Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Dona

czy macie jakis sprawdzony specyfik na........SESJA

Polecane posty

Gość *Dona

... poprawe koncentracji i pobudzenie przed sesja?jakis pluszzz czy tabletk? cos oprocz kawy bo kofeina wypita przezemnie w za duzych ilosciach to fakt pobudza ale jedonczenie mam takie napady agresji ze zabijam wrokiem, a wolalabym sie skupic na uczeniu a nie na mordowaniu. jak macie cos przetestowanego to piszcze!!pozdrawiam;)

Gość red bull light albo inne
napoje energetyzujace light, zielona herbata, kiwi, orzechy i rodzynki

Gość *Dona
heh a herbate zielona to wlasnie pije:)

Gość ja pilam be power
z biodronki za 2,50 zl:P lepiej mnie pobudzilo niz tiger albo cos w tym stylu :P ehhh dobrze ze dzis mi sie sesja skonczyla:D

Gość student wybitny
Tak, mam sprawdzony sposób na sesję. Ciężka i przede wszystkim systematyczna praca przez cały semestr. U mnie sprawdza się znakomicie.

Gość ja pilam be power
haha jasne, bo uwierze ze uczyles sie przez caly semestr...:P

Gość *Dona
niestety nie wszyscy sa tak wybitni ja Ty, wiec czasami zeby nie zasnac w nocy musza sie dobudzic w szczegolnosci kiedy ucza sie cholernie nudnej histori, ktorej sie nigdy nie lubilo. a na systematyczna nauke przez caly semestr to troche szkoda zycia:)

mam. musisz sie uczyc :-) jak kawka nie dziala to kup sobie guarane. super dziala i przede wszystkim dluzej :-)

Gość ja żrę tussipect
10 tabletek, np. w dawkach 5 i potem 5 jak zaczynasz sie slabiej czuc, polecam, nigdy mnie nic nie bolalo ale obiecuje sobie ze jak skoncze studia to z tym skoncze bo fatalne dla zoladka

Gość mnie zajebiscie pobudzila
guarana, tabletki. ale nie takie z apteki tylko zdaje sie ze to bylo z herbalifu. jakies 5 lat temu dalam za to z 80 zl. tzn. moja mama to sobie kupila i dala mi troche. ale dzialaja super! az w szoku bylam. spac sie nie chcialo, umysl taki czysty i chlonal wiedze ze hej! same 4 i 5 dostalam z egzaminow. na nastepna sesje kupilam guarane w aptece za 20 zl ale juz nic nie dala.