Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość zielona zabucha
ezoteryczna jeszcze jedna prosba, jesli mozesz... co jest powodem wrogiego nastwienia tesciow(rodzicow meza) do naszego malzenstwa, synka.bardzo prosze, dziekuje.

Własnie przeczytałam Twojego maila. Nie wiem czy uda mi się przywołać Twoją Babcie, ale ona zapewne jest teraz w niebie i nie będzie miała jak porozmawiac przez ouija... Prawie każdy z nas trafia do nieba... Często gdy chcemy przywołac kogoś bliskiego Szatan chce go udawać :( Zapewniam Cię, że Twoja Babcia się dalej o Ciebie troszczy gdyż duchy mówiły mi, że zmarli którzy są w niebie mają przydzielony czas na to aby zobaczyć swoich bliskich.. Tyle, że my ich nie widzimy. Ale oni widza nas i naprawde się martwią... W niebie każdy z nas tworzy sobie swój własny raj... :) Jest tak jak chce... Poza tym są tam wszyscy razem i kiedy chcą moga ze sobą przebywać tworząc wspólnie swój raj... Jedynie dusze pośrodku są samotne i nieszczęśliwe... I to z nimi niestety rozmawiam.

17-1-1981 paula Widze, że u was rozwodu nie będzie i widze też blond śliczną dziewczynke... Wy dwoje jesteście dla siebie. Może niech Pani przytakuje teściowej... Nic Pani na nią nie poradzi. Niech ona uwierzy, że Pani jej przytakuje.

Gość Ezoteryczna ja chcę
dziekuje 🖐️

mam pytanko takie Wystawiłam jedną karte na temat Twojego życia uczuciowego - męża będziesz miała czyli się ułoży :D :P

Gość proszeeee
Agnieszka 25 04 1976 Miroslaw 19 02 1979 :)

Gość zielona zabucha
jejku,... ezoteryczna dziekuje, az mi ciarki przeszly;-)) narazie mamy synka 2 latka(tez blondynka, ale wlosy mu ciekmnieja po tatusiu)koncze studia zaoczne, bardzo mnie cieszy ta nowina, bo za jakies 3-4 latka chcielibysmy jak bozia dac miec coreczkę. Szkoda ze tesciowa nie jest reformowalna.Dziekuje.pozdrawiam

Gość mam pytanko takie
to chociaz tyle:) hehe

Ezoteryczna ja chcę Nie ma sprawy :) Ja Cię rozumiem, bo sama bardzo kocham moją Babcie która umarła :( Poza tym.. Módl się za nią...Ona naprawde będzie wiedzieć, że to robisz :)

Gość zielona zabucha
ezoteryczna, tak to prawda, oni tylko knuja zasadzki, abysmy byli pokloceni, ja do nich nie jezdze juz wcale, kiedys bylo tak ze po kazdej wizycie u nich byla afera. Mam jesli to nie klopot jedno jeszcze pytanko, czy mieszkanie w ktorym mieszkamy(to rodzinne po tescia ojcu) kiedys zamienimy na dom? bo tescie ciagle sie wtracali w remont jakby to bylo ich;-((

zielona zabucha Niestety najgorszy typ zazdrości to zadrość teściowej :( Najgłupszy typ... Życze cierpliwości w olewaniu jej :p :) :*

Zabucha --- Tak i chyba ktoś ( jkaś przyjaciółka ) wam w tym pomoże.. Nie jestem pewna... Ale widze, że karty mówią dobrze o tej sprawie!

Gość różowe niebo
czy ja tez moge skorzystac z wrozby? czy moja matka pogodzi sie ze mna? czy moj syn w koncu przestanie chorowac przewlekle na infekcje i uda mu sie byc sportowcem tak jak teraz w przyszlosci (zawodowo)czy moj partner w koncu rzuci nalog palenia? jola 1 marca 1962

Agnieszka 25 04 1976 Miroslaw 19 02 1979 Mieszane karty.. Jaka jest teraz wasza sytuacja..? Jakieś konkretne pytanie prosze.

Gość proszeeee
jestesmy malzenstwem...udanym...kocahmy sie,ale ja ciagle sie boje ze on odejdzie...ze porzuci...ze zostane sama bo cos mu sie stanie...mamy dziecko...jedno drugie starsze jest z poprzedniego zwiazku mojego...jaka przyszlosc przed nami?wiecej dzieci?starosc razem?prosze bo wierze w kary i zycie duchowe...

Gość zielona żabucha
Ezoteryczna, jesli by sie udalo to super, dzieki za nadzieje;-))) ps- moja kochana przyjaciolka stara sie z mezem o dziecko, a ten gad nie chce sie poddac badaniom, czyb mozesz zerknac kiedy beda mieli upragnione dziecko, ona juz jest calkiem zrezygnowana, zwlaszcza ze sa po 30. ps- tak bede olewac tesciowa, nic innego nie pozostaje;-))

jola 1 marca 1962 Co do matki to karty radzą abyś ty do niej jechała... Pogodzicie się. Syn wyzdrowieje, ale karty nie mówią nic jasnego na temat jego kariery.. Co do nałogu Pani mężczyzny... Nie sądze aby przestał łatwo... Strasznie ciężko z tym.

Gość zielona żabucha
podam ci ich jej date urodzenia 13- 09-1975 asia

Agnieszka 25 04 1976 Miroslaw 19 02 1979 On Panią kocha i wszystko będzie dobrze. Chyba beda mieli Państwo córkę.

Gość proszeeee
dziekuje :) :) :)

Gość proszę o wrózbę
Grażyna . co z moim tatą,duzo mu jeszcze dni pisanych? Jak wypadną wyniki badań? Co z teściową? a w mojej rodzinie ? dzieci? mąz? bardzo dziękuję

Gość zielona żabucha
ezoteryczna, dziekuje!!!! zaraz jej napisze smsa;-))) bedzie sie cieszyc, dam ci znac jak im sie uda;-)

Grażyna . Wyniki powinny być dobre gdyż wychodzi, że Pani Tata będzie zdrowieć. Co do reszty... Prosze być zawsze szczera i miła w stosunku do nich. Paula- Ok nie zapomnij napisać jak się im uda :) :) :)

Gość różowe niebo
Dziękuję pani za odpowiedz na pytania. Mam nadzije ze sie wszystko ułozy.pozdr.

Gość pawelecc
nie wiem czy sens pytac... moje małżenstwo do latto fikcja wzielismy slub bo dzieciak w drodze. Po slubie zona sie zmienila, ze skoromnej i cichej zrobila sie szalona towarzyska i chetna na kontakty z innymi.Czy moje malzenstwo sie rozpadnie, czy mam szukac kogos innego? kaska 28 czerwca 1982 pawel 28 lutego 1981