Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

ktora jeszcze nie ebdzie miala rekawiczek na slubie?

Polecane posty

tylko ja? strasznie mi się to nie podoba i nie chcę ich miec, bo są kompletnie nie w moim stylu. Ale.. niestety boję sie ze bedzie to zle wyglądac, ze wszytskie ciotki zwrocą na to uwagę i nie bedzie im się podobać. A ja tak bardzo chcialabym miec ladną bransoletkę:)

przepraszam za wyrażenie \"olej ciotki\" to twój ślub i będziesz wyglądać tak jak będziesz chciała :) ja nie miałam, bo mi się nie podobają i nawet przez myśl mi nie przeszło, że ktoś może się nad tym zastanawiać

Gość ja ja ja ja ja ja hihihihi
ja też nie chcę rękawiczek strasznie mi się to nie podoba , zresztą uważam to za przestarzałe i ( nie chcę nikogo urazić ) ale taką "wioską " mi "pachnie;)

ja nie miałm bo dla mnie wyglad to strasznie moja teściowa sie ciskałą ze jak taka goła dekold na wierzchu bez rekawic ja jej mój slub moja sprwa

Gość minia2009
A fuj z rękawiczkami :( Ja też ich nie chcę na kościelnym... I też chcę jakąś piękną błyszczącą bransoletę :) Nie przejmuj się ciotkami to twoaj sprawa :) Nie wiem po co ubierać te skarpety na ręce...

To zależy jakie ktoś ma rękawiczki bo główne założenie jest takie że z rękawiczkami się wygląda elegancko ale pod warunkiem ze to będą eleganckie rękawiczki.Pięknie wyglądają takie z zakrytymi palcami z dobrego materiału ale niestety jest kłopot przy zakładaniu obrączki.Kiczowate są te na jeden palec z pętelką z jakiejś lykryczy czegoś. Ja osobiście nie będę miała bo chyba wybiorę suknię z rękawem 1/2

To zależy jakie ktoś ma rękawiczki bo główne założenie jest takie że z rękawiczkami się wygląda elegancko ale pod warunkiem ze to będą eleganckie rękawiczki.Pięknie wyglądają takie z zakrytymi palcami z dobrego materiału ale niestety jest kłopot przy zakładaniu obrączki.Kiczowate są te na jeden palec z pętelką z jakiejś lykryczy czegoś. Ja osobiście nie będę miała bo chyba wybiorę suknię z rękawem 1/2

minia2009 - pięknię to ujęłaś ;) "skarpety na ręce" ha ha ha ha ha ha, dawno tak się nie uśmiałam

Gość minia2009
No bo dla mnie to tak wygląda ;) A rękawiczki miałam ostatni raz na Komunii. I tak siostra zakonna mi je zabrała bo się nimi bawiłam i do tej pory nie oddała... :( Nigdy więcej rękawic nawet zimą ich nie noszę ;)

Gość ona7777
ja tez nie bede miala zadnych rekawiczek, nie znosze tego

Gość je nie bede mieć i już
wolę bransoletki :P

Gość ptysie
Ja tez nie chce rekawiczek i wole ladna bransoletke. nawet nie o to chodzi ze mi sie nie podobaja ale o to, ze przeciez nie do kazdej sukienki pasuja. ja marze o takiej akurat sukni, do ktorej rekawiczki nie pasuja ;)

a mnie się podobają rękawczki - ale takie eleganckie a nie na jeden palec jak ktoś to wczesniej napisal. tyle że jak sie bierze ślub w lato kiedy i tak jest gorąco to po co jeszcze bardziej się opatulać? no i jak wtedy nosic obrączkę? na rękawiczce? to jest nieładne...

ja nie będę miała rękawiczek, bo to zupełnie nie mój styl. poza tym mam ślub w sierpniu i nie chce się usmażyć ;)

Gość goodmorning
tez nie lubie rekawiczek na jeden palec. jesli juz cos bede miala, to takie krotkie rekawiczki z palcami (podobne do takich co dziewczyny na pierwsza komunie maja). tylko jak przyjdzie moment zalozenia obraczki, to trzeba je sciagnac?? jak to jest?

Gość eeeeeeeeee...
... aż tak tragicznie to przecież nie wygląda ;). Sama miałam właśnie takie \"wsiórskie\" na jeden palec (choć kupiłam je za namową mojej mamy, bo nie chciałam mieć w ogóle rękawiczek) i wg mnie nie wyglądało to najgorzej: http://img179.imageshack.us/my.php?image=rekawiczki1fc5.jpg http://img184.imageshack.us/my.php?image=rekawiczki2jc4.jpg http://img212.imageshack.us/my.php?image=rekawiczki3jy3.jpg

Gość do eeeeeee
sukienke mialas bardzo ladna ale jednak te rekawiczki zupenie nie w moim guscie...i nadal twierdze, ze bez jest ladniej:)

Gość powyzszy przyklad
powterdza tezę ze ZADNYCH rekawiczek nie nie nie!!!!!!!!!!! nie bede sie na wlasnym weselu przebirac za krolwenę, tylko nie to, to nie bal przebierancow do cholery!

Gość Aaanniiaa
ja też nie będę miała rękawiczek. Mierzyłam i wogóle mi się nie podobają.

Ja też nie będę miała rękawiczek. Nie po to będę robić paznokcie, żeby potem je ukrywać:) A tak na poważnie: suknia będzie dość bogata, do tego bolerko pewnie z koronki, i jeszcze rękawiczki?! Bleeee... Sa niestety tylko dwie opcje rękawiczek: albo tradycyjne na palce - niewygodne i niepraktyczne, albo te "skarpety" na ręce z pętelką - moim zdaniem wiocha.

ja tam nie widzę żadnej 'wiochy' , natomiast muszą być one DOPASOWANE do sukni i już. Jak nie są - wtedy jest dziwnie.

Gość BEEE RęKAWICZKI
Ja też nie będę miała, są beee, okropne jak z lat 80-tych i te welony z obwódkami upinane pod kokiem beeee!