Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest zdrada

wsadził tam palec-zdrada?

Polecane posty

A dlaczego ty chcesz sie spakowac...przeciez to on cie zdradzil!!!!! pojdziesz mu tylko na reke zostawiajac mu dom..on zawinil i niech on sie wyprowadzi na pare dni zebys sobie przemyslala sprawy...chociaz ja widze raczej nie ma o czym zbytnio myslec.

czy to zdrada ---> masz rację. Odejdz, niech przemysli pewne sprawy, a co do rozwodu - spokojnie, zawsze masz czas, nie wyrywaj sie na gorąco. Macie dziecko, dom, wspolnie spędzone lata za sobą. Czasem trzeba sie zastanowić, zanim sie podejmie ostateczną decyzję. Ale rozstań się z nim,na jakiś czas, nie zbiegaj, odetnij się. Nich się troche pogimnastykuje. Zobaczysz, na ile o was zawalczy w tej sytuacji. Jeśli umiał zepsuć, to niech teraz naprawia i jeszcze jedno - czemu Ty się wyprowadzasz? Niech on zabiera manatki. Nieistotne jest czyje mieszkanie (jescze się nie rozwodzicie) - powiedz, że w żadnym wypadku nie będziesz się tułała z dzieckiem. Postaw warunki - w końcu on zawinił

Gość a ja mam pytanie apropo
niewierności Podejrzewam,że mój mąż mnie zdradza.Nadgodziny w pracy, jakieś piwka,imprezy ostatnio,chowanie telefonu-ale nie mam dowodów 100%. Słyszałam,że można to sprawdzić po wytrysku.Czyli jak ma wyglądać sperma jak długo się nie kochał? Ma być jej dużo tak ? Np po tygodniowej abstynencji i szybciej dochodzi..? Gdy zdradzał-mało spermy i wolniej dochodzi? Może ktoś mi to doszkolony wyjaśnić? Będę wdzięczna.

Gość czy to zdrada
Macie racje. Niech on sie wyprowadzi-do rodziców ,brata -nie ma daleko mieszkaja niedaleko.Nie wiem tylko jak sobie poradzę sama w tak duzym mieszkaniu.

Gość czy to zdrada
a raczej domu..mieszkamy na odludziu i az strach myslec.Z facetem w domu zawsze inaczej.

Gość czy to zdrada
Zmykam powolutku.Zaraz mąż wraca-czeka mnie trudna rozmowa.Trzymajcie kciuki! Dziękuje Wam bardzo. Zajrzę tu jutro-może ktos będzie nadal służył dobra radą.:)

Gość A dlaczego Ci powiedzial ze
mial romans? Czy Ty pierwsza cos wyczulas i zaczelas go wypytywac, a przyparty do muru nie wytrzymal i wyznal, czy po prostu tak go "wzielo", jakies wyrzuty sumienia mial, ze zdecydowal sie Ci o tym powiedziec?

Gość Abbanita
Napisz koniecznie, co postanowiłaś!

Gość współczuję....................
bardzo mi przykro, uważam że nie warto dawać szansy bo zrobi to znowu,jak tylko zacznie mu się wydawać ze prawda nie wyjdzie na jaw, gdyby mu zależało na rodzinie to zmieniłby prace i co z tego ze ma super stanowisko??czy ono jest wazniejesze od rodziny?? a te jej roznegliżowane zdjęcia powysyłałabym dalej do wszystkich pracowników w firmie, to sama by odeszła z pracy... 3maj się cieplutko

" a ja mam pytanie apropo niewierności Podejrzewam,że mój mąż mnie zdradza.Nadgodziny w pracy, jakieś piwka,imprezy ostatnio,chowanie telefonu-ale nie mam dowodów 100%. Słyszałam,że można to sprawdzić po wytrysku.Czyli jak ma wyglądać sperma jak długo się nie kochał? Ma być jej dużo tak ? Np po tygodniowej abstynencji i szybciej dochodzi..? Gdy zdradzał-mało spermy i wolniej dochodzi? Może ktoś mi to doszkolony wyjaśnić? Będę wdzięczna. " Najlepiej zrobić badanie genetyczne i sprawdzić czy fujary nie ma zanieczyszczonej;).Ale lepiej szpiega puścić za nim;).

Gość galileos
zdrada pytanie tylko czy wybaczysz a jeśli wybaczysz to jakie będa konsekwencje dla niego??? Bo MUSZą BYć!!! Powinnaś mu dać popalić.. jak...sama nie wiem:) Zdradzał Cię 9miesięcy !!! I pewnie nie raz umoczył swojego kutaska... żenujacy cżłowiek. Współczuję Ci>

Gość w górę temacik

Gość jestem miłym blondynkiem
zgadzam się z voalką w 100%, co mi się rzadko zdarza

Gość kalinkaaa
przestańcie się powtarzać - ona już to wie powiedział że tylko włożył palec, ale to kłamstwo, była to próba umniejszenia swojej winy... zastanawiam się tylko dlaczego się przyznał? może już czar prysł? a może czuł się już tym zmęczony, bo to jest duża różnica wieku i każdy ma inne potrzeby, a na dłuższa metę nie dał rady? co do obrączki to dla mnie jasna sprawa, zdradzający zawsze żalą się swoim kochanką jak im to w domu jest źle i że małżeństwo się kończy jeżeli razem pracują to inny współpracownicy musieli się domyśleć co ich łączy - to straszne jak ludzi potrafią upokorzyć swoich najbliższych w imię zabawy

Gość ginekolog nfz
Jeśli wsadaznie palców do pochwy obcej kobiecie to zdrada to ja zdradzam zonę srednio 20 razy dziennie! :P

Gość kalinkaaa
ginekolog nfz a całujesz je też namiętnie? myślę że nie więc nie dobijaj dziewczyny

Gość jestem miłym blondynkiem
no to masz szczęście

Gość welcome to miami
On Cię zdradza nie tylko pod względem fizycznym, ale tez emocjonalnym. 9 miesięcy jednorazowym wyskokiem, czy chwila zapomnienia nazwać nie można. Jesteś naiwna jak nastolatka, oni mają romans 9 miesięcy, a ty myślisz, ze tylko palec włożył hahahaah ale sie uśmiałam.

Gość ginekolog nfz
"ginekolog nfz a całujesz je też namiętnie? myślę że nie więc nie dobijaj dziewczyny" Namiętnie tam całuję (i nie tylko) wyłączne gdy robię "zabiegi w narkozie" i nie ma przy tym pielęgniarki. I nie chce autorki dobijać tylko chce aby wiedziała, że kazdy facet lubi tam pogrzebać a nie każdy ma takie możliwości jak ja! :D

Gość autorka pisala
ze uprawiali tez oral (dowiedziala sie tego z maili) i ich zwiazek trwal przez 9 m-cy, wiec na pewno byl polaczonym z jakims uczuciem i nie da sie tego porownac do tego co ty robisz ginekologu!

Gość autorka pisala
wlasnie jak sie czujesz autorko? maz sie wyprowadzil?

Gość kalinkaaa
ginekolog nfz nie dość że jesteś zboczony to twoje poczynania są już karalne - ale raczej to mi wygląda na kiepską prowokacje

powinnas odejsc chocby dlatego, że Twoj facet to jakas picza wołowa :P - 9 miesiecy kręcił z babką na boku i jej nawet nie puknął, tylko sie w doktora bawił :D:D żenujące - jak już dradzać, to na całego, a nie jakieś takie krzywe akcje robić :P Ps moj kumpel mawia, że do buzi to nie zdrada, wiec sie zastanów :P

Gość kalinkaaa
komiczne bo nie wszyscy mogą mieć normalnych kolegów

tzn chodzi Ci o mojego kolega - i tu masz racje :P Bo on, mając takiego kolege jak ja, musi cierpieć z psycholami :P

Gość ginekolog nfz
Może i karalne ale kto mi to udowodni jak nikt tego nie widzi :classic_cool: zresztą prawie wszyscy koledzy tak robią.... Musimy mieć jakąś rekompensatę za nasze kiepskie płace. :classic_cool:

Gość kalinkaaa
ginekolog nfz wy i kiepskie płace hehe dobre

Cała ta dyskusja jest trochę groteskowa ,wsadził palec a może pena ,a moze robił to regularnie .Facet zdradził cie i tyle i czym tu dyskutować ,ja bym go rzuciła.