Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Gość do boni666
bo ludzie w ten sposob lecza swoje kompleksy nie wiesz? jak kogos nie zgnoi to sie zle czuje ,

Gość udowodnij jej że przekopiowała
no udowodnij bo ja to sprawdziłam i okazało się że nie jest to prawdą że skopiowała.Dziewczyna niczego nie kopiuje i ma wielką ciwerpliwoość i dystans bo niektóre tu nieżle po niej jadą.

Gość dietetyczkaz bożej łaski...
no jak udowodnij?? nie widzisz tam tego samego fragmentu??? no proszę Cię...

Gość no udowodnij bo ja też nie
widzę :D

Gość fajna laska co Wy
gadacie. A jaka masz długość nóg od wew strony?

Gość WHITELINE
to jest dokladnie ten sam fragment a nr IP widze bo jestem adminem :) i nic sie nie ukrywa;d a kopiuje nie tylko z wizazu i wkleja nie swoje zdjecia dlaczego wiecej nic nie pokazła?

Gość wspolczucia
tak wygladam bez diety:-o.Czy wy naprawde macie takie sklonnosci do tycia?Normalna kobieta,ale bez szalenstw

tu nie trzeba nic udowadniać hehe jak nie widzicie to jeszcze z 5 razy przeczytajcie :-D

gdybyście faktycznie widziały, skąd niby skopiowała, to byście po prostu dały linka, a tak ... żenada :O

Gość a mnie wciąz frapują te
tuczące jogurty ;) Nie mam ochoty się odchudzać, nie będę komentować ani figury, ani wypowiedzi, jestem zadowolona z tego, jak wyglądam, ale... jak to możliwe, że jogurty tuczą??? Normalne jogurty a nie te niby 0%.

ja po niej nie jadę, tylko stwierdzam fakt. Gdyby tylko wkleiła foty i napisała, że schudła to ok. Ale przez to że podaje się za dietetyczkę, w dodatku cenioną, z doświadczeniem itd. a to co pisze przeczy temu, to całość przedstawionych przez nią informacji jestem skłonna poddać w wątpliwość...

no przecież liink był podany. Żenadą jest się dopraszać o coś, co masz na poprzedniej stronie..

Gość co fajnego jest
spytałam Lejlę gdzie studiowała i jaki kierunek ale oczywiście do tej pory nie udzieliła odpowiedzi (zapewne nie zdążyła się zorientowac jakie studia i specjalizację należy miec by zostac dietetykiem z uprawnieniami) za to ma wielkie doświadczenie poparte konsultacjami aż w samej Anglii i wielkie zufanie swoich klientek.... wiesz dziewczyno, wklejanie cudzych zdjęc jest po prostu żałosne gdyby to naprawdę były Twoje zdjecia i byłabyś dietetykiem nie wklejałabyś zdjec od pasa w dół albo tych na których jesteś widoczna tylko z tyłu, po co obcinałaś zdjecia ? skoro zdjęcie jest z tyłu to i tak twarz jest niewidoczna ....no chyba że zdjecie które wklejałaś ma inną fryzurę i kolor włosów :-) nie podałaś też nazwy poradni gdzie niby udzielasz porad kolejnym dowodem na Twoje oszustwa jest to że nie odpowiadasz na niewygodne pytania

Gość WHITELINE
kto w wieku 22 lat jest jest kims doswiadczonym, w tym wieku sie jeszcze studiuje a dosw sie nabiera z czasem... a nie 22 lata i doswiadczona dietetyczka kopiujaca z neta i innych forów wypowiedzi i JOGURTY TUCZA od kiedy???????????????????

Gość co fajnego jest
Twoje wywody przypominają mi styl pewnej nawiedzonej laski która ostanio założyła topik o ortoreksji, ten sam styl ten sam samozachwyt

Gość WHITELINE
a podobo ma bardzo szczupła talie to czemu tego nie pokazała na zdjeciach tylko NOgi same? widac ze klamie a ten post to prowakacja zapewne sie juz nigdy nie odezwie

no dobra, Lejla, jak jesteś taka dietetyczka, odchudzająca się zdrową "dietą", białkową na dodatek, to mam parę pytań... 1. Ile białka należy spożywać w diecie białkowej, żeby białko spełniło swoją rolę? 2. Jaka jest rola białka w diecie białkowej? Jaki cel ma ta dieta? 3. Skoro jesteś taką świetną znawczynią nie tylko diet, a również pilatesa, to na pewno wiesz czym jest setka pilatesa, prawda? I jaki mięsień pilates uważa za głowny? 4. Ile wynosi prawidłowy wskaźnik tkanki tłuszczowej, mięśniowej i wody w organizmie i w jakiej jednostce się go podaje, hmmm? Czym te wskaźniki się różnią dla osób uprawiających sport zawodowo a dla "zwykłych" ludzi? 5. Dlaczego polecasz tym biednym, zahukanym dziewczynom picie herbatek moczopędnych?! Ty, DIETETYK?! Może jeszcze każ im sobie kupić zestaw tabletek przeczyszczających, to dopiero będzie "piorunująca" dieta. 6. Dlaczego jedzenie drobiu jest trujące? Czy Ty wiesz w ogóle o czym mówisz? Kurczaki zawierają hormony itp. Takich bzdetów nie słyszałam od dawna, bo to zupełnie tak samo jak odstawienie jedzenia marchewki czy jabłek, tylko dlatego, że sadownicy używają nawozów. 7. Dlaczego jedzenie jogurtów tuczy? Bo faktycznie czasem tuczy, ale wytłumacz mi dlaczego? Bo dużo dziewczyn Cię tutaj o to pytało, Ślicznotko. Czekam na odpowiedź. I zastanów się następnym razem dobrze, zanim poprzekładasz w głowach kolejnym nastolatkom, dla których BMI 18 to wyrok śmierci dla zgrabnej figury. I nie żeruj na naiwności dziewczyn, które nie umieją sobie poradzić ze sobą i swoją wagą, które szukają pomocy i trafiają na takie ignorantki jak Ty. Chciałaś się pochwalić to wystarczyło napisać "schudłam, czuję się zajebiście, a to moje foto". Ewentualnie opatrzyć je logiem pt. "JESTEM PIĘKNA" (i głupia).

Gość WHITELINE
kto w wieku 22 lat jest jest kims doswiadczonym, w tym wieku sie jeszcze studiuje a dosw sie nabiera z czasem... a nie 22 lata i doswiadczona dietetyczka kopiujaca z neta i innych forów wypowiedzi i JOGURTY TUCZA od kiedy???????????????????

Faktycznie, przepraszam, ślepnę na starość :O:O:O Ale ja tam widzę tylko coś takiego: "Aspartam to neurotoksyna, zawierająca szkodliwy alkohol metylowy, który wątroba zamienia w formaldehyd, kancerogenny gaz stosowany powszechnie do produkcji klejów, żywic czy materiałów wybuchowych. Aspartam stosowany regulrnie może wywoływać raka, ślepotę, migrenę, zaburzenia w życiu seksualnym czy niekontrolowaną agresję podobną do objawów ADHD."

no i?? nie widzisz tego samego fragmentu???

Gość co fajnego jest
Brawo aurum !!!!! Lejla już się tu nie pokaże.....

Gość a mnie wciąz frapują te
autorka zniknęła, ale dziewczyny wytłumaczcie mi, jak z tymi jogurtami ;) Ja całe życie słyszałam, że zdrowe, żeby jeść, że w sumie nie są wysokokaloryczne i???? Te 0% to ściema oczywiście, ale te normalne??

Gość WHITELINE
jogurty sa zdrowe fakt ze jak zjesz duzo naraz kilka kubkow to moga byc tłuczace ale nabiał nigdy

Gość WHITELINE
LEJLA 22 czekamy na CIEBIE buhahahha

Gość no a.....
a co z wapnem kasza z warzywami i kielki to zalatwią ?????

Gość WHITELINE
bede wieczorem papapa mua

zdrowe jakoś specjalnie nie są. owocowe mają dużo węglowodanów a mało białka. wystarczy sprawdzić na etykiecie. ja je jem czasem bo lubię i traktuję jak deser, a nie zdrowy posiłek. Ale są przereklamowane i wielu osobom kojarzą się ze zdrowym odżywianiem, dietą. to błąd. Tu lepiej sprawdzają się np. serki wiejskie