Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

mucha ja zaleglosci w pracy nie mam ale za to w czytaniu straszne!!!! jestem molem :-D a na polce takie smakowitoscii stoja :-) ale jak siade do kompa to koniec :-D

USB smaka mi narobil :-) ladnie to tak?! no dobra to sie czestne ale tylko jednego i koniec !!! :-p

Ja tylko papiery rozłoże na biurki ,ale jak włacze kompa to przepadam.... Rano je sprzątne i tak w koło.

aha chciales sie ukryc?1 :-) co zmalowales? przyznaj sie od razu! :-D

A mi kabel USB - "orzesz: chyba "o, żesz":D a, tak, sprostowałam, inaczej byłoby to ewidentna nieszczerosc :P gościnka - długo palisz? ja rzuciłam, ze tak powiem, z przyczyn damsko męskich, choć nigdy nie paliłam nałogowo. teraz po fajkę sięgam tylko w czasie, że tak powiem, wielkich załamań nerwowych :O za to i tak jestem biernym palaczem już milion lat, więc wcale się nie zdziwię, jak kojfnę na raka :O

mucha jedno z dwojga, albo papierow nie rozladaj albo kompa nie wlaczaj :-) trzeba ograniczyc wysilek do minimum :-)

oj uzbiera sie kilka latek niestety :-0 ale chce rzucic ;-) bardzo chce :-) i wierze ze mi sie uda :-p

heh no wlasnie hellishbloodystorm>>> a ja bardzo cenie sobie szczerosc ;)....orzesz ..co to ja maialem powiedzieć ? :D

Gość sie sypie
kabel mi ukradl moją uku :(

czytam duzo roznych ksiazek. dla rozrywki, i bardzo lubie :-) dwie moje ulubione ksiazki: Lesio -chmielewskiej i TO Kinga. super! ale po przeczytaniu ITa balam sie chodzic do pracy ;-D powaga :-) gosc jest niesamowity!!

Gość sie sypie
ukulele :(

a teraz ide skonsumowac papierocha :-) bede sie delektowac poczestowanym bo swoje wyrzucilam :-) zaraz wracam :-)

Gość sie sypie
nie ubzdural!!!!!!tylko tobie dala meila :(

Jak szczerośc to szczerośc: też idę zapalic,prawdziwego paierosa, a książek czytac nie lubię;-)

hmmm i co mam przez to czuc sie winnym !...zalosne.. moze zacznij sie pojawiac wtedy gdy ukulele jest na kafe ... Jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci znikasz kiedy ona sie pojawia

Gość sie sypie
jestem tylko mnie jakby nie widzi a te serca to co?