Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepi sa ci faceci

przykro mi jakos

Polecane posty

Gość tepi sa ci faceci

duzo sie wydarzylo, nawet nie chce mi sie o tym pisac. strasznie mi przykro:(:(:( jestesmy razem, zlosc mi przeszla ale nie moge przelknac tego, ze na moment kompletnie o mnie zapomnial, olal mnie, moje smsy, wszystko, nas. i jak gdyby nigdy nic napisal rano : milego dnia.

no wiesz...trochę to wszystko ogolnikowe...każdy miewa w życiu sytuacje, kiedy jest zmuszony "olac" resztą świata i to wcale nie oznacza "olania nas"

Gość tepi sa ci faceci
olal, zapomnial, jestem sama z dzieckiem a on na szkoleniu, wysylalam mu mnostwo smsow bo martwilam sie ze moze cos sie stalo, bylo juz po zajeciach, wiedzialam ze maja na pewno popijawe w pokojach - od 18 do 2 w nocy zero znaku zycia, po moich (wcale nie milych i przyjemnych) wiadomosciach napisal ze takbardzo mnie kocha i zebym dala sygn to zadzwoni - dalam a on..juz zasnal. nie minela nawet minuta. olal mnie, po calosci.

Gość koszmar
zrobic sobie dziecko siedziec w domu a on na szkoleniu sie bawi hahaha Ocknij sie kobieto bo bedziesz zaniedbana kura domowa

o rany....uchlał się (typowe zachowanie na szkoleniu) i tyle...jakbym ja sie skuła jak tramwaj, to też bym nie odpisywała na smsy .

Gość tepi sa ci faceci
koszmar - masz chyba racje. musze zrobic cos ze swoim zyciem bo skoncze nieciekawie. vivi - racja, tylko z drugiej strony to nie jest takie hop-siup, nie odpisuje, ok, do jutra. w kazdym razie nie z moim charkterem.

Te szkolenia to fatalna sprawa, dostaję gęsiej skórki na myśl o tym:P kiedyś jakiś facet się wypowiedział na tym forum, że zachowywał się w ten sposób dopóki miał jakiś problem z aktualną dziewczyną i skończyło się to, gdy poznał właściwą... Nie do końca chce mi się w to wierzyć, niektórzy mają taką filozofię - gdy dają sygnał do rozpoczęcia imprezy, świat zewnątrz przestaje istnieć... Gdy znów będzie się wybierał na jakieś "szkolenie" uprzedź, że miło byłoby, aby odbierał telefony i dawał znać, co się dzieje Inaczej przy najbliższej okazji Ty zrobisz tak samo jak on

Gość nie dociera
tylko że do nich takie słowa nie docierają, nie myślą o kimś kto się może martwić bo pewnie sami nigdy się o nas nie martwią...