Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Witam. Mam pytanie odnośnie kolein losu w sprawach sercowych. Czy poznam kogoś godnego uwagi? Jak również finanse, czy dane mi będzie czerpać korzyści materialne z eksploatacji mych artystycznych zainteresowań...? 22.12.1989 Adrianna 10:50 🌼

Ezoteryczna Serdeczne dzięki za wsparcie :) Takie stawianie Tarota na forum to ciężka praca bo chciałoby sie pomóc ludziom a samemu zaczyna się zbierać na siebie problemy... Czasem zwyczajnie odrzuca mnie od kart jak mam je stawiac... Obok prawdziwych tragedi pytania dla zabawy no i co jak widzi sie ze np ciązy zagraża poronienie? chyba nie powinno sie mowic czy lepiej ostrzegać?

Faktycznie... Jak widze coś fajnego to z chęcia mówie o tym a jak coś złego to radze po prostu jak zapobiec... :( Człowiek ma za miekkie serce na to... Poza tym też nie lubie pytań dla zabawy... Np: \"ktorego chlopaka wybrac? jacek 89 darek 87 daniel 85 czy dominik 89? \" :D

Ezoteryczna Pamietasz o mnie -napisałm do Ciebie Pozdrawiam

Gość fresko
mam pytanie do Was wróżki ... powiem, że wiem ze ludzka intuicja jest w stanie wyczuć wiele...to co mowicei ludziom to to co już ma swoj poczatek, tak?? i czy można zawrocić los?? czy niektóre rzeczy które pokazują Wam karty są nie do zmian?? pytam bo róznież sie troche interezuje ezoteryką ale też troche wydaje mi sie straszna, poza tym mam czasem wrażenie ze "widzę " wiecej niż inni...

Gość september in the rainn
ezoteryczna odezwij sie na gg do mnie, mam jedna sprawe do obgadania a nie chce tutaj

fresko - nie zmienimy tylko tego jakie osoby na drodze spotkamy..zapewne... ale wiekszosc jest do zmiany :) tak mi sie wydaje :) Dajma- odpisałam Pani wlasnie... Juz zaczynam widziec, ze to jednak nie chodzi o pani stan psychiczny... September... Odezwe się niedługo tylko skończe pewną rzecz :)

Gość ....Agnieszka.....
Możesz mi powróżyć i sprawdzic czy warto byc z tym człowiekiem z ktorym obecnie jestem czy tez zabierać dziecko i ułożyć sobie życie na nowo??

Gość WYPADEK WAżNE...
juz pytałam o to mohitooo ale ona jak sama pisze nie za bardzo daje dzisiaj radę więc spróbuje u Ciebie... Kaśka 30.07.1980 godzina urodzenia 13:50 lub 13:40 ktoś powiedział mi , że w tym mc czeka mnie kolizja drogowa i przyznam ze zaczynam miec leki (jak tylko wsiadam za kierownicę, a robię to kilka razy dziennie) tym bardziej, ze jeżdżę z 5 letnim dzieckiem... Co Ty na to..?

Gość WYPADEK WAżNE...
tarocistka która równiez bywa na tym forum i sprzedaje swoje usługi na allegro...

Gość WYPADEK WAżNE...
mogę wkleic tu cała jej przepowiednie jezeli trzeba

Gość Droga Ezoterycznaaa
Witam, chciałam podzielić sie swoimi małymi spostrzeżeniami. Otóż, pod kilkoma różnymi nickami zadałam Ci te same pytania, a Twoje odpowiedzi są zdecydowanie różne. Pewnie myślisz, że sie nabijam z Ciebie,czy drwię z Twoich umiejętności, ale nie!!! Po prostu zastanawia mnie fakt, dlaczego karty pokazują coś innego, gdy zmieniam nick, która wróżba jest najbardziej prawdopodobna, pierwsza?? Pozdrawiam serdecznie.

22.05.71 on 20.08.72 ja jak widzisz ten związek?

Gość Droga Ezoterycznaaa
Czyli takie internetowe wróżby są raczej miarodajne, bo ja przecież nie zmieniam danych, tylko nick:-) Dziwne że karty "nie wyczuwają" energii czy jak to tam nazwać, tylko Ty sugerujesz sie nickiem!? Mimo wszystko dziekuje za odpowiedź, ale nie powiedziałaś mi czy w takim wypadku pierwsza wróżba jest najlepsza.

Gość WYPADEK WAżNE...
ostrzegam czeka Cię troszkę czytania: -W przyszłym roku będzie Pani realizowała zaległe plany, marzenia bo finanse będą Pani na to pozwalały. Przyszły rok będzie często obfitował w coś nowego. Nowa praca, nowa znajomość itd. będzie Pani często zaskakiwana w pozytywnym sensie. Nie będzie to na pewno nudny rok. W pewnym sensie ten rok może byc dla Pani rokiem przełomowym o ile Pani da sobie na to pozwolić i nie będzie się wzbraniać przed nowymi doświadczeniami. W sprawach finansowych koniec zastoju. Dostanie Pani wiadomość od kobiety z innego miasta, którą znała Pani kiedyś być może nawet w dzieciństwie. Z tą osoba nawiąże Pani ponownie kontakty. Pani dziecko będzie miało zabezpieczenie materialne niekoniecznie pochodzące z Pani zarobków. Karty ponownie wyrzuciły mi informację, że będzie Pani często otrzymywała okazje od losu i nie należy się nad nimi zastanawiać tylko brać i działać szynko! Bo okazje mogą uciec z przed nosa. Nie należy tyle analizować, tylko łapać okazje. W przyszłym roku będzie pani dużo przemieszczac się i w związku z tym wydawac na to pieniądze. Musi Pani zwrócić uwagę na kolizje pojazdów mechanicznych bo widzę możliwe małe wypadki np. w autobusie czy też we własnym samochodzie. W związku z tymi możliwymi kolizjami będzie Pani musiała nadszarpnąć swojego budżetu. Ta kolizja możliwa jest pod koniec stycznia lub lutego. Zmiana pracy raczej sie nie szykuje ale może miec Pani propozycję także z innego miejsca pracy. lepiej płatna ale nie ma za dobrych kart jeżeli chodzi o atmosferę w pracy i szefa. Karty pokazuja, że wciąż opłakujesz swoje małżeństwo. Nie możesz pogodzic się z tą sytuację i co jakis czas wracaja do Ciebie mysli i pytania, dlaczego nam się nie udało. tak jakbys wciąz nosiła żałobę po swoim małżeństwie i sama nawet nieświadomie nie dopuszczasz innego partnera do siebie. Inni mężczyźni to wyczuwają, że nie nalezy podchodzic do Ciebie. Poznasz mężczyznę w oklicznościach tobie niesprzyjających. Będzie to miało coś wspólnego właśnie z ta kolizją, o której pisałam albo ktoś z rodziny zachoruje, a ty będzie musiała np. kupic lekarstwa. Nie wiem jak opisac te okliczności, bo będą one wiązały się z zapłatą w związku z chorobą. najpierw zostaniecie przyjaciólmi, potem ta znajomośc będzie rozwijała się w dobrym kierunku i zostaniecie parą. W przyszłym roku nie widzę małżeństwa. ten mężczyzna będzie miał dziecko i rodzinę wielopokoleniową. Pod jednym dachem zyje babcia, dziadek, rodzice itd. albo blisko siebie zamieszkują. Bądź ostrożna z wszelkimi płynami w domu, np. płyn do mycia naczyń, do prania, syrop itd. twój syn może niepostrzeżenie poza kontrolą połkną taki płyn. Zwróć uwagę czy np. w butelce po Coli nie ma jakiegoś innego płynu itp. Warto zwrócić uwagę na płuca, oskrzela i przeciągające się przeziębienia. W najbliższym czasie mogą być problemy z jamą brzuszną i jelitami.-

Droga Ezoterycznaaa Nigdy nie wróżyłam przez internet... Nie jest to łatwe.. Nie widze Cię. Słowa to żadna energia... Musiałaś zmieniać dane... Nick... imiona bądź daty.

Gość Weretka
Witam. Ja też poproszę o wróżbe: czy znajdę w tym roku fajną pracę i co mnie ważnego czeka.

Gość olutka102
Szanowna Ezoteryczna: Czy Aleksandra i Ireneusz mają przed sobą wspólną przyszłość?? (Oboje ur. 1981) . Co powinam teraz zrobić?? Dziekuje

Gość ......Agnieszka...
Rozumię ze teraz mi nie powróżysz bo jestes zbyt zdenerwowana tymi pomówieniami ale bede cierpliwie czekała :)

Gość olutka102
i jak ułoży sie moje zycie uczuciowe??

do osób które zadają wciąż te same pytania same kombinujecie w swoim polu energetycznym i możecie miec pretensje tylko do siebie ja zanim zaczęlam sama wrózyc byłam jakiś czas na haju stawiania sobie kart latałam co tydzien prawie do bliskiej osoby i kazałam jej stawiać milion razy karty na jedno pytanie za kazdym razem wychodzilo co innego myślę ze pierwsza wróżba jest najbardziej trafna pozniej robi się tylko jedna wielka sieczka jesli wychodzi dobrze nalezy sie tego trzymac a jesli zle zapytac o radę ktora pomoze uniknąć tego złego i tyle trzymaj się ezoteryczna :)

Gość Droga Ezoterycznaaa
mohitooo to ja zadałam Ezoterycznej te same pytania kilka razy pod różnymi nickami.Ty mówisz "pierwsza wróżba jest najlepsza " chyba zgodzę się z Tobą, gdyż Ty i Beatrycze odpowiedziałyście mi identycznie jak Ezoteryczna za pierwszym razem. Kurcze coś w tym musi być! Pozdrawiam

Dzięki Mohito :) Ah i wróżenie przez neta jest gorsze o wiele :( A raczej trudniejsze... Widziałam co napisałaś u siebie w topiku, że nie chcesz odwalać roboty... Chwali Ci się to! :) Wysyłam troche pozytywnej energii ! :) Dajcie nam pozytywnej energii :P Potrzebujemy jej.

wysyłam swoją energie..ponoć jest pozytywna i zaraźliwa :D

Kochani musze coś zrobic dla pewnej Pani i przeznacze teraz na to dużo energii... Musze się skupic, bo ta Pani ma powazny problem... Wróce do was.