi i zapewni poczucie bezpieczenstwa w przeciwienstwie do faceta ktory jeszcze poządnie zycia nie zasmakowal.W kazdym badz razie o poczucie bezpieczeństwa wszystko sie wg mnie rozbija.Sama zwiazalam sie z facetem tylko o rok starszym ale daje mi wszystko czego potrzebuje i czuje sie przy nim bezpieczna! To tylko moje przemyslenia wynikajace z autopsji..zawsze moge sie mylic:P

Gość elis33
u mnie jest dokładnie tak jak napisała LILALUNAAAAA.Ja za długo nie nacieszyłam się miłością ojcowską gdyż straciłam swojego tatusia w wieku 10 lat.Teraz jestem z mężczyzna starszym o pare lat.Przez całe życie zawsze podobali mi sie dojżalsi mężczyźni i podświadomie wybierałam ich jako potencjalnych partnerów.Wynikało to z poczucia bezpieczeństwa którego zawsze mi brakowało.

mam za soba zwiazek ze starszym facetem (roznica wieku 14 lat). zwiazalam sie z nim gdy moj tata sie wyprowadzil z domu... zaznaczam ze nigdy nie interesowali mnie faceci starsi ode mnie niz 3 lata . moze wyda wam sie to glupie i smieszne ale zwiazek zakonczyl sie gdy.... ojciec wrocil do domu a ja stalam sie silniejsza emocjonalnie... tak wiec wg mnie chodzi o bezpieczenstwo....