Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość ja bardzo prosze
ania 24/9/79 Ile bedziemy miec dzieci i kiedy? Co z moja praca, kiedy ta skoncza (teraz pracuje zagranica) i zaczne nowa (mam nadzieje w Polsce)? Z gory bardzo dziekuje 🌼!

ja tez sie przypomne po raz kolejny hehe:) mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

Gość ZOFIIIA
CO TO Z TEGO WSZYSTKIEGO U MNIE BEDZIE Agnieszka 27-12-1977

Gość ekhmmmmmmmmm
Również przypomnę swe kolejne pytanko ;) Sprawy sercowe- Kiedy poznam kogoś w pełni godnego uwagi i ku czemu ewoluuje powstały związek ? oraz zdrowie,stricte w okolicach podniebienia pojawilo sie cos na ksztalt guza/kostniaka, w polowie lutego mialam miec operacje,acz przelozono ją na termin nieokreslony ze wzgledu na nieciekawe wyniki hormonow tarczycy, więc chciałabym wiedzieć po trochu jak się ta sprawa rozegra 22.12.1989 10:50 Adrianna Pozdrawiam 🌼

A ja sie przypominam:) Rzeczywiscie mohitooo jestem rozrzutna A powiedz mi czy mamy szanse kupic mieszkanie lub dom w przyszlym roku? no i ostatnio zapomnialam sie spytac: czy bedziemy miec dzieci? Agnieszka 22.12.1986 Arkadiusz 06.01.1983

Gość Weretka
Witam Ja również mam pytanie: czy znajdę fajną pracę w niedługim czasie. Moje imię Aldona, ur. 17 września 1977 Pozdrawiam

Gość rakatta
Dziekuje za wczesniejsze wrózby. Chcialam sie tylko przypomniec bo chyba zostalam pominieta.Czy bede miala dzieci lub dziecko? Czy wyjade za granice?

Gość rakatta
Zapomnialam napisac Asia 13.02.1986:)

Gość Slowiczekkk
Czy moja koleżanka bedzie szczesliwa męzatka? Czy sie rozwiedzie?Jej data urodzenia 31 lipca 1985

Gość lil k a
Co do tego faceta :Czy dobrze sie stalo ,ze nie jestem z mezczyzna z ktorym wczesniej bylam, czy on jest takim czlowiekiem jak ja myslalam czy tez pomylilam sie co do niego?? Chcialabym sie jeszcze spytac czy wyjde za maz, czy to bedzie Marcel?? Kiedy to sie stanie?? Paulina 13.09.1985

Gość lil k a
a Marcel 05.01.1985

Gość lil k a
:)

Gość a co podać

Gość panna mloda bede
mohitoo zapomniałas o mnie jestem na stronie 7 - panna mloda bede

Gość a ja moge
Ania 02.11.1979 i Tomek 16.10.1981 co karty mowia o naszej przyszlosci? i czy zmienimy prace i miejsce zamieszkania?

Gość hjhjhjhjhjh
Mohitoo. Dostałam tą robotę!!!!! Jestes fantastyczną wrozką!!!!! Miałam sie odezwac wiec sie odzywam, dzieki serdeczne

dziękuje bardzo. Pytasz czy jestem po chorobie ? moja odpowiedz nie nigdy nie chorowałam. może to przedemną? zmartwiłam się . czy dziecko urodze w tym roku? odpowiedz prosze to ważne dla mnie.

Gość AFOGATO
czy będziemy razem szczęśliwi i,czy wogóle razem? Ania 07.08.1984 Paweł 22.04.1980

to i ja poproszę o wróżbę ;) Monika 07.05.1981 jak się ułoży mi życie z mężem? czy będziemy ze sobą do przysłowiowego końca, czy się rozstaniemy za jakiś czas? i jak będzie z moimi finansami? z góry dziękuję ;)

Gość zamyslona w świecie mysli
znikło 29.02.63

WITAJ :D No, no... Jestem pod wrażeniem. Widze, że ludziom sprawdzają się Twoje wróżby... Dałam właśnie apel ludziom którym sama wróże o to by zadawali jedno konkretne pytanie, bo inaczej za dużo mam mętliku..Wróżenie przez neta wymaga za dużo wysiłku... :( A mam do Ciebie jedno zasadnicze pytanie :D Jak będziesz miała czas na odpowiedz to napisz mi prosze... Czy Hasan 04.07.87 i ja Anna 02.08.86 Będziemy małżeństwem? Sprawdź jeśli masz czas! Pozdrawiam!

myszka 83 ty w tym związku jestes bardzo \"matronowata\" tzn jestes panią domu, matką?, i czujesz sie spełniona jako kobieta w sercu zaczynaja kielkowac ci jakies niepewnosci i nieufność (czemu?) starasz sie jednak pokazac ze jestes silna kobieta twoj partner to bardzo wrazliwy i pracowuity facet czy przed tobą leczył się z jakiejs poważnej miłości? wie ze od niego zalezy w glownej mierze to jak bedzie wam sie zylo i tez dobrze sie z tym czuje jako decydent poza tym chyba zaczynasz odczuwac codziennosc, jakby rutynę? ale bedzie ok Aldona 17,09,77 chyba mysli jednak krążą nie wokól pracy a uczuc i chyba wlasnie chcialabys na tej dziedzinie sie skupic a nie na pracy? slowiczek twoja kolezanka bedzie silnie zwiazana w tym malzenstwie wpadna we wzajemne zaleznosci i wyjdzie im to na dobre bedzie ok bedzie szczesliwa a im dłuzej tym lepiej bedzie sie odnajdowała zofiiia agnieszko powiedziałabym ze wszystko byłoby idealnie gdyby nie karta odpowiedzialna za poczucie bezpieczenstwa w swiecie mowi ze nie potrafisz czasem zawalczyc o swoje nie wiem czy ma na to wpływ sytuacja zawodowa w uczzuciach dobrze nie wiem o kim mowa ale tak jakby jestes za kogos odpowiedzialna i o dobro tej iostoty sie martwisz zawodowo planujesz jakies przemiany reorganizacja albo przekwalifikowanie

Gość zielona zabucha
Ja tez bym cie prosila o wrozbę. czy bede szczesliwa z moim mezem nadal i on ze mną? co jest powodem wrogosci tesciow do mnie? czy bedziemy mieli kiedys coreczkę i czy uda sie nam wybudowac dom? paula 17-1-1981 z gory dziex

Gość mały kotek
18.03.1978 Ilona Czy urodzę dziecko, jeśli tak, to kiedy i jakiej płci? Jak będzie z moją pracą i ogólnie finansami? Kiedy wybudujemy nasz dom? Pozdrawiam :)

Gość Pem 32
23.06.1975 Przemysław Jak będzie wyglądać moja kariera? awansuje, czy moze zmienię pracę? Kiedy będę miał potomka? I jak z moimi finansami?

ja tez sie przypomne po raz kolejny hehe mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

przepraszam mam dzis jakis kiepski dzien i nie moge sie zmobilizowac do kart :(

Gość rakatta
Chcialabym sie jeszcze raz przypomniec(zostalam pominieta) prosze o wrozbe Asia 13.02.1986 Czy wyjade za granice? Czy bede miala dzieci? Z gory dziekuje:)

Gość Durra
Mohitooo ! W moim zyciu zaszla wlasnie ogromna zmiana, pewnie zdolasz ja ujzec w kartach. Mam w zwiazku z tym pytanie : co dalej ????? Jesli karty potrafia na nie odpowiedziec to prosze o nia. Regina ur 05.03.56