Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggffgf

dziewczyny lubicie u faceta włosy na klacie?

Polecane posty

dziewczyny a lubicie wlosy na klacie u swoich dziewczyn?

wiesz tak samo można by było powiedzieć do dziewczyn które lubią włosy...facet się rozbiera i się okazuje że nie ma włosów..i co wtedy

no przecież on jest chory

to pyanie bylo skierowane do osob takich jak ty, dla ktorych wazne, czy facet z ktorym sie jest, ma wlosy czy nie.

milusia ja bym nie popadala az w takie skrajnosci, ten facet ze zdjecia chyba ma jakies zaburzenia hormonalne :)

Ale to nie jest wazne czy facet ma wlosy czy nie.Na ogol najpierw poznaje sie czyjs charakter a pozniej dopiero klate ;)

Gość wrecz uwielbiam
mezczyzna bez tego to jak nie mezczyzna :P

przecież już pisałam że to nie jest najważniejsze...ale gdybym mogła wybierać wybrałabym tego bez włosów....ale gdyby się okazało że mój facet ma włosy to by miał...nie to jest najważniejsze.......gdy zaczęłam chodzić z moim mężem to pomyślałam sobie oby nie miał włosów na klacie bo tego nie lubię...gdy się rozebrał to zobaczyłam że nie ma włosów więc się ucieszyłam....ale gdyby okazało się że ma włosy to przecież bym z nim nie zerwała z powodu takiej drobnostki...

Gość trochę racja...
bardzo lubię. mrrr... nie cierpię dla odmiany owłosionych pach. dla mnie golenie pach to element dbania o higienę. nie za bardzo podobają mi się nieowłosione męskie klaty, tak jak nie lubię chuderlawych facetów o chłopięcej urodzie. ale najbardziej, bez względu na to czy mają włosy na klacie czy nie mają, czy są chudzi czy mają piwne brzuchy, podobają mi się mężczyźni pewni siebie, uśmiechnięci, zadbani, dobrze ubrani (byle nie za bardzo wymuskani). popatrzcie na takiego nicholsona. to jest gość. pasztet jakich mało a baby za nim szaleją.;)

Gość dysiaaaaak
włosy na klacie są ok, ale z umiarem .;) tzw. 'sweterki' wyglądają okropnie...

Gość 27latka,.,.,
Zawsze spotykałam się z mężczyznami mającymi zarost na klacie, ostatnio spotkałam faceta który ma gładki tors i muszę przyznać, ze jest to trochę dziwne. Wydaje się taki mniej męskie. Rzecz jasna to tylko moja opinia i wiadomo nie tylko na włosach świat się kończy, Pamiętajcie jednak mężczyźni, nie golcie klat. Te włosy odróżniają Was od chłopców...

Gość Chcę Mu Sprawić MEGA Extasę
KOCHAM TO

Gość Licealistka:)
Wiem jedno, wszyscy moi koledzy którzy są gejami albo bi mają gładkie torsy, to chyba związane jest z testosteronem. Takie męskie cipki z charakteru, więc włosy też im nie rosą :)...

Gość fgvjrje
ble, golic sie mezczyzni! :P

Gość mathjhgfjhgjhjhjghf
uwielbiam, wprost szaleje na punkcie wlosow na klacie

Gość mathjhgfjhgjhjhjghf
w ogole lubie owlosienie u faceta wczesniej bylam z dwoma takimi cipkami bez wlosow na klacie, chuderlawymi takimi ni to ni tamto teraz mam cudownego faceta, oczywiscie nie pokochalam jego wlosow najpierw a jego, ale jest mega meski. I nie wyobrazam sobie ze goli cokolwiek oprocz brody. Wlosy pod pachami tez uwielbiam. Jestem krejzi na jego pkt

Gość gość
kto tu pisał na tym forum te lata temu jak załozono temat??? ile wy macie lat? Ja stara nie jestem bo mam 23 lata, a uważam, że włosy na klacie są baaardzo fajne. Od razu widać, że to prawdziwy mężczyzna a nie jakiś chłopaczek mały gładziutki. Mówię tak włosom u faceta. zwykle ci z gładziutkimi klatami maja słaby zarost, brak włosów na rekach i sa jacyś mało męscy...

Gość gość
Nie lubię. Z czasem ich przybywa, pojawiają się kępki na ramionach, plecach, nawet z uszu zaczynają wychodzić :-)Siwieją. Pociągające to nie jest.

Gość gość
a ja mam owłosioną klate i brzuszek i jestem happy z tego powodu, ja żadnej pani na silę nie zmuszam żeby sie przytulała hahaha ;) Pozdrawiam!

Gość gość
mialam faceta co mial wlosy na klacie , ba nawet na ramionach i plecach troche, nigdy mi to nie przeszkadzalo bo to byl najlepszy chlopak pod sloncem, minelo juz 14 lat od naszego rozstania z mojej zreszta winy a wciaz baaaardzo go lubie i szanuje

Gość gość
Są super

Gość gość
Bym chciała je dotknąć

Gość Animii

Wlasnie ze spoko to wygląda tylko nie za dużo 

Gość Gość

Ja też lubię włosy na klacie faceta. Tylko geje się depiluja. Facet to ma być facet.

Gość Gość

Kocham, sla mnie facet bez futra to nie facet. Taki łysy jest aseksualny

Gość Ktosia
Dnia 4.02.2008 o 14:38, Gość trochę racja... napisał:

bardzo lubię. mrrr... nie cierpię dla odmiany owłosionych pach. dla mnie golenie pach to element dbania o higienę. nie za bardzo podobają mi się nieowłosione męskie klaty, tak jak nie lubię chuderlawych facetów o chłopięcej urodzie. ale najbardziej, bez względu na to czy mają włosy na klacie czy nie mają, czy są chudzi czy mają piwne brzuchy, podobają mi się mężczyźni pewni siebie, uśmiechnięci, zadbani, dobrze ubrani (byle nie za bardzo wymuskani). popatrzcie na takiego nicholsona. to jest gość. pasztet jakich mało a baby za nim szaleją.;)

Facet z futerkiem na klacie oj mrrrauuuu. Oby nie miał naszyji..... Takie owlosione forsy i brzuszki dodają męskości. Facet mabyc facetem a nie ...usiem