Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest zdrada

wsadził tam palec-zdrada?

Polecane posty

ja nie pracuje z klientami... albo inaczej - pracuje nad kontraktami w ktorych do znudzenia wałkuje z klientami instytucjonalnymi (albo ich prawnikami) warunki i ustalenia i nie mam kontaktu z klientem indywidualnym.. ogolnie to oczywiscie moglbym to robic szybciej, ale to sie zupełnien ie kalkuluje bo 1. nie chce mi sie 2. kasa jest taka sama albo i mniejsza (bo kontrakt tworzony 4 miesiące klient doceni, ale gdyby taki sam napisac w tydzien, uzna, ze to proste i zapłaci mniej) :D

cześć :) w weekendy ja tez o roznych, a w tygodniu tylko wieczorem... zreszta i tak jestem impotentem i onanistą:P wiec zero sexu :P

"ogólnie chyba nie masz za dużo do roboty" wolałbym mieć jej jeszcze mniej

Gość anty anty...
ale zescie zapaskudzili autorce pole!!!ty kurwa KOMICZNY imbecylu nadajesz sie ze swoimi ambicjami

no sokoro jestem imbecylem, to logiczne, że sie do niczego nie nadaje - zastanow sie zatem, zanim cos napiszesz nastepnym razem - trzeba mysleć

Gość anty anty...
zawodowymi do grabienia lisci:P a pana GINA pozdrawiam g chetnie zapisze sie na wizyte:)

Gość anty anty...
zas AUTORKO czekam niecierpliwie ma relacje:)mam nadzieje ze wychujalas tego dupka...:/

Gość anty anty...
faktycznie...no ale dobre chociaz ze pan KOMICZNY NIE ZAWODWNY i uswiadomil bledy:P

Gość anty anty...
SWEET obawiam sie ze poczekamy sobie do wieczora:( ech to wroce tu pozniej...pozdro KOMICZNY imbe..

Gość komiczne mało precyzyjny
jesteś,głosisz wszem i wobec że na forum przebywasz od 8 do 18:30,a kilkukrotnie widziałam Cię tu w godzinach bardzooo wczesno porannych (można rzec nocnych)w dodatku w weekendy:) a tak poza tym to Cię lubię..

Komiczne a ja, że tak się spytam (wiem, miałam iść robić coś innego, ale nie ...doszłam :P ) więc pytam się, a po co się Ty człowieku tłumaczysz z tego - kiedy, co, po co, dlaczego, w jakim celu, etc ?? wyluzuj chłopie!! już czas!!!

"(można rzec nocnych)w dodatku w weekendy" no w ten weekend wszedlem sobie na forum chyba koło 4 rano... z imprezy wrocilem i spac mi sie nie chcialo, na dodatek wypiłem sporo :P a co do a tak po prawdzie po co sie tłumaczysz, czemu napisałas na forum pomimo, że miałaś iść gdzies tam :P??? w jakim celu to robisz? :P wyluzuj sie :P

ejj Ty :P nie tłumaczę się na forum , tylko Tobie niedomyślni Ci mężczyźni są [chlip, chlip] no i teraz już nie zdążę ...dojść :( papa

"no i teraz już nie zdążę ...dojść" ej no mała... masz problem z dochodzeniem? :P to trwa już długo, czy to chwilowe niepowodzenia w pożyciu małżeńskim ;) ;) może chcesz o tym pogadać? :P

Gość czy to zdrada
Witam was! dziękuje Wam wszystkim za każde rady0te otymistyczne i te mniej.Ja juz podjęłam decyzję.Seperacja.następnie rozwód. Odbyłam wczoraj rozmowe z mężem..nie awanturował się tylko milczał.Dał mi telefon do tej dziewczyny-ale nei zadzwoniłam jeszcze...nie wiem cZy dzwonić? Wrócilam z pracy synka odebralam z przedszkola.On jest u mamy-mamy spotkac się w sadzie.Dzwonił już kilka razy napisął smsy bym przemyslała dobrze.Przyznał się do orala i niestety do seksu normalnego też(miałyście racje)..zrobili to kilka razy..na dodatek nie zawsze z prezerwatywa.jakim to trzeba być idiotą i nie myśleć w danej chwili..przecież nie wiadomo czy ona jest zdrowa z kim jeszcze sie lize i sypia oprócz mojego męza(jeszcze)? i przecież mogła zajść w ciąże...nioe pomyslał jak łatwo mógłby rozwalić rodzinę. zreszta robił to przez 9 miesięc-świadomie. I rozwaił.

A czy on żałuje wogóle tego? Próbuje Cie przebłagać? C hce ratować Wasze małżeństwo, czy jest mu obojętne co zrobisz?

Gość kalinkaaa
trzymaj się dzielnie jestem z Tobą czeka cię ciężki okres ale musisz walczyć o swoje i nie poddawać się

Bardzo mi przykro, to straszne, co piszesz, jak ludzka głupota potrafi zniszczyć coś wartościowego. Masz rację - nie myslał o Tobie, Twoim zdrowiu, zabezpieczeniu - choolera wie, czy myślał w ogóle. Taki facet nie zasługuje na Twoją wierność i miłość. Miej klasę i nie kontaktuj się z dziewczyną. Wieść o waszym rozwodzie na pewno do niej dotrze, a jeśli ma trochę ludzkich uczuć będzie to dla niej wystarczającą karą. O mężu nie wspomnę - zasłużył na wszystko, co niebawem go czeka. Smutne to, ale ja na Twoim miejscu postąpiłabym tak samo.

Gość xxxxx panna nikt
Ojej,autorko,bardzo mi przykro,ale wierz mi,ze bardzo dobrze zrobilas.Bedziecie z synem szczesliwsi bez niego-lajdaka.Zycze powodzenia i duzo odwagi i sily bo bardzo rozsadnie postapilas decydujac sie odejsc.Tak Cie upokorzyl. :(

nie - żartowałem sobie - uwazam, ze w sytuacji w ktorej widać, że cos jest nie tak, mamy prawo sprawdzic poczte czy telefon...

żartujesz chyba a gdzie potencjalne zaufanie?? ale fakt--- tylko idiota ufa bezgranicznie :)

Gość anty anty..
AUTORKO zrobilas to co nalezalo zrobic,zycze wytrwalosci w postanowieniach:)3maj sie

Komiczne nie mam problemów takich, jak sugerujesz pogadać może i mogłabym, może i chciałabym, może ... :P niestety czas mnie goni, albo ja jego ... sama nie wiem :)

Gość ginekolog nfz
anty anty - dzięki za ozdrowienia! :) Do swojego gabinetu nie zapraszam bo p tym co napisalem wolałbym pozostać anonimowy. Zresztą to tylko mały fragmencik tego co moi koledzy robią z pacjentakmi. :classic_cool: