Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość gosia225
Ezoteryczna, dziękuję Ci bardzo,muszę przyznać, że trafnie wywróżylaś ;) ten "szczęśliwy przypadek" tak naprawdę nie wiem jak mogę interpretować, ale poczekam ;] dziękuję:*

Gość misiulaaa
Ezoteryczna -----> mogłabym Cię prosić o wróżbę?>???? Kasia 01.06.80

chyba sobie dziś odpuściłaś stawianie tarota ja własnie stawiam :) :) :) po kilku dniach odpoczynku

Grazyna Ten rok dla Państwa jest rokiem wyciszenia się oraz dyskrecji... Prosze dużo czasu poświęcać Ojcu, to pomoże mu.

20.11.1982 Tak, widze jakiegoś mężczyzne.. Ale to chyba nie będzie nic dobrego. Nadajedą z jego powodu kłopoty, ale ogólnie tak... Będzie miłość w Pani życiu... Ale taka rozsądna.

alanka Masz szanse na dziecko, ale najpierw poreperuj troche swoje zdrowie... Zachartuj się przed ciążą ;)

Gość zrezygnowana23
a na maila mozesz odpowiedziec? bardzo mi zalezy!

Gość zrezygnowana23
dziekuje bardzo za wrozbe!:) natchnelas mnie optymizmem! pozdrawiam cieplo!

Nie ma za co :) Wróżba była szczera.. Jak widzisz nie każda jest taka pozytywna jak ta dla Ciebie :P

Gość zrezygnowana23
wiem ze nie kazda jest pozytywna... dlatego az sie boje zapytac o wynik mojego poniedzialkowego egzaminu na studiach;)

A egzaminator to był facet albo jakiś facet przygotowywał się z Tobą do egzaminu?

Mnie raz ktos próbował zahipnotyzować... Ale tylko tyle, że głowa mnie rozbolała... :D

Ezoteryczna ale o tym co ja mówie to sama nusisz sie zahipnotyzować wieć to jest trudniejsze niż gdy ktoś cie hipnotyzuje

Tak... Ale na to potrzebuje większej samotności... W sumie już troche próbuje, ale to jeszcze nie jest TO ... Jak mi się uda to dam znać :)

Gość iubire
Zostac? ja 16. 12.74 on 31.o3,74?

Gość iubire
ON 76, POmylka

Gość zrezygnowana23
Droga Wrozko! chodzilo mi o egzamin ktory dopiero bede zdawac:) w najblizszy poniedzialek. I zaden facet mi nie towarzyszy w nauce, a prace bedzie oceniala pani dr... Lece wkuwac dalej 🖐️

Gość joelle
paula 24.06.1988 czy zdam egzamin ktory dzisiaj pisalam? wazna sprawa, bo jesli nie,to bedzie pierwsza poprawka na studiach:(

Gość a ja __
niedlugo czeka mnie egz,ktorego nie moge zdac,podchodze trzeci raz.Cierpie od jakiegos czasu na bezsennosc,ktora mi sie nigdy nie zdarzała...czy zapowiada sie cos zlego? no i co z tym egz? :( bardzo sie boje :( Natalia 19.XII.1988

Hej, jestem jedną z osób którym wróżyłaś (byłam pomarańczowa), mam pytanie: skąd umiesz wróżyć? są do tego jakieś książki, specjalne talie do tarota, skąd wiedzieć które są dobre? Myślę że byłabym dobra, bo jestem bardzo intuicyjną osobą, czasem potrafię przewidzieć jak jakaś sprawa się rozwinie albo czuję, że dzieje się coś złego z kimś kogo znam... Dlatego po sesji postanowiłam nauczyć się wróżyć:) Mogłabyś coś polecić? Dzięki:)

Gość a ja zadam inne pytanie
Ezoteryczna zadalam ci pytanie na mailu? odpiszesz?