Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

6.02 WIELKI POST - Wielkie wyrzeczenie się słodyczy!! Kto ze mną??

Polecane posty

Dhalii 🌼 nie martw się :) Hakuna matata! może deficyt słońca dał Ci się we znaki ?a dzisiaj piękny dzień... Zuczcku🌼 jak ćwiczenia? ja dalej nie mialam sily, ale dziś już naprawde muszę sie zmobilizować- poprosze o dawkę terroru ;). Ja już po sniadanku- 1,5 kanapki i teraz muesli podgryzam :) i herbatkę popijam :) i za moment wybywam na uczelnie, do biblioteki i dziekanatu, potem mam obiadek gotowac- wg instrukcji mamy placki po wegiersku...( bomba kcal!) PS- zuczczku, wykupili mi te torebki.. wrrr

Czesc Dziewczynki :) Moj sukces to - 4 kg!!! JUHU :D Tak mi sie gebusia cieszy :D:D:D:D:D Dzisiaj 30 dzien mamy 🌻 Emenemsiku ❤️ Mowilam Ci kupuj ta torebke i sie wcale nie zastanawiaj.Mi tez sie ona strasznie podobala :) szkoda,ze jej sobie nie kupilas.Jak wylukasz jeszcze jakas fajna to prosze podaj linka ok :) A za cwiczonka to zolta karteczka sie nalezy :P Dzisiaj maz ma wolne,wlasnie pojechal po pieczywo do piekarni.Znajac go to pewnie kupi bulki.Chyba sie nie skusze,zjem stary chleb :) Milego dzionka! 🌻 Dhalii ❤️;)

No Gwiazdeczki gdzie jestescie??? Ja uciekam na spacer,bede za jakies 1,5 - 2h. Buziaki 👄

jestem :) oj poszalałam dziś w kuchni- placki po wegiersku ze schabikiem i 2 rodzaje salatki. Byla pyszna. Z kapuchy pekinskiej, kukurydza, papryczka marynowana i czerwona cebulka:). Poszalal tez moj zaoladek 5 plackow- co prawda malych, ale zawsze :) dawno juz pokrzykwi nie pilam, wiec chyba zaraz nadrobie

jestem :) oj poszalałam dziś w kuchni- placki po wegiersku ze schabikiem i 2 rodzaje salatki. Byla pyszna. Z kapuchy pekinskiej, kukurydza, papryczka marynowana i czerwona cebulka:). Poszalal tez moj zaoladek 5 plackow- co prawda malych, ale zawsze :) dawno juz pokrzykwi nie pilam, wiec chyba zaraz nadrobie

Hej :) Emenems ❤️ ale pysznosci mialas dzis na obiad, mniam mniam :) Alexandrowa 🌻 ja do takiej sukieneczki musialabym duuuuzo schudnac ;) mysle,ze na Ciebie bedzie w sam raz.Noa lato sie przyda :) Maz gotuje gulasz(na jutro) i takie zapachyw domu,ze az ciezko wytrzymac :) Pisze co dzisiaj zjadlam - jednak skusilam sie na bulke zamiast starego chleba do tego ser zolty i papryka - ziemniaki,kotlet(maly) i mizeria - gruszka - pol rogala Milego wieczoru zycze 🌻 Jutro juz weekend! Mam nadzieje,ze frekwencja na topicu sie podniesie ;) Ciekawe co tam u Margo 🌻??? Szkoda,ze nie ma tam dostepu do kompa :(:( Moglaby cos skrobnac :)

aleksanfdrowa- mi sie ta kiecka nie podoba :P :P :P.. [iszę co mysle :P i chociaz szczera jestem :D Zuczku 🌼 ja tez tesknie za Margo :), ale juz niedlugo wroci... ide porowerowac

yhh zapomnialam sie 'pochwalic'... zjadlam dzis 2 male rogaliki..:|

A moj maz robi nalesniki z jablkami. I caly czas sie pyta: zona chcesz? Nie ma mowy,zreszta juz na mnie slodkosci nie dzialaja tak jak kiedys. Chcialabym schudnac jeszcze z 15 kg,mam nadzieje,ze do lata mi sie uda :) Malymi kroczkami do celu. I jeszcze jedno,tesciowa zauwazyla,ze chyba schudlam :P No 4 kg.polecialo jeszcze 15 i bedzie git ;) Z Wami mi sie uda 🌻

zuczcek?🌼 a co z tym rogalikiem u Ciebie? co to za historia?:) 15 kg? to ile TY wazysz zuczcku? zebys nam se nie wyszyla na wior :)

A! no ic o zjadłam : ŚNIADANIE: 1,5 kanapki, muesli OBIAD 5 plackow , kawalek miech, salatka PODWIECZOREK 1 placek, slaatka, muesli z jogurtem kOLACJA- 2 rogaliki, banan :| wszystko przez to,ze wcale nie checcie mne terroryzowac :P.Zdaje sie,ze zaminusowalam :P

Emenemsiku ❤️ nie powiem Wam ile waze,bo az wstyd ;) Pioseneczka fajna.Mam 3 kasety Edytki ale nie mam magnetu. Najbardziej podoba mi sie jej piosenka \"Sklamalam\" i Chyba nie pamietam tytulu \"Zatancz ze mna\"

Emenems ❤️ wiesz,ze Cie bardzo lubie,ale jestem wredna i dostajesz ode mnie 2 zolta kartke za to co dzisiaj zjadlas.A cwiczonka zrobione??? Ciekawe czy Anula 🌻 Natka 🌻 Dziewczyna 🌻 i pozostale dziewczyny sie gimnastykuja? Emenems ❤️ kiedy teraz idziesz do pracy???

zuczczku 🌼 ja też Cię uwielbiam :* :) i też lubie Edytkę- tytuły to chyba \' SKłamałam\" i \"Ostatni\"=\"zatańcz ze mną\", o ile się orientuję :)... Jeszcze nie ćwiczylam, coś sie zebrac nie moge,a le po tym upomnieniu, już naprawde wskakuje na rowerek na 45 min, odpalam Magde a potem brzuszki, przysiady,s kosy i inen paskudztwa... Nie wiem kiedy pojdę teraz do pracy, z moich rozmow kwalifikacyjnych generalnie kiszka- placa po 300 zl za pol etatu:|, to smiech na sali :P, wiec pewnie zostaje mi Tesco,ale jeszcze nie mam skiazeczki sanepidarnej, za ktor a musze wybulic 8 dych :|... Gdzie reszta dziewczyn? to ja wskakuję , jak pocwiczę zaraz sie zamelduję :). Buuuuziam :)

Hej :) oj Emenems będzie kara za te rogaliki ;P Ja dzisiaj się pakuję, bo jutro jadę do szkoły :/ tak mi się nie chce :( więc będę dopiero w niedzielę wieczorkiem :( Aleksandrowa -> sukieneczka śliczna :) mi się bardzo podoba :) Zuczku -> gratuluję tych -4 kg ❤️ ok piszę co dzisiaj zjałam: Śniadanie: muesli + mleko W pracy: 2 małe bułki Obiad: zupa, kawałek pizzy W takim razie Dobranoc Dziewczynki 🌻 Do niedzieli :) Zuczek ❤️ Emenems ❤️ i dla Was Wszystkich 👄

jejku.. co Wy tak mało jecie, spryciule?:) porowerowałam. teraz cała reszta :). do jutra Dhalii {kwiatek] wracaj szybciorem :)

Emenems jak wrócę to ma być bez żadnych \"wpadek\" :)

Dzien doberek :) Emenems ❤️ ja juz na nogach :) Dzien 31!!! Pije wode i zaraz ide na sniadanko. Dhalii ❤️ bede tesknic,szybko wracaj :) Milego dzionka 🖐️

a ja wlasnie zajadam sniadanko- kanapki (sztuk2) z serem zoltym i mleczko ;). Wczoraj skonczylo sie na rowerowaniu-nie mialam juz sil na wiecej...

Emenemsiku ❤️ z mila checia,ale ja na czas postu tez i z kawki zrezagnowalam :( ,no to pijemy Ty kawusie a ja czerwona :D

wrocilam z zakupow- nowe buty-para 17 ;) i zlapal mnie wilczy glod.Zajadam 2 kromę i popijam mlekiem karmelowym.. mmmm poezja ;)

witajcie dziewczeta ! Ach, jak dobrze, ze juz piatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No kochane mamy weekend! Emenems ❤️ mleczko karmelowe ,brzmi pysznie Alexandrowa 🌻 Pisze co dzisiaj zjadlam - 2 kromki razowego chlebka z szynka i papryka - salatka owocowa (3 male gruszki,banan,kiwi,jablko,2 mandarynki,winogron) - gulasz,2 knedle,ogorek - salatka owocowa - 2 biszkopty :P

Bylam juz dzisiaj na spacerku z synkiem,ale teraz ide sama moze sobie pobiegam troszke. Na razie :)