Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

Gość zanbozzi
mam nadzieję ze nie zrobisz jej krzywdy.....mam nadzieję

Gość marHewa
o cześc Vigo, Jak tam Twoje leczenie? Rozsądek mi podpowiada, ze nie ma żadnego, ale może mnie wyprowadzisz z błędu. Wcale nie chce dokopywać ludziom, tylko staram się chłodno analizować fakty i wyciągać wnioski.

Gość marHewa
jasne, żę fajnie się odpowiada na słodkie wiadomości i posty od sprzymierzeńców, ale konstruktywna polemika tez jest w cenie.

Gość bo to zbok jest
ooooooo zaczyna się na ase już wypinać i zainteresował się agami:D CO vigo?????ase idzie w odstawkę???????

Gość rzygac sie chce
to miejsce publiczne i kazdy moze zabrac głos

Agami odczytam dopiero rano , także odpisze , ale posprzatałaś wreszcie ?????? Sorki musze znikać , dokąd ????? Domyślcie się ha ha ha wszystkiego dobrego Agami , Zanbozi , miłego wieczorka

bo to jest zbok-------buhahahahahhaaaaaaaaa ale mnietwój post rozśmieszył:D a nawet jak mną się Vigo zainteresował to wiesz co??????...........CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO MOJEJ STRONIE:P

vigo zmykaj tam ..........;) gdzie musisz........ ps.posprzątałam:)):))

Gość rzygac sie chce
jego to nawet rozumiem, dązy do celu wszystkimi srodkami: milymi słowkami kłamstwami ale jej nie moge zrozumiec po co ona to robi, czy ma nadzieje na normalną znajomosc ale przeciez ma męza a on zonę no i jest zwichrowany

Gość rzygac sie chce
Agami ales ty madra, wez sie zabierz za vigo, chlopak ma powodzenie, nei tak jak w parkach czy na wydmach caly czas nie wyjasnil swego klamstwa, w sprawie wulgarnych wpisów na erotycznym

Gość marHewa
Vigo nie jest wiarygodny. Nie odpowieada nawet na konstruktywną krytykę... Trudno. A przypomniało mi się... jak Ase zapytała, czy naprawdę był u lekarza, to też nie odpowiedział wprost, tylko owijał w bawełnę. Jenki... Ja wierze w ludzi, ale to jest grubymi nićmi szyte... pozdro dla wszystkich 🖐️

rzygać się chce------dzięki za radę....za późno!!!!......już się za vigo wspólnie z ase zabrałyśmy:P.......a Tobie nic do tego ,bo to tylko nasza sprawa..... i wiesz co????????? razem jest nam dobrze.......ale nasz tyłek --nasza sprawa

marHewa ----na te pytania znają odpowiedź tylko wtajemniczeni i wierz lub, nie ale ja jako zwykła forumowiczka staram się do każdego podchodzić indywidualnie,a nie tak jak większość na tym forum w/g większości ktoś kto ma problem, od razu jest przegrańcem

Gość rzygac sie chce
zeby on napisal ze ma taki problem i chce zeby mu pomoc z nim walczyc, on od razu zaczal sie przystawiac do tej ase a ta sie dała złapać

nie każdy potrafi prosić o pomoc od razu........często tak bywa,że ta prośba wychodzi w trakcie rozmowy z drugim,przyjaźnie nastawionym człowiekiem.........naprawdę ....wiem,co mówię, więc moim skromnym zdaniem rozmowa,znajomość vigo i ase może zdziałać cuda......bo jak się ma sprzymierzeńca to zawsze jest łatwiej wiedząc,że jest doping ze strony przyjaciela nie broniąc teraz obojga powiem,że nikt na świecie nie jest idealny......każdy z nas ma w sobie to coś,co go niepokoi....... i dajmy szansę ludziom na spokojną pogawędkę.......chociaż wiem,że tego dialogu ase z vigo już nie poczytacie,to być może kiedyś ktoś inny będzie mial problem,w którym Wy będziecie mogli pomóc

Gość zanbozzi
dlaczego nie poczytamy??????co sie stało?:(

zanbozzi------Oni mieli już dosyć docinek z każdej strony......... i wcale Im się nie dziwię............

Gość zanbozzi
ale o co chodzi????martwię się:( co on jej zrobi?

On Jej nic złego nie zrobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu kontaktują się teraz inaczej........nie na tym forum,na którym są ludzie nie do zniesienia.......ludzie ,którzy nie pozwolili Im na zwykłą wymianę zdań,ludzie,którzy obrażali ase i vigo..... vigo okazał się bardzo mądrym człowiekiem,bo nie pozwolił na to ,żeby ase niewinnie obrywała obelgi chociaż na nie nie zasłużyła a może zasłużyła...dlatego,że okazała się kobietą mądrą?????????echhhh szkoda słów na ten temat czasem sama się zastanawiam,czy nie pisać głupot pod postacią pomarańczową.....bo takim zawsze uchodzi to na sucho......i bez żadnych konsekwencji

Gość w telewizji podano
ze zostala zamordowana kobieta w Poznaniu

Gość zanbozzi
zaczynam wątpić i sie bać.....skąd wiesz czy jej nic nie grozi??????????skąd?????????????????

Gość rzygac sie chce
trzeba bylo przemowic jej do rozumu a nie popierac ich rozmowki, a teraz bedziesz myslal czy ona jeszcze jest cała

Gość zanbozzi
no nie róbcie sobie jaj:( ja serio sie martwię

w telewizji podano-----------jasne vigo zamordował ase....LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zanbozzi-----wiem,po prostu wiem.......ale tłumaczyć się z tego nie będę... ase była,jest i będzie bezpieczna

Gość zanbozzi
to chociaż mnie uspokój :( skąd u ciebie taka pewność przecież gościa nie znasz....

Gość rzygac sie chce
bo wcisnal jej takie same kity jak kazdemu

a skąd wiesz,że nie znam????????? ale tak poważnie to znam Go dobrze.........potrafię sie poznawać na ludziach........obcych.......czy znajomych........ zboczeńców,psycholi rozpoznam po kilku zdaniach..........to mój wyuczony zawód:) vigo nie jest zły....... vigo nie jest człowiekiem,który wyrządza krzywdy......... vigo nie jest jakimś popaprańcem,który chce zburzyć swój świat i swoją rodzię,którą ma....... vigo nie jest zabójcą i mordercą vigo jest człowiekiem,który chce się uwolnić od jednego......... a ase pomaga w tym.......... i są oboje z tego zadowoleni ......i .... ...... ....... DAJMY IM SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!

rzygać się chce---------------mylisz się..............bardzo się mylisz........mi nikt nie musi wciskać kitów............ ale tego komentować też nie będę

Gość zanbozzi
Agami>>>>>>>>>>ale nieraz można się mylić prawda?Ja się boję bardzo boje:(.I wiesz jeszcze jedno mi chodzi po głowie skoro on ma ase to może jeszcze szuka innych i ma też już z tobą kontakt a potem jeszcze z inną......kurcze boje się o nią:(

zanbozzi-----ale powiedz,proszę co to za różnica,czy vigo ma kontakt tylko z ase,czy jeszcze np.ze mna i jeszcze kimś....... powiem Ci .......dla Twojego spokoju.........ja mam kontakt z vigo poza forum........ ja naprawdę jako kobieta nie boję się o ase,gdyż to mądra babka i wie doskonale jak sobie w razie draki(której oczywiście z winy vigo nie będzie)poradzić......