Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

oj ezoteryczna po wczorajszym wróżeniu zaliczam zgon ;( chyba mam problem z zachowaniem dystansu do spraw o jakie pytam pewnie dzis niebardzo bede odpowiadac na pytania ale w razie czego napisze co tam widzę u Was pozdrawiam :)

mohitooo Niestety wróżenie wyczerpuje... Ale Ci powiem, że dobrze Ci idzie.. Widze po tym co ludzie piszą i po tym jak mnie rozpracowałaś :D

Gość napolitani
Ja wierzę bardzo w horoskopy, nawet nie wiem dlaczego :D Po mamie chyba, siedzimy sobie często razem i przeglądamy "Wróżkę". I sporo moich koleżanek czytuje, tylko nie każda się przyznaje ;) Nawet na moich ulubionych blogach na lovetrap się pojawiają wzmianki o wróżbach. Bo wszystko jest zapisane w gwiazdach, trzeba tylko umieć to odczytać :)

Ezoteryczna mam jedno pytanie: w czerwcu czeka mnie obrona pracy licencjackiej- czy ja sie obronię? Agnieszka 22.12.1986

Gość september in the rainn
ja bardzo chetnie pogadam z Toba ezoteryczna o magii, duchach i tarocie. Tzn o magii to tylko przez gg albo maila, o reszcie moge tutaj. Wroze i praktykuje to o czym pisalas, chociaz z wywolywaniem duchow juz wolalabym nie przesadzac bo nie ma to sensu. Pisz jak cos, mozemy wymienic doswiadczenia

Gość pechowa czy jak
dziękuje EZOTERYCZNA za wrożby:). Mam nadziieję że mi się życie jakoś poukłada i przetrwam z moim narzeczonym. Wiesz mam wrazenie ze chcesz mi cos jeszcze powiedziec...

Gość Asiaaaaaaaaaa
Ezoteryczna czy ja tez moge prosic????? Joanna , Philippe

september in the rainn wyślij mi prosze swój nr gg na e-maila :) A co do reszty wróżb to odpowiem potem, bo musze mieć jaśniejszy umysł aby dobrze wróżyć ;) Ale odpowiem napewno! Pozdrawiam!!

Gość Hej Ezoteryczna
Jedna wielka prosba, jedno pytanie ale dla mnie wazne. Czy mozesz mi powiedziec ze mezczyzna ktorego kilka lat temu bardzo kochalam kiedykolwiek darzyl mnie tym uczuciem? Emilia 31.08.81 Dziekuje :)

pechowa czy jak Chodzi o to, że wasze plany nie są dopracowane i jak będziecie chcieli się rzucic na wielką wode : ślub, dziecko itd to nic z tego nie wyjdzie...

Joanna , Philippe Tutaj widze szanse polepszenia... Twoja cierpliwość zostaie nagrodzona!

Gość paulette_n
o, ja tez poprosze Paula (24/06/88) Bartek (27/05/83) co tam widac w kartach?

Gość paulette_n
jakie sa szanse na dalszą przyszlosc?

paulette_n Któryś z was jest skory do kłótni? Widze, że droga będzie ciężka, ale... wspólna ;)

Gość paulette_n
nie,nie jestesmy skorzy do kłótni... tylko męczy mnie niepewnośc, bo bylismy razem a teraz tkwimy w zawieszeniu...jak dlugo jeszcze mam czekac na jego ruch?

paulette_n On wkońcu ten ruch wykona... Nie martw się. Nie wiem ile to potrwa, ale on zrobi pierwszy ruch.

Gość alucard24
Ezocyterma...powanie mpytam..jesli mozesz pomoc..jestem jedna z najbarzdiej potrzebujacych ludzi na tym forum..sypie mi sie wszystko,wali od-A-Z..czuje sie zle..tylko powaznie podam Ci date.jeli nie wiesz...to prosze nie mow..jesli wiesz chociaz straszna:chce znac...Prosze!!25.03.1984:(jedna milosc przepadla druga tez..ehh

Gość alucard24
poprawka..ja jestem plec meska a napisalem jedna hheheh.....eh..naprawde pytam..powiesz mo cos..poradzisz...bardzo Cie prosze..bardzo sie skup..bardzo potrzebuje czyjejs pomocy!!Prosze

Gość alucard24
Ezoteryczna........:(cokolwiek........daj mi sily albo odbierz nadzieje

Gość AHHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAH
naiwniacy.... wierzycie w te wrozby ktore typiara se wyssala ze srodkowego palca :P hahahahaha nie moge z was... przeciez ona wymysla na poczekaniu te bzdety i jeszcze sciemnia takie banały, ktore kazdy moze przewidziec jesli tylko sie postara :D np. Studia zdasz, ale nie będzie łatwo... Tzn. zdasz JEŚLI naprawde będziesz ciężko pracowac. TOZ TO KURWA CHYBA LOGICZNE :D:D ona nie mowi niczego serio.. najbardziej przewidywalne wersje wymysla zeby wam pasowało.. :D:D nara matoły. dalej wierzcie w te duby smalone.

witam konkurencję :) pozdrawiam :) wyczerpujące jest stawianie tyle układów w tak krótkim czasie :) osoby które chca miec szczegółowy układ i wyczerpujący układ to zapraszam na wizyte do wróżki w cztery oczy nie oczekujcie że przez internet za darmo dostanie cie informacje ful wypas :) pozatym za wróżbe trzeba zaplacić a tu sie nie płaci :) od kąd założyłaś ten topić mam trochę wiecej luzów :) i dobrze bede mogła skupić sie na konkretnych pytaniach :)

moja data to 8 styczen 1978rok .niedziela 1/55 w nocy!! kiedy bede miala drugie dziecko i czy to bedzie dziewczynka?kiedy zamienie mieszkanie na większe.czy czeka mnie jakis wiekszy przyplyw gotowki lub wygrana np w totka czy raczej nie mam co sie łudzic.?jakie są moje szczesliwe cyfry???

Gość september in the rainn
mail z numerem gg wyslany, pozdrawiam

Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ???

Gość Prosze i ja o wróżbe

Gość Hej Ezoteryczna
Dziekuje slicznie 🌻 Przyznam ze nie pocieszylas mnie tym potwierdzeniem ale chyba zadna opowiedz by mnie nie ucieszyla. Dwa ostatnie, przyrzekam. Skoro mnie kochal czemu mi tego nie powiedzial i pozwolil zeby nasze drogi sie rozeszly? A kocha mnie jeszcze czy juz ma kogos? Nawet nie wiesz jakbardzo wdzieczna Ci bede. Co do niedowiarkow - prawdziwa wrozba pochodzi z serca i szczerej checi pomocy innym. Tylko raz bylam u wrozki, bo kolezanka potrzebowala towarzystwa i ku mojemu zdumieniu kobitka powiedziala mi to co juz mialam zaplanowane min wyajzd za granice. To byla stara kobitka, mieszkajaca samotnie, ktora nigdy nie brala pieniedzy. Wiadomo kazdy zostawial jej tyle ile mogl lub kupowal jakis drobiazg lub slodycze. Przychodzili do niej mlodsi, starsi, biznesmeni i aktorzy, wiec musiala byc dobra w pomaganiu ludziom.