Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest zdrada

wsadził tam palec-zdrada?

Polecane posty

Gość wg mnie nie nie
Przyznał się żonie bo po prostu musiał...laska zaczęła coś na nim wymuszać ...szantażować więc się przyznał baaardzo umniejszając swoją winę. Niestety przeżyłam coś podobnego i jestem przekonana że on tej znajomości nie zakończy..tylko będzie ściemniał swoją żonę która straci w ten sposób kilka lat swojego życia aż się dowie że przez cały czas była nadal okłamywana i zdradzana- historia z życia wzięta. Trauma. A ten debil się nie zmieni i niestety dalej będzie walił laskę tzw. biurwę!!!!

zdrada? a jeśli Ci powiemy że tak to uznasz to za zdrade? a jeśli Ci powiemy że nie to przejdziesz nad tym do porządku dziennie? to chyba Ty czujesz czy to zdrada czy nie?

Gość ginekolog nfz
Tak, tak... płace "na państwowym" są naprawdę śmieszne. Gdyby nie prywatna praktyka.... A uczucia??? Ja kocham tylko swoją żonę!! A inne to..... p...olę!!! :classic_cool:

Gość co za palant
ciekawe jak Ty to robisz, jak zabiegi pod narkozą dotyczą najczęściej narządów rodnych:D:D:D...łączą się z krwawieniem i innymi dolegliwościami, a poza tym obok jest anestezjolog i pielęgniarki, weż facet nie pierdol głupot....

Gość wspolczuje zonie...
takiego dupka i zycze ci ginekologu zeby ktos cie na tym przylapal, bo to jest karalne! za granica nic takiego by sie nigdy nie przydarzylo, bo pielegniarka jest zawsze obecna, zerszta tam lekarz z powodow etycznych by tego nie zrobil (juz nie wspominajac o przepisach).

Gość ginekolog nfz
Moje działania dotyczą też narzadów rodnych. ;) I robię to gdy narkoza już działa ale PRZED zabiegiem :classic_cool: Powtarzam, nie jstem w tym odosobniony... :D

i znów komiczne ze swoimi \"mądrymi\" radami pociesza...:O nie rób z siebie takiego macho, skoro całymi dniami tutaj przesiadujesz... taki z ciebie znawca kobiet, taki boski facet, kiedy ty masz czasu na ten seks, o ktoprym bez przerwy piszesz, jak non stop siedzisz tutaj? :O

sweet a jak ten co poszedł na miasto? wrócił?

"taki z ciebie znawca kobiet, taki boski facet, kiedy ty masz czasu na ten seks, o ktoprym bez przerwy piszesz, jak non stop siedzisz tutaj?" jedni śnią o GRoBach inni pisują tutaj...:P oraz spytam juz kolejnej osoby - siedze sobie tuta w godzina pracy, czyli tak do poqwiedzmy 18-18.30... Wy w tym czasie uprawiacie sex? :P:P

Gość kalinkaaa
jeżeli to prawda co pisze ten żałosny pseudo doktorek to mam nadzieje że wsadzą go do paki i będzie musiał stale podnosić mydło

nie no, Wy naprawdę myślicie, że to co pisze ginekolog ma cokolwiek wspólnego z prawdą??? :) nie rośmieszajcie mnie :D przecież to absurd ;)

Gość kalinkaaa
pamiętam taką nagłośnioną aferę z doktorkiem zboczeńcem - więc takie wybryki natury się zdarzają

pewnie jak poprzedni został w skrzyncwe nadawczej i trzeba go (nie wiem czemu) drugi raz wysłac??

Gość ginekolog nfz
Tak, komiczne tak.... Prawda jest czasem dla kobiet zbyt prawdziwa, żeby ją mogły przyjąć.... Nie wiem jak Ty, ale ja stąd spadam.... Lecę pogrzebać trochę w cipkach.... Oczywiście bardzo... etycznie i zawodowo.... ;)

komiczne > jestes zalosny :O za kazdym razem ten sam argument...:O UWAGA LUDZIE...ogłaszam wszystkim, ze ktoregos razu śnil mi się grób, a że moje sny mają tendencję do sprawdzania się zalożylam o tym temat... po dziś dzień komiczne ma wobec mnie jeden i ciągle ten sam argument 💤 czlowieku jestes tak cholernie nudny, ze nie chce mi sie odpowiadac na to co piszesz, najchetniej poslalabym cie na jakies inne forum :O

uprawiałaś teraz sex jak rozumiem? :P czy zdrzemnęłaś sie w celach GRoBowych? :P

tylko tyle? no chyba sie porycze tak mi pojechales :O spac mi sie nie chce,a seksu nie uprawialam bo mam okres, starczy? :O

"a seksu nie uprawialam bo mam okres, starczy" teraz juz rozumiem, dlaczego tak sie zachwujesz... ale moze jakis anal, albo oral? :P i nie jestem stróżem w supermarkecie - byłem, ale to zbyt odpowiedzialne stanowisko dla mnie i nie nadawałem sie :P