Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość całemojeżycie
ja-9.08.1962 on.9.07.1959 ...co dalej?

jesli pojade za granice? a jesli juz bylam i nie dawno wrocilam?czy jestem w ciąży?:/ prosze odpowiedz

Gość kasza gryczana
nie chodzi o to,ze jestem zniecierpliwiona, we wczesniejszym poscie zapytalalam sie czy mozna stawiac tarota jak w ciagu 6 misiecy korzystalalam juz z pomocy wrozek, po kilka razy, a wiem, ze nie mozna naduzywac tego, dlatego doszlam do wniosku, ze jednak nie chce wrozby.. sama ukladam swoje zycie..sama jestem kowalem wlasnego losu i tyle. nie mialo to tak zabrzmiec i nie mialo miec takiego tonu:)

Gość misiulaaa
Kasia 01.06.80 Proszę... już tyle razy prosiłam :)

Gość Olusssss
Hej:( Też tu jestem..

lolus bardzo mozliwe zielona żabucha tak bedziecie mieli coreczkę (Czy mąż bardzo jej chce bo ma w głowie dziecko czy ty bardziej?) tak zdecydowanie uda sie zbudowac dom ale nie mozecie sie zniechecac i marudzic ;) aha i karty mowia cos o pociagnieciu do tego pomysłu innych całemojeżycie niestety nie widzę nic dobrego totalne rozwalenie związku a rada 7 mieczy czyli obgadanie problemu, albo nie dawanie się nabierać na kłamstwa misiulaaaa nie wiem jakie stawialaś pytanie wyszło mi ze ogolnie nie jestes zbyt zadowolona ze stanu rzeczy w zyciu i czujesz sie samotna albo poszukujesz drogi dostajesz teraz sporo energii i siły przebicia by to zmienic w uczuciach zacznie sie dobra passa w sprawach finansowych jakies przeczekanie rumianek999 niestety nie widzę zbyt wiele szans na bycie razem rada - inny facet wiem ze to brzmi okrutnie prosze jednak sie nie sugerowac mam mało informacji :( imarika mariko mozliwe jest zajscie w ciaze w tym roku ale musisz \"nabrac sił\" \"wyluzować\" odstresowac sie duuuzo robic dla siebie :) rozpieszczanie

Gość panna mloda bede
mohitoo czemu ciagle o mnie zapominasz karolina 29.01.1985 kiedy slub??

Gość agaaaaaaaaaaaaaaa
o mnie tez, a chcialam sie jeszcze dowiedziec czegos o pracy :(

Gość lil k a
przypomne sie Co do tego faceta :Czy dobrze sie stalo ,ze nie jestem z mezczyzna z ktorym wczesniej bylam, czy on jest takim czlowiekiem jak ja myslalam czy tez pomylilam sie co do niego?? Chcialabym sie jeszcze spytac czy wyjde za maz, czy to bedzie Marcel?? Kiedy to sie stanie?? Paulina 13.09.1985 a Marcel 05.01.1985

Beatrycze :) czeka Cię wszystko co najlepsze i tego się trza trzymać :P (bez kart)

Gość coś z tego jeszcze będzie
Ewa - 27.XI.1976, Krzysztof - 14.XII.1973

a takie pytanie ciekawskie co wy kochane o tej porze robicie? pracujecie? bezsennosć czy jakies inne przypadki?

u mnie bezsenność

Gość czapka na bakier
postawisz mi tarota? 21.09.1987 wlasciwie napisz wszystko co widzisz z uwzglednieniem tego, gdzie bede mieszkala w przyszlym roku i czy w moim zyciu w koncu sie cos zmieni i pojawi sie ktos, kto mnie pokocha a ja jego.

Gość goodmorning
ja 15 . 03. 1982 czy biznes, ktory prowadze bedzie dobrze prosperowal? i jak bedzie wygladac moja sytucja finansowa? kiedy moge liczyc na przyplyw gotowki? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:)

proszę o odp będzie coś z tego czy nie?

szczerze nawet mi sie pupy nie chcę zwlec do kart o tej porze i oczywiscie jako rasowa wiedzma kota mam na kolanach :D

wierzę, że pora nie taka ale naprawdę proszę............

słuchajcie chyba trzeba założyc post co wróżki robią jak nie wróżą ;)