Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest zdrada

wsadził tam palec-zdrada?

Polecane posty

Gość czy to jest zdrada
Tzn mój mąż ma 34 lata.

Gość oczywiście że zdrada
właśnie, zapisz dowody rzeczowe, prześlij sobie jego i jej maile. I oczywiście pokaż mu co znalazłaś, spytaj czemu nie skasował skoro to już niby skończone.

Gość treeeeeeeee
swietna prowokacja chyba zadna normalna kobieta nie bylaby w stanie pisac tak spokojnie, o tym co zobaczyla

Gość niania 2008
Nie bądz naiwna na pewno ja pare razy puknał...a palca moze i tez wsadzał. On Cie zdradza na kazdy sposób! ( mies..lody itp! nie disc ze seksulanie to jeszcze mentalnie(piekna jestes...marze o twoim ciele)..jak mlode i jedrne to pewnie marzy.. idiota znajdz takiego. .ktory bedzie marzyl o twoim!

wiesz, nie chę Ci jeszcze bardziej dojechać, ale jak sobie niby wyobrażałaś tę sytuację, kiedy on jej wkłada te paluchy? Chyba nie myślałaś, że to tak na sucho - przcież to jest posunięcie, które sie wiąże z różnymi pieszczotami, namiętnym całowaniem, przytulaniem, odkrywaniem swojego ciała, wstechnieniami i wieloma innymi rzeczami, które świadczą o daleko posuniętej zażyłości (dlikatnie mówiąc). To już nie flirt, ale coś więcej - a czy zdrada, to już sama sobie musisz na to odpowiedzieć

Gość tresbien1
Jestes jeszcze mloda, wiec chyba warto o siebie zawalczyc. NIe daj sie tylko nabrac na jego skruche, placz i zapewnienia o milosci. Tak w ogole to co sie stalo, ze Co o tym sam powiedzial?

Gość a ja powiem.......
no gdyby sie raz zdarzylo ze wsadziłby ten paluch do pochwy, to moze bym i uwierzyla i wybaczyla. Ale przez 9 miesięcy??? No co Ty. facet normalnie Cie zdradzał. teraz zależy od Ciebie czy mu wybaczysz czy nie.

Gość czy o jest zdrada
To nie jest żadna prowokacja! wczoraj drżałam,dzis najzwyczajniej szukam pomocy..może ktos był w podobnej syt? bo głupieje! nie wiem czy go wyrzucic za drzwi..czy wybaczyc dla dobra dzieci. Nic nie wiem. Klaudka...masz racje..masz jakieś podobne przeżycia?

wybaczyc??niedosc ze cie zdradzal to jeszcze teraz oklamuje...kobieto odrobine szacunku do siebie

Gość tresbien1
Nie ma czegos takiego jak wybaczenie dla dobra dzieci. Dzieci wyczuwaja zla atmosfere w domu i wcale szczesliwe nie beda.

Gość czy o jest zdrada
Tresbien. Skruszał po spowiedzi.Wybrał się w piatek. Nie wiem czy czułsie winny czy jak...przyznał mi się w nocy...po wspólnym seksie.. myslałam,że zwymiotuję...z szoku ,zdenerwowania i obrzydzenia. Nie chce by mnie dotykał tymi paluchami ,które moczył w innej! O seksie niech zapomni..nie potrafiłabym. Nie wiem czy to mógłbyć niepokojacy sygnał,że od jakiegos pół roku nie nosi obraczki???

Gość teraz to juz wogole..
bedzie pukał na boki...jak nie bedziesz z nim sypiala!

Gość ja bym odeszła...

Gość czy to jest zdrada
Darujcie sobie te niemiłe wpisy prosze.Dobry kubel zimnej wody ale raz polany i starczy....

Gość nie nosil obraczki
i Ty sie nie pytałas??? nie dziwiłas???

Gość biedna jestes
ale dasz rade, ciezko bedzie na poczatku ale gdyby mnie zdradzil, napewno jestes ladan, i jeszcze mloda jestes!!! a oni niech sie w piekle spala! ona tez nie a sumienia kochanka dzieciatego! dasz rade! pomysl sobie! jak ty bys mu teraz zaufala do konca zycia bedziesz mu to wypominac i dzieci tez to odczuja!

Gość a mnie sie wydaje że ta
obrączka musiała zostać w środku, w tej małolacie :-0

"Klaudka...masz racje..masz jakieś podobne przeżycia?" nie, po prostu wiem jak to wygląda, gdy facet wkłada w kobietę, zwłaszcza nieswoją, palce (wybacz bezpośredniość) - nie ma mowy o powściągliwości i tego typ rzeczach, zwłaszcza jeśli się to ciągło aż tak długo Zdradził Cię - taka jest prawda

Gość ale zanim pójdę
a to głupek ma kutasa a paluchy pcha gdzie kutasa miejsce

Gość rozsaadnie z twojej strony
ze ni obwiniasz dziewczyny, tylko męza. Kazdemu moze zdarzyc skok na bok, no coz. Rozwaz, moze lepiej wybaczyc( i zachowac czujnosc)

Gość treeeeeeeee
a moze on wsadzal palca tylko do polowy? to mozna by wybaczyc

Gość czy to zdrada
Obraczka lezy schowana w szafce..jeszcze pół eroku temu nosił codziennie...teraz od ok własnie 8 mies..nie nosi wogóle..powiedział,że mu spada...a od czasów śłubu przytył ok 5 kg..na pewno nie schudł. jestem młoda atrakcyjną szczula kobieta panowie podrwywaja mnie-w pracy na ulicy rzycaja spojrzenia-ale ja zawsze byłam wierna.On tez...nie wiem co w niegowstapiło. Miał klase.zawsz taki przykładny. s tu prosze..romanse z 20 latka:/ Czy taka mloda kobieta mże podniecac 34 latka? przecież to zero jeszcze wykształcenia...nie zna życie..jak to jest?

Gość treeeeeeeee
napisz list do tej babki, przedstaw sie kim jestes i powiedz, ze chcesz sie z nia umowic i pogadac, moze ona ci powie jak bardzo gleboki jest ich romans

Gość czy to zdrada
Tak podobno wsadzał palca tylko do pochwy. tak mi pow. ale z maili przeczytałam,że zrobił jej minetke(nie wiem ile razy ale czy6 to wazne? zrobil kiedys..) i ona robiła mu loda... Teraz nie mam najmniejszych watpilwosci czy to zdrada. Czyli jakby wsadzal samego palca do pochwy mam wybaczyc i nie uwazac tego za zdrade tak?

Gość czy to zdrada
Podobno ich romans juz nie istnieje. Te maile były sprezd ok 3 tyg.

Gość treeeeeeeee
myslisz, ze facetow podniecaja dyplomy skonczonych uczelni? coz za bezgraniczna naiwnosc

Gość ojejja bym mu w morde naplula
i walizki spakowane i koniec.Zadbaj o siebie i dzieci,pokaz mu,ze masz go w dupie.jesli zostaniesz,bedzie to swiadczylo,ze dajesz mu przyzwolenie zeby na boku jeszcze wielokrotnie cie zdradzal bo wybaczysz.

Gość wsadzanie...
palca to tez zdrada! przeciez to laczy sie z jakimis uczuciami, podniecenie itp. to tez jest zwiazane z seksem!

Gość mlodyzdolnyprzystojniak
Czy taka mloda kobieta mże podniecac 34 latka? przecież to zero jeszcze wykształcenia...nie zna życie..jak to jest? No wez kobieto! Czy faceta nie podnieca mloda jedrna 20 latka?? Przeczytaj to jeszcze raz..jasne,ze takie kreca ich najbardziej..ale ie powinni tego robic gdy juz wybrali kiedys i maja zony.Bo dziewczyne latwo zmienic..zone trudniej..chociaz i to mozliwe.