Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

connan barbarzyńńca ... Ty moim klientem nie jesteś więc nie musze odpowiadać na Twoje pytania :) Typowy facet z Ciebie... Odwracasz kota ogonem a dobrze wiesz czemuz Tobą gadać nie chce.

pomału wymiękam wiec na reszte jak nie zdaze dzis odpowiem jutro w razie czego przypominajcie sie bo czasem sie gubię :( przepraszam za zwłokę i lekki chaos

Gość e.m.i.l.a.
to ja juz sie przypominam :) 30.08.81,kiedy znjade milosc,ogolnie moje zycie osobiste oraz praca?gdzie i jak?jak z moimi rodzicami?i gdzie w koncu bede mieszkala?zyla?

Gość marlenkaaa
19.11.1987 czy bede do konca zycia z obecnym facetem ? pozdrawiam

Gość ze tak spytam...
Dziekuje Ci bardzo, strasznie podnioslas mnie na duchu byleby ta dzidzia szybko przyszla :D Raz jeszcze dziekuje 🌼❤️

Gość marlenkaaa
aha data faceta 25.04.1985 jesli jest potrzebna :) kiedy bedziemy mieli dzidziusia i jak z mieszkaniem z gory dzieki

Gość asiakasiam
I ja chciałabym zapytać o karierę zawodową, czy dam radę? i co z moim chłopakiem? czy będziemy juz zawsze razem? czy to jest ten jedyny na całe życie? Joanna , 09.03.1979r, i Marcin 18.07.10979r

Gość bromba bomba
dzieki Ci serdeczne mohitoooo:)

Gość PANDORAA
Prosze, powiedz mi cos o tym typie i o jego zamiarach w zwiazku ze mna: William- 17.10.75

09.06.1971 czy będziemy mieli jeszcze jedno dziecko? jeżeli tak to kiedy? jak dalej ułoży się nasze małżeństwo? kiedy wróce do pracy? dziękuje czeka na odpowiedz.

Gość justiniiii
Justyna 15.06.1980r W moim zyciu pojawił sie on ale on ma kogoś. Czy będziemy w końcu razem? Czy mogę mu ufać? Jk to się dalej potoczy? Błagam o odpowiedź :)

Gość justiniiii
Acha jego data ur. to 07.09.1981r

Gość connan barbarzyńńca
ezoteryczna, niczego nie odwracam, a już zwłaszcza kota, bo mam alergię na sierść :D W kartach wyszła ci jedna kobieta, zakładając oczywiście że je stawiałaś a nie wymyślałaś tego tak sobie. Ode mnie dostałaś pytanie która? no i się zaczęło :D Więc jedno z dwóch: albo kiepska z ciebie wróżka skoro sama nie wierzysz w to co widzisz w kartach, albo żadna z ciebie wróżka, a odpowiedzi udzielasz tylko na podstawie tego co usłyszysz od osoby której wróżysz. A zeby było precyzyjniej na podstawie twojej interpretacji tego co usłyszałaś... bo jak uważnie przeczytasz moje pytania na tamtym topiku to sama zauważysz, że NIGDZIE NIE BYŁO POWIEDZIANE że ja MAM żonę i kochankę :P

Gość PANDORAA
Hej..wyobrazam sobie, ze jestes juz znuzona, ale moze sprobuj wytrwac do polnocy..to taki magiczny moment.. ;-) tak czy inaczej, pozdrawiam :-)

Bo ja Tobie wyciągnełam tylko jedną karte. Nie wyciągałam Ci więcej. Wybacz Conanie :P Poza tym nigdzie nie mówiłam, że jestem JASNOWIDZEM ... Pomyśl nad sobą troszke :D

Gość wenezuela76
"wenezuela76 jestes bardzo atrakcyjna kobieta tak pokazuja karty w sercu albo potrzebujesz dziecka albo sama chcesz czasem byc obdarzona opieka twoj partner z jakiegos powodu zaczyna sie wycofywac ze zwiazku nie chce programowac nokogo ale widze ze maci wode jakas inna kobieta a razie tylko maci nic fizycznie" yyy no nie narzekam a możesz powidzieć mi coś o moim zdrowiu, przypominam datę 21.09.1976 ewa

Gość connan barbarzyńńca
ezoteryczna między słowem POWRÓŻE a zwrotem zinterpretuję jedną kartę jest jakby różnica znaczeniowa, nieprawdaż? Swoją drogą zastanawia mnie jaki tok myślowy doprowadził cię do stwierdzenia, że kobieta z tej karty mnie kocha :O. To już była niejaka nadinterpretacja, czyż nie?

Gość DORROTKA
Mam nadzieję, że wrócisz tu jeszcze.. Dorota 01.09.1970 Powiedz mi proszę, kiedy i czy w końcu zacznę zarabiać pieniądze, czy praca da mi radość i satysfakcję i czy w końcu zaznam miłości, spokoju i stabilizacji, której tak mi brakuje...

Gość japonia czy anglia
witam, mam dylemat i musze wybrac miedzy powrotem do japonii i rozwodem z mezem, a pozostaniem w anglii i rowniez rozwodem. jestem troche zakrecona. malgorzata 03/09/75 bede wdzieczna za wskazowke pozdrawiam

Postawiłam Ci karty Conan... Szkoda tylko, że czołeś dystkusje w topiku tej Pani... A ja raz jeszcze thanx za wróżbę, bo faktycznie masz racje.. Przynajmniej co do moich odczuć ;)

Gość ta z duszą
Kasia 21.09.1987 czy czeka mnie w życiu coś, co przyniesie mi radość? (może wiesz co?) czy w końcu znajdę kogoś, z kim będę szczęśliwa? czy może już go znalazłam a nie widzę? czy pojadę na wymianę?

Patrycjo 6,03,86 Sasza to chyba wykorzystuje twoją naiwność duzo i pieknie ci opowiada i mowiac slangiem leci w kulki co do studiów masz nieciekawa sytuacje ale chyba sama jestes swobie winna wg kart i wychodza jakies podania odwolania apelacje hmmm tu jednak mozesz jeszcze z tego wybrnac Dorota 28,07,84 życie zawodowe bardzo dobrze wygląda i oczywiscie bedziesz miala dzieci fakt ze ze zdrowiem cos wychodzi ale ma to podłoze w tłumionych silnych emocjach i jesli masz miec jakis zabieg bedzie ok Iwona 6.10.82 tarot pokazuje ciebie jako kobiete ktora chce milosci ale widze tez jakies rozczarowanie symbolizowane przez 5 pucharow nie wiem czy zrazilas sie do facetow przez jakiegos czy boisz sie takiego scenariusza na polu zawodowym bedzie dobrze i prace znajdziesz błyskawicznie jesli tylko zaczniesz szukac w tej pracy bedziesz mogla podbudowac sie bardzo ładnie i uwierzyc we wlasna sile sprawcza dzieci tez bedziesz miala :) Lucyna 20,01,51 Tak to bedzie lekki wstrzas z tym zalamaniem planow i dosc nieciekawy karty radza jakis wyjazd ale chyba ludzie mowia ze to szalenstwo? czy tak? i syn i corka skoncza studia lil k a Paulina 13,09,85 wyjedziesz za granice ale musisz uwazac na ludzi ktorzy beda chcieli ci w tym pomagac prosze przypomnij mi zebym zapytala jeszcze o tego faceta bo mi to umknelo a teraz widze ze pisalas o tym zając rozpustnik Wioletto w podstawie zwiazku u ciebie widze nieufnosc do partnera a u niego jakis nadmierny entuzjazm ktory prowadzi do problemow w sercu chyba zostalas przez niego ugodzona jakas sytuacja albo zainteresowaniem innymi uciechami doczesnymi co odbija sie w zalu do niego w myslach a u niego w wielkim parciu do zabawy miedzy wami teraz jakies wyciszenie, odpoczynek, zawieszenie decyzja o dalszym trwaniu zalezy od ciebie ale nie rob nic zeby nie robic z siebie poswiecajacej sie meczennicy to radza karty taki widze przekaz dokladnie ze ty decydujesz ale mozesz to zrobic na pokaz zeby udowodnic jaka jestes zdolna do poswiecen Marto takazagubionawswiecie dasz rade schudnac i zmobilizuje cie do tego jakies zauroczenie prace tez znajdziesz jesli zechcesz ale byc moze nie pobedziesz tam długo ze wzgledu na uczucie jakim kogos obdarzysz connan nie wiem jakie zadałes pytanie wiec nie potrafie nic odpowiedziec asia39 Moniko nie chce znow robic nikomu prania mozgu ale zdecydowanie w kartach wychodzi ze jestes tak nieufna i rozzalona ze zamykasz sie na wszelkie mozliwosci poznania kogos zapytalam o rade co masz robic zeby to przerwac i wyszlo ze ideały masz w głowie ale to jeszcze nie oznacza zdobycia celu muszisz DZIAŁAC ryzykowac i bedzie ok załozysz rodzine w razie czego dopytaj konkretnie ja chetnie odpowiem bo sama niebardzo moge tak zagladac bez pozwolenia inkainka czy ty Ilono jestes po jakiejs zdradzie? poznasz mezczyzne najprawdopodobniej za jakies 8 miesiecy i bedzie to typ ktorym musisz ty dowodzic :) bedziesz miala dzieci praca - masz jakis plan nowy, nowy pomysł, wszystko bedzie dobrze szło jesli bedziesz stapala mocno po ziemi

Gość PANDORAA
Jesteś niesamowita! Myślałam, że śpisz, a ty nadal działasz przy kartach :-) Respect

Ktarsis stworzycie zwiazek wydaje mi sie ze ty wiesz ze to facet twojego zycia albo chcesz zeby tak bylo czy leczylas im na poczatku rany po starym związku albo mieliscie jakis trudny poczatek? pobierzecie sie kamal1 połaczy was prawdopodobnie dziecko wiec jesli nie chcecie go na razie to uwazajcie :) bedziecie szczesiwi on przy tobie czuje sie prawdziwym opiekunem facetem ktory zna swoja wartosc dobry układ:)

niezapominajka2 facet jest baaardzo zaradny i ma głowe do biznesu :) poza tym macie rewelacyjny rozkład mozna powiedziec ze to druga połowa da ci oparcie on tez chyba dosc mocno wierzy w to ze wszystko zalezy od tego jak kazdy uklada sobie zycie i ze w jego dłoniach ono spoczywa tylko widze jakies zazdrosnice co moze nie planuja zamachow na wasz zwiazek ale troche je skreca :)