Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

56 minut temu, Get Оut napisał:

On jest najbardziej kulturalny i ta rasa jest genialna jeżeli chodzi o obronne psy. Pierwotnie Alabai był do polowań na niedźwiedzie, a na wilki kaukaskie owczarki. 

Trzeba to logistycznie ogarnąć jeżeli mamy razem nocować, bo w nocy jeszcze zimno jest . 🤔😁

Sorry ale z synem musialam pogadać 🙂

Spanie w śpiworze będzie gorąco tylko by deszcz nie padał.

17 minut temu, parabataii napisał:

Tam w realu mam strażnika to przed adoratorami nie muszę uciekać 😄

Chociaż silny ten twój strażnik i potrafi maczugą przywalić 🤔😄

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

No spoko skoro tak wolisz, ja tam wolę przyfasolić delikwentowi jeśli trzeba jak mi kobietkę szarpie, bo jak tylko gada z nią, to można inaczej to załatwić 😁:classic_cool:

A jak będzie miał nóż, albo kolegów skoro już w skrajności idziesz. 😁Ogólnie powinno się unikać tego typu zagrożeń nie dopuszczając do takich incydentów, bo musiało by być mocno patologiczne środowisko żeby kobietę ktoś szarpał, a gość wykazywał się białorycerstwem. 😁 Wiadomo że bronić trzeba , ale to zawsze się źle kończy nawet kryminałem.😁

Napisano (edytowany)
6 minut temu, Get Оut napisał:

A jak będzie miał nóż, albo kolegów skoro już w skrajności idziesz. 😁Ogólnie powinno się unikać tego typu zagrożeń nie dopuszczając do takich incydentów, bo musiało by być mocno patologiczne środowisko żeby kobietę ktoś szarpał, a gość wykazywał się białorycerstwem. 😁 Wiadomo że bronić trzeba , ale to zawsze się źle kończy nawet kryminałem.😁

Owszem, dlatego Ci pisała, że się boi psów, ale Ty uparcie, że nic się nie stanie, a zagrożenie możesz mieć na każdym kroku nawet na zwykłym spacerze, więc nie ma co dzielić skóry na niedżwiedżiu i nie obiałorycerzowanie chodzi, ale o sam fakt bycia samcem, bo kobiety nie lubią facetów którzy się boją je chronić własnymi rękami chyba rozumiesz :classic_cool: 

Edytowano przez Spaghetti...

7 minut temu, parabataii napisał:

Bo to wygląda jak wilk ale są świetne. Z dwoma miałam do czynienia. Tylko tego psa trzeba ułożyć bo jednak dzikawe i niebezpieczne mogą być, ale są boskie 😍

Około pięć tysiaków szczeniak kosztuje i nie bez powodu jak to bywa w rasach obronnych, bo jest skuteczny. 

11 minut temu, parabataii napisał:

Fajny film leci - Tommorow war.

Właśnie oglądam.

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Chociaż silny ten twój strażnik i potrafi maczugą przywalić 🤔😄

Maczugi nie ma, ale ma inny skuteczny osprzęt 😄

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Owszem, dlatego Ci pisała, że się boi psów, ale Ty uparcie, że nic się nie stanie, a zagrożenie możesz mieć na każdym kroku nawet na zwykłym spacerze, więc nie ma co dzielić skóry na niedżwiedżiu i nie obiałorycerzowanie chodzi, ale o sam fakt bycia samcem, bo kobiety nie lubią facetów którzy się boją je chronić własnymi rękami chyba rozumiesz :classic_cool: 

To bądź prawdziwym samcem i idź w nocy się naparzać z jakimiś typami zamiast mnie umoralniać, bo to tatuśkowanie nudne już się robi.😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Właśnie oglądam.

Lubię 😊

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Sorry ale z synem musialam pogadać 🙂

Spanie w śpiworze będzie gorąco tylko by deszcz nie padał.

Jak śpiwór to i namiot musi być, a pies na zewnątrz, bo jakaś hierarchia obowiązuje 😁

Nie trzeba mnie bronić bo sama znam sztuki walki 😜

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Get Оut napisał:

To bądź prawdziwym samcem i idź w nocy się naparzać z jakimiś typami zamiast mnie umoralniać, bo to tatuśkowanie nudne już się robi.😁

Byłem w nocy z kobietą w lesie i jakoś się nie bała, więc tym bardziej Ty dasz radę także powodzenia i nie spinaj się tak nie potrzebnie, bo to tylko forum :classic_cool:

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Jak śpiwór to i namiot musi być, a pies na zewnątrz, bo jakaś hierarchia obowiązuje 😁

Raz tylko nocowałam w namiocie a zazwyczaj bez w spoworze czy hamaku ale namiot może być 🙂 najgorsze komary 😄

Magi to mogłaby Was obydwóch obronić wymagając swą maczugą, a i mnie przy okazji 😂

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Byłem w nocy z kobietą w lesie i jakoś się nie bała, więc tym bardziej Ty dasz radę także powodzenia i nie spinaj się tak nie potrzebnie, bo to tylko forum :classic_cool:

Przynudzasz i narzucasz się strasznie , a gdzie byłeś nie pytałem cię , bo mnie  to  nie interesuje. Zresztą pisze z nią pół żartem i oprócz ciebie nikt tu się nie spina moralisto za dychę. 😁

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Noooo.... zamiast kobietę do Marriota czy innego Hiltona zaprosić, to ją do lasu zatachał 😏😅

• Haha 2

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Przynudzasz i narzucasz się strasznie , a gdzie byłeś nie pytałem cię , bo mnie  to  nie interesuje. Zresztą pisze z nią pół żartem i oprócz ciebie nikt tu się nie spina moralisto za dychę. 😁

To forum publiczne nie twój prywatny folwark, więc zluzuj zazdrość i bądż facetem, bo hejtem to możesz sobie wiesz co zrobić w moim kierunku 😁:classic_cool:

4 minuty temu, parabataii napisał:

Noooo.... zamiast kobietę do Marriota czy innego Hiltona zaprosić, to ją do lasu zatachał 😏😅

Cóz, może staroświeckie metody stosuje, ale skuteczne czasami 😅:classic_cool:

To forum publiczne nie twój prywatny folwark, więc zluzuj zazdrość i bądż facetem, bo hejtem to możesz sobie wiesz co zrobić w moim kierunku 😁:classic_cool:

Gdzie ty tu hejt widzisz skoro nudzisz mnie i nawet nie chce mi się czytać tych twoich morałów i tatuśkowania. 😁

Cóz, może staroświeckie metody stosuje, ale skuteczne czasami 😅:classic_cool:

Spoko, niektóre laski wolą randki w plenerze 😊 lubią jak je coś uwiera tu czy tam w kulminacyjnym momencie 😂

Napisano (edytowany)
2 minuty temu, Get Оut napisał:

Gdzie ty tu hejt widzisz skoro nudzisz mnie i nawet nie chce mi się czytać tych twoich morałów i tatuśkowania. 😁

Widmo, z całym szacunkiem, pomódl się do kosmitów i odpędż złego ducha, bo skoro masz dość czytania mnie to odpuść 😁:classic_cool:

10 minut temu, parabataii napisał:

Magi to mogłaby Was obydwóch obronić wymagając swą maczugą, a i mnie przy okazji 😂

Czytasz w moich myślach i już ide po tą maczugę 😂

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Raz tylko nocowałam w namiocie a zazwyczaj bez w spoworze czy hamaku ale namiot może być 🙂 najgorsze komary 😄

Robactwo, zimno, ciasno i ja nie wiem czy nie lepiej zostawić plener typowym mieszczuchom żeby później się chwalili jak to przeżyli noc w lesie i udać się w cywilizowane warunki gdzieś do hostelu w Czechach na przykład. 🤔😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Czytasz w moich myślach i już ide po tą maczugę 😂

Prawidłowo,  zrob tu porządek bo chłopakom testosteron dziś uszkami wypływa 😂

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, parabataii napisał:

Spoko, niektóre laski wolą randki w plenerze 😊 lubią jak je coś uwiera tu czy tam w kulminacyjnym momencie 😂

Pewnie, szczególnie jak jest ciepło 😊 w tyłeczek :classic_cool: tak, ale to musi działać w dwie strony bo inaczej uciekają 😅

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Widmo, z całym szacunkiem, pomódl się do kosmitów i odpędż złego ducha, bo skoro masz dość czytania mnie to odpuść 😁:classic_cool:

Mam gdzieś twój szacunek , bo raz się przymilasz fałszywie , a później wyzywasz jak się uchlasz, a ja nie szukam tu kolegów.😁

2 minuty temu, parabataii napisał:

Prawidłowo,  zrob tu porządek bo chłopakom testosteron dziś uszkami wypływa 😂

Najprędzej każdy pójdzie w swoją stronę i tyle z tego będzie . 😁

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Get Оut napisał:

Mam gdzieś twój szacunek , bo raz się przymilasz fałszywie , a później wyzywasz jak się uchlasz, a ja nie szukam tu kolegów.😁

Posłuchaj, fałszywy jak narazie to jesteś Ty, bo nie atakowałem Cię a Ty mnie od moralistów za dychę wyzywasz sam nie potrafiąc splamić rąk by obronić kobietę tylko się psami zasłaniasz :classic_cool:

Zacząłeś pierwszy dostałeś i nie pisz do mnie jak Ci nie pasują moje teksty.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Robactwo, zimno, ciasno i ja nie wiem czy nie lepiej zostawić plener typowym mieszczuchom żeby później się chwalili jak to przeżyli noc w lesie i udać się w cywilizowane warunki gdzieś do hostelu w Czechach na przykład. 🤔😁

W namiocie to nocowałam z 15 lat temu i teraz to domek 🙂 mogą byc Czechy czy Węgry byleby z kimś odpowiednim 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się