Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

ktora jeszcze nie ebdzie miala rekawiczek na slubie?

Polecane posty

jeszcze są MITENKI takie z koronki, jak znajdę na necie to wam wkleję. Taka opcja moglaby jeszcze w moim przypadku być, ale wszytsko zalezy jaka będzie sukienka.

Gość BEEE RęKAWICZKI
No to jest już lepsze od tych na jeden palec

Gość sabat
a ja nie bede miec ani welonu ani rekawiczek juz nie mówiac o podwiazce i mnie to lata co powiedza heheh

Gość heiligowa dziolcha
tez nie bede miala - ani welonu ani rekawiczek, mam slub w pazdzierniku i na sobie bede miala specjalnie uszyty zakiet wiec rekawiczki tak czy inaczej odpadaja, mam wrazenie jak czasem ogladam zdjecia panien mlodych, ze maja na sobie wszystko, jakby sie nie mogly zdecydowac - bolerko, rekawiczki, bransoletke, naszyjnik i kolczyki, sprawia to wrazenie ciezkosci i przesytu, moim zdaniem minimalizm jest najlepszy, ale to tylko moje zdanie, jak ktos ma byc nieszczesliwy ze czegos tam nie ma to niech mu bedzie...

Gość sabat
zgadzam sie z pania wyzej.Ale to jak kto woli tesciowa sie burzy co do welonu ale mnie nie interesuje delikatne przystrojenie we włosach zadnych rekawiczek!pytaja czym bede rzucac?skoro nie mam welonu to odpowiadam BEDE RZUCAC KUR...AMI JAK NIE PRZESTANA SIE DOCZEPIAC w koncu to nasz dzien dziewczyny,my nie bronimy nikomu nawalic na siebie wszystkiego to co komu do tego ze ja nie chce:)))

dopisuje się do nie ubierania rękawiczek:):) bede miala moze bolerko i to wystarczy... ale nad bolerkiem tez sie zastanawiam hehhe branzoletka jest jak najbardziej wskazana :):):):):)

Gość gloveriana
Ja tez nie mialam rekawiczek. wiocha na 102. Mialam za to gruba bransoletke

ja tez nie mialam zadnych rekawiczek,moim zdaniem psuja kazda suknie,i sa tandetne.ale gust kazdej z nas jest inny.lepiej zalozyc piekna branzolete

nie cierpie rekawiczek i nie bede ich miala rowniez twierdze ze sa paskudne i psuja caly efekt

Gość patillll
zależy do jakiej sukienki do jednej pasuja do drugiej nie.......ale ja też ich nie chce mieć chociaż mam ślub już jak jest zimno

Gość biorę ślub za rok
Ależ macie problemy drogie panie........

Gość biorę ślub za rok
Może jeszcze założycie tematy w stylu, jaki kolor majtek czy mogą być kremowe czy jednak białe? Albo pasek od torebki nie pasuje mi do sukni, pomocy!! :o :O

Rok przed ślubem też nie interesowałam się takimi drobiazgami. Dopiero jakieś 5 miesięcy przed. Zobaczysz, i ciebie dopadną glupie tematy o kolorze paska i majtkach:-P

Gość biorę ślub za rok
otóż nie, mam już zaplanowaną kreację do ostatniego szczegółu i nic takiego mnie nie dopadnie :)

Gość sabat
do pani wyzej.Jakby cie to nie interesowało to bys tez tu nie siedziała, krytykujesz jeden temat ale w innym według ciebie prowadzisz zywa dyskusje.Jak masz problem to sie tu nie wypowiadaj,a tym które chca sobie powymieniac opinie na ten temat zostaw w spokoju....

oczywiscie ze to jest wazny temat ,w koncu rzucaja sie w oczy...i stanowia wazny element stroju. najlepiej wogole nie zakladac bo potrafia zepsuc kazda suknie...i odebrac jej elegancje