Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hernan2

PO czy PiS?

Polecane posty

czy HERNAN to nie jest przypadkiem Andrzej z Andrzejowa, też zadawał na forum kontrowersyjne pytania lub poruszał prowokujące tematy?????

Gość Do Hernana
Żebyś wzorem swoich idoli nie rozprzestrzeniał nieprawdziwych informacji o narodowości Donalda Tuska.

Będę odmieniał jak chcę, bo słowo "Tusek" łatwiej mi się wypowiada. Już nieźle mnie okradł.

Dajcie spokój z Wikipedią. Toż to tuba niemiecko - żydowskiej masonerji. A wogóle to wszystko przez Żydów i cyklistów 💤

Herman Poco tworzysz taki topik ? ? Nadal trwa miesiąc miodowy w sondażach. Młodzi zawsze w ogromnej wiekszości głosują przeciwko rządzącym. Pod koniec kadencji dużo młodych przestawi się na LiD , częśc poprze PiS (choć mniej niż LiD). I ci ludzie na takich topikach będą wyzywani przez młodych zwolenników LiD :-D ps: ja w 2005 i 2007 głosowałem na PiS. Ale w 2001 na PO. Wiekszosc moich rówiesników była za SLD-UP. Najłagodniejsze wyzwisko pod adresem PO brzmiało: "szczury uciekające z AWS i UW"

Gość łebnakarku
Tusk to ikona popkultury, bohater naszych czasów, kumpel zwykłego Kowalskiego. My wyborcy PiSu, partii wodzowskiej pod dyktatura J. Kaczyńskiego mamy ciemne i zacofane umysły. Żyjemy pod dyktaturą Ziobry, Wassermana i Gosiewskiego. I dobrze nam z tym. Czy ktoś żywi dla nas szczere współczucie i życzliwa troskę przepojona milością??? Bracia!!! Nic tylko wyzwiska ...

Tak z ciekawości: Hernan, co Ci Tusk ukradł? Zgłosiłeś kradzież?

Przecież już nie raz kupowałem benzynę za rządów Tuska. A Tusek podniósł ceny paliwa w ten sposówb, że bierze chyba 70 albo 80 groszy od litra.

Wydaje mi się, że PO ma na celu zmniejszenie ludności Polski.

Gość łebnakarku
Popraw się, fani PO powiedzą, że jak placisz 80 groszaków za litr paliwa to przeciez mało ...

Hernan :D Teraz już jestem pewny! Jesteś wyborcą PO udającym wyborcę PiS w celu popsucia opinii tym drugim :D PS. Czy te 80, 90 groszy Tusk bierze do swojej kieszeni, czy też sponsoruje to wszystko, czego tak się lud domaga (zasiłki, darmowe szkolnictwo itp) ?

Chodziło mi o to, że PO bierze 80 groszy za litr benzyny, czyli, że podniosło cenę o 80 groszy za litr.

Tusek bierze to do siebie i nic za to nie sponsoruje.

Gość łebnakarku
Tusk bierze do kieszeni i na pewno przeznacza te pieniadze na cele statutowe swojej partii!!!

Aha. Dobrze wiedzieć. Bo widzisz, na mojej stacji paliwo kosztowało 4,40 latem 2007 a teraz 4,20. Latem 2007 z tych 4,40 podatki stanowiły ok 2,30. Ponieważ "tusek" podniósł podatek o 0,80 (wychodzi na to, że teraz wynosi on 3,10), zatem benzyna staniała o 1 zł. Popraw mnie, jeśli źle coś zrozumiałem

to jest SKANDALICZNE ! z pieniedzy podatników powstanie sztab wyborczy kandydata na prezydenta, Tuska (na razie nieformalnego. Bo jakby sondaże spadły to pozwoli komuś innemu kandydować). Ecg.. subwencja wyborcza to za mało ? ? ? Tyle że formalnie to ma się inaczej nazywać. : http://www.wprost.pl/ar/122803/Tusk-niezadowolony-ze-swojego-wizerunku/

Gość łebnakarku
bosheee, benzyna to mydlenie oczu, Tusk tam zabierze a tu DODA ...

Nieprawda, Tusek nic nam nie da. Bo np. obiecał wesprzeć finansowo remont stadionu Lecha w Poznaniu, z czego się nie wywiązał.

Hańba! A pomyślcie, ile wysiłów i pieniędzy kosztowało doprowadzenie jednego z byłych wicepremierów do takiego stanu, żeby na Zachodzie przynajmniej sprawiał wrażenie wicepremiera a nie prostego, wiejskiego kryminalisty?

Ponoć PO obiecało zwalczać przyczyny korupcji, a w rzeczywistości tylko tych przyczyn dokłada.

To jakHernan? Wytłumaczysz o co chodzi z tą benzyną? No bo wychodzi, że staniała, a arabscy szejkowie chcą za nią coraz wiecej.

Gość łebnakarku
Niedługo Pis będzie sie rozliczał także z rachunkow za papier toaletowy, bo PO nie zgadza sie ktoryś milion w budżecie!

Heloł. Wytłumaczysz mi głupiemu?

Gość łebnakarku
A ile kosztowało wylansowanie Tuska na premiera, co ??? Że Jacek Kurski musiał przepraszać za aferę bilbordową! Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ...

Kurczę Hernan. W lipcy 2007 baryłka kosztowała ok 70 $, teraz ok 90 $. Myslę i nic nie mogę wymyleć. Myślałem, ze Ty mi pomożesz. Nie zrozum mnie źle, nie zarzucam Ci zdolnosci przanalizowania tego wszystkiego, dokonania skomplikowanych obliczeń ani możliwości samodzielnego rozumowania. Więc się nie obrażaj. My, niedomagajacy umysłowo, powinniśmy się wspierać. Pomyślałem zatem, że masz może ten numer Naszego Dziennia w którym był wyjaśniony ten fenomen, będący zapewne wynikiem jakiegoś dekretu (powstań) Towarzy... eee Premiera Kaczyńskiego (usiądź). Mój numer tegoż czasopisma zaginął mi podczas ostatniego zebrania Koła Przyjaciół Radia Maryja.

Gość łebnakarku
Hernan stwierdził fakt może i błędnie, ale poczekamy jeszcze na inne świadczenia, co zdrożeje, co stanieje, już ludzie to sami ocenią. Na razie nie jest nic na prostej, nie zamydlaj oczu benzyną, kiedy kolejne grupy zawodowe wyciagają rece po swoją obiecaną kasę!!! Jak sie ziści cud irlandzki będziecie triumfować. Teraz przedwcześnie ...

"Hernan stwierdził fakt może i błędnie" Śliczne sformułowanie. Najpierw podreślone, że to fakt (rzucił coś o kimś, jakieś liczby, coś gdzieś usłyszał, ale to fakt). Potem, ewentualnie błądny (ale zawsze fakt, a jak wiemy fakt to oczywista ocywistość) "nie zamydlaj oczu benzyną" Ja się tylko pytam, pan Herman nie chce wytłumaczyć. Jak dochodzi do konkretów, to "mydlenie oczu", "tematy zastepcze"... "Jak sie ziści cud irlandzki będziecie triumfować" Czy słowo "będziecie" odnosi się również do mnie? Bo widzisz, ja jestem ostatnim, który uwierzy w przedwyborcze obietnice. Nieważne, czy to PiS, PO, LiD, czy Polska Partia Imbecyli (ta ostatnia ma duże szane, bo jakieś 95 % wyborców mogłoby się z nia utożsamić) PS. Przy takim podejściu rządzących i wyborców, to prędzej będzie druga Irlandia w Zimbabwe niż u nas.