Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

cześć kobitki. Kasiunia nie denerwuj się dziewczyno uda ci się a jak nie to tylko przez to że oni są dupki.trzymam kciuki i nawet zdrowaśki wyklepie . imienniczko trzymaj się i nie dawaj się temu pasożytowi. Asia ty też się kuruj. Jolcia u was kwiotki a u nas misz masz w piątek była kurzawa a teraz pada miłej nocki dziewczynki pa pa

Hej dziewczynki :) Ja z samego rana przed praca :) U mnie raz lepiej raz gorzej z przewaga tego pierwszego :):):):) Za porada - cycki do gory i mysl ze czas szybko zleci :P postaram sie naskrobac wiecej popoludniu. Duzo zdrowka dla chorych dziewczynek 🌼 Lece do pracy! Milego dnia wszystkim ! 🌼

Czarnacholera aż tyle:D, Dla wyjaśnienia, jestem ON :D,. Na razie tyle, na tym topiku chyba same kobiety, więc stąpam ostrożnie, by przypadkiem po łbe nie dostać:D. Pozdrawiam wszystkie miłe Panie. Miłego, udanego dnia:D

Hej babki🖐️ i nie tylko! Justa, rany lecz sie kobieto! Zajrzałam z ciekawości do neta i zdebiałam, faktycznie niefajna ta twoja przypadłośc. GApiszonek kciukasy zaciskam żebyś zdała!!! Babeczki pisac coscik, bom lenia dostała robić nic mi sie nie chce to bym poczytała, a tu nie ma co! Nonick przynajmniej napisz gdzie stacjonujesz, i co Cię do nas sprowadza? Czyżby ciekawość jak to wygląda z drugiej strony? Zostawiłes kogoś w kraju? No i nie jesteś taki całkiem jedyny, zagląda tu do nas taki jeden czasami który buja w obłokach...Pozdro B!

Hej ,leczę się ,leczę ;) zwlekałam sie z wyra zobaczyć czy Kasia co napisała ,jak jej tam poszło . pa dobranoc wszystkim ,miłych snów 👄

W I T A M kochane 🌼 Od razu po pracy zaglądam, bo pewnie dzisiaj padnę tak jak wczoraj :P a miałam więcej naskrobać Jak chorowitki??? Lepiej się czują? Z newsów u mnie wróciłam do pracy pełną parą :D i bardzo się cieszę :) czas szybciej leci. Lubię swoją pracę to i narzekać z pewnością nie będę :D Nastrój hmm ogólnie dobrze. Czasem mnie najdzie wielki żal wieczorem i poducha mokra, że ja tu zostałam z mała a mojego nie ma. Cholera jak była to się spieraliśmy, ale jednak był Jednak na następny dzień wstaje tłumaczę sobie że to kolejny dzień bliżej powrotu i jakoś idzie, oby tak dalej :):):) . Mam nadzieję, że ogólnie wyjdzie nam to wszystko na dobre. Pogoda u nas super słonko, ciepło (jak na luty), kwiatki już wybijają, przed wejściem do pracy posadzone są tulipany i już się idą ostro. Magnolia też już pączki puszcza, a ja tu słyszę, że ma zima wrócić od 17 ma lecieć tempka na łeb do 15. Powariował ten świat :O :O :O Ja się ostatnio zajęłam wyprawką dla mojej małej. Robię też wielkie sprzątanie :D słowem się dzieje :P Zrobiłam sobie listę czego potrzebuję, bo w sklepie to zgłupieć można. Wsio jest ładne, kolorowe, NIBY NIEZBĘNE, a potem w kasie szok hehe bo tylko łatwo do koszyka się wrzuca. W domu zaś myśl po co mi to teraz jak mogłam to kupić jak mała będzie większa (bo wtedy tego używać będę) i że nie mam tego co mi naprawdę od razu potrzebne :P W sumie jestem ciekawa czy mam na niej wszystko, albo czy nie za dużo. Teraz lecę wg listy, bo inaczej mój to będzie musiał do września siedzieć za granicą hehe :P a tego nie chcę. Ok. zmykam! Pozdrawiam wszystkich, bo widzę, że Panów też tu mamy 🌼 :D

a ja zdycham,slipia mam tak spuchniete jakbym wyla ze dwa dni,a tak mnie katar meczy.................................; Justa kuruj sie z tym polpasciem-paskudztwo

hej, oj pochorowało sie cosik.. zdrówka kochane... Justa sił ci życzę, bo półpasiec to nie zaciekawa sprawa.. trzymaj sie kochana.. Jolu wiosna u Ciebie :) super sprawa... :) od razu cieplej sie robi człowiekowi na sercu :) a Kasia jak tam?? nic nie wiemy... skrobnij jak tam ci poszło.. Witam nonickname i majowe szczęście :) pozdrowionka dla Wszystkich 👄... kolorowych senków 👄

Asiu no to tez ie złapało choróbsko.... kołderka, harbatka z miodzikiem i cytrynką... może jakiś czosnek ( choć ja mówię mu a fuuuuu) ale może ty lubisz... zdrówka jescze raz i kurujcie sie wszystkie!!

ludziki moje Tak szybko naskrobię ....bo wreszcie widzę cosik na oczęta moje i muszę nadgonic z robotą zaległą:-P Nie zdałam i przyznaję się bez bicia że sama dałam doopy ....wymusiłam pierszeństwo----na swoje usprawiedliwienie powiem że panowi [i panie tez]po sześćdziesiątce to nie powinni prowadzić samochodów,stanie taki ,niby ci uprzejmy i cię puszcza a ty naiwna babo myślisz to jedziemy i co????????????????? i nico on też jedzie .No i Pan egzaminator[super człowiek mi się trafił]musiał depnąć co by mi emeryt boku nie skasował no i negatywny wynik jak nic:( Poza tym tom chora jak kocię małe,załatwiłam to gardło na maksa,nie wiem czy nie wyląduję na laryngologii żeby wyciąć bo jakis ropień mi się zrobił i nic doustnie mi nie wchodzi:-P No żeby nie było że tyle to po antybiotykach chodzę jak na haju :-D,żołądek boli niemiłosiernie i chyba zakończę tę kurację jutro bo nie ścierpię już :-O Nick chłopaku ty imię jakie podaj bo ten twój nick to nie do zapamiętania dla mnie starszej pani:-P Justa rady się przydały bo stresu nic zero ....ale i tak kolejny egzamin mam przed sobą----ale dam radę bo gdzie nie jak tak:-D Justyśka a jak ty się czujesz robaczku? Jolcia co u ciebie,jak ta wiosna?Ja dziś też mam pogodynkę jak rybie oko:-D,ale jeszcze zimę zapowiadają to się nie ma co cieszyć za bardzo. Asiorek jak tam kichawa :-DLepiej ci coś ?Trzymaj sie dziubku😘 Majowa weź mnie ze sobą na zakupy po tę wyprawkę.....oooooooooooojjjjjjjjjjjjj jak ja bym też tak chciała:-P:-Dale co ......telepatycznie się nie da raczej:-P Ola pisz no co u ciebie ,gdzie twa wena się pytam;)? Nie ominęłam nikogo chyba to uciekam i za robotę się biorę póki jeszcze coś widzę,bo potem zaś wyrko i tv w wersji7D :-P :-Ppo lekach:-D. Spokojnego dzionka uśmiechu i słonka😘

Czarnacholera, jak nauka nie pojdzie w las to wyciągniesz z tego egzaminu wnioski...zawsze ustępuj dziadkom:D, za każdym następnym razem będzie lepiej:P...Powodzenia nie zyczę, żeby nie zapeszyć...ale uda sie:D Chłopaku...już drugi raz to słyszę w ostatnim miesiącu, ale to wynika z braku wiedzy...ale ego łechce:D Mój nick..hmm, pisz NN:D, poza tym jestem Jarecki:D Zdrówka!...dla wszystkich Pań. :D

...za każdym następnym razem będzie lepiej... Żeby ci Jarecki ......ehhhh miałam epitety na końcu języka:-P,ale ja nikomu źle nie życzę :-P.Za jakim KAŻDYM????????????????Kruca bęc chyba za NASTĘPNYM :-P Babiszony co nie piszą ani słowa-----tarzają się ze śmiechu pewnie jaką mają zdolną na topiku:-O:-D Uciekam kolorowych ludzie

Hej Kasia no nic następnym razem zdasz ;) pamiętaj kto trzyma kierownicę ten ma władzę :p a z tymi starymi dziadkami to się z tobą zgodzę :) u nas też był taki przypadek ,chłopaczek zdawał dojeżdżał już do WORD-u a tam była taka droga co to ciężko było wyjechać, i taki stary dziadek ustał i machnął mu ręką że ma jechać, z grzeczności go przepuścił , a ten wiele nie myśląc pojechał (po tym przypadku uczono nas żeby na egzaminie nie korzystać z uprzejmości innych kierowców ),egzaminator na to ze wymusił pierwszeństwo, i nie zdał ! Asia słoneczko jak tam zdrówko ,lepiej coś hyyy ,a wszystko na to wskazuję że nie będziemy mieszkać w Gęcie tylko dalej ,i dalej będziemy mieć do siebie :o ale to opowiem jak się lepiej poczuję bo nie mogę usiedzieć na dopie już . Moje samopoczucie zerowe, tak szybko mi nie minie ,już przyzwyczajam się do tego bólu ,a i u mnie wiosna słoneczko daje po ślepiach , ale nie ma co się cieszyć bo to luty a ponoć ma być nawrót zimy . Pa Dla reszty po buziaczku 👄 Macie tą tabelkę co to mi nie wchodzi w całości do stopki . gapiszon76 Kasia akloj Jola roozia Ania slim-kamelia Justyna matussia Angelika caly w oblokach Bogdan pawlakowaAsia stefkaOla samotna123654JustynaII rowerkaZosia majowe_szczescie--------Aneta Kozaczka---------Basia

babiszonki🖐️ Kasia nie łam się, zdasz niedługo! Uda się! Dla mnie i tak jestes wielka!!! Dziewczynki zdrowieć szybciutko, wiosna idzie, trza być w formie!!!! U mnie nic nowego, pisac nie ma o czym...😘😘

witam... oj Kasiula nie łam się, nie tym to następnym razem dasz rade... ja mówiąc szczerze, to nawet się za to nie biorę... bo nie mam jakos smykałki, choć nie powiem fajnie by było :P ale co poradzić.... dziewczyny, gdzie wy wiosnę widzicie?? jakie słońce, u mnie zimnica.... deszcze, wiatry i błoto ...... ja chcę kfiotki i trawke zieloną!! wczoraj pojechałam do mamy się farbnąć i wracając tak mnie wiatr poczesał po pleckach, że dzis mnie gardzioł boli, że hej... tyle że czorna żem sie zrobiła :P u mnie też postaremu... a może jakaś kawka??

Dzień dobry wieczór! :D Dzięki tabelce slim-kamelia wiem ile mniej wiecej was jest...nie spodziewałem sie że aż tyle. Pozdrawiam :D

helol baby ,ups i chlop(y) hehehe Justa lepiej,lepiej juz,jeszcze wczoraj mnie slipia bolaly i katar meczyl ale dzis nawet ok,dobrze ze weekend sobie poleniuchuje bo chlop kucharzy w weekendy ;) heeee Kaska ja podobnie jak Jola nie biore sie za cos do czego przekonania nie mam,w tym wypadku prawko-nie nadaje sie po prostu ale zdasz bo kto nie probuje ten nie ma,wiec dupe w troki i zasuwaj znowu i zadnym dziadkom w kapelutach nie popuszczaj hehhe Jarecki, a tys gdzie zakotwiczyl na tym kontrakcie aaaa?

helol baby ,ups i chlop(y) hehehe Justa lepiej,lepiej juz,jeszcze wczoraj mnie slipia bolaly i katar meczyl ale dzis nawet ok,dobrze ze weekend sobie poleniuchuje bo chlop kucharzy w weekendy ;) heeee Kaska ja podobnie jak Jola nie biore sie za cos do czego przekonania nie mam,w tym wypadku prawko-nie nadaje sie po prostu ale zdasz bo kto nie probuje ten nie ma,wiec dupe w troki i zasuwaj znowu i zadnym dziadkom w kapelutach nie popuszczaj hehhe Jarecki, a tys gdzie zakotwiczyl na tym kontrakcie aaaa?

Pawlakowa, co wyglada tak kosmicznie ze az niewiarygodnie ? UFO na balkonie ci wylądowało?:D

🖐️ cholera jasna ,wczoraj tu oficjalnie pisałam ze wiosnę mam ,słoneczko ,a dziś co zima !!!!!! w nocy tak wiało że aż strach ,wszystko fruwało ,kibel od śmieci mi się nawet przestawił . Miłego dnia wszystkim 👄

o rany, zima brrrrrrrr U mnie nadal wiosna! Justa jak zdrówko? Dziewczyny a co u Was? No nick, ciekawe miejsce do zycia, napisz może cos o tym...?

no boli ,jeszcze mi nie odpadły te paskudne plamczyska z krostami ,jeszcze potrzeba na to czasu ,w poniedziałek odbiorę wyniki ,takie ogólne mi kazała zrobić ,i rtg płuc ,aż strach one takie zasmolone będą, i ta moja tarczyca, czy coś tam sie nie dzieję .

hejaaaa ta Jarecki, osmy pasazer Nostromo wyladowal na balkonie ;), mloda to i zdziwiona zes w takim egzotycznym miejscu sie znalazl ...... Justa to w koncu ile bedziecie miec do Bxl????, moze w wakacje uda nam sie spotkac,wiecej czasu zawsze -zobaczymy jeszcze

🖐️ Asik około 100 km , ale do morza bliziuteńko będzie :D:D:D Ej a co wy tam na tej tablicy ,na mnie gadata ,jakieś bao srao czy ki czort i Aśka i Kaśka :p ja się kurde tak nie znam na tym Facebook i chyba go usunę . Milej słonecznej jak u mnie niedzieli ;)

jakie bao,ja z tego nie korzystam pewnie badoo,nic nie pisze matko kochana, Justa my od siebie nad morze mamy ok 120km,wiec niedaleko hehhe

Asia potrzebuje twojej pomocy odezwij sie do mnie na gg ,jak masz chwilę czasu bo nie wiem czy ty masz te swoje juz sprawne ;)

Ja nad morze mam tylko 40 km....będąc w domu oczywiście:D Pawlakowa, młoda, teraz to rozumie:D..ale na tego pasażera na balkonie to uważaj, bywa głodny:D

Hejo Kochane, melduje sie, zaczynam Was podczytywac, bede nabierzaco to cos drukne... :D