Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

Gość sie sypie
lekcewazy:( tylko nie ciebie

kazdy lubi to co lubi :-) USB kogos ty podkradl? :-) ja tez chce byc podkradnieta :-) albo cos podkrasc :-) prosze o rady :-) a papieroch byl mniam tylko ze smrodek nikotyny sie ciagnie :-0 ble

a ja lubie czytac gazety prawne itp.:-P To takie zboczenie zawodowe;-) Chyba mnie nie skreslicie przez to?

mucha no co ty :-p a facetem nie jestem wiec nie wiem czemu milcza ;-p

muchaB1977 - jak to gazety prawne 😠! zaraqz cię strącimy w ognie piekielne, czy jak im tam :D rumianek999 - milczenie? a wjakiej sytuacji, bo to różnica ;)

rumianek pozwol ze wkleje bo niechce mi sie drugi raz pisac ...to z twojego topa .. 23:49 A mi kabel USB strach, niemoc, niepewnosc.......i jeszcze pare innych w tym klimacie

sie sypie>>> trzeci post dla mandaryny i ostatni.... audiencja skonczona NIE MOZNA LEKCEWAZYC KOGOŚ KOGO NIE MA ! zawsze wtedy gdy ona jest Goscinka ;)...nikogo nie podkradlem ....nie lezy to w mojej naturze

a ja wole pogadac jak jest jakis problem ;-) wkurza mnie jak moj milczy :-) i dociekam a z tego jest jeszcze gorzej :-) ale wiem o co chodzi hehe

jedno jest pewne, zsne dzis jak dziecko :-) jutro juz panda nie bede!!! ;-D

hellishbloodystorm >>> chyba ze boi sie ze sie z czyms zdradzi.... zaloze sie ze wraz zmilczeniem ustają tez: mimika ktora zazwyczaj towarzyszyla, gesty...

to do USB -poradż ,bo nie mam "c" z kreseczką ,wiesz "ci" na klawiaturze,wszystkie inne znaki mam a "ci" nie mam. Taki "ziemski"problem;-)

hellishbloodystorm >>> nickiem sie nie sugeruj"....brzmi tajemniczo.. pierwszy raz odebralem go jak ..cos w rodzaju ....8 obcy pasazer nostromo :D

USB, dlaczego zaraz sie doszukujesz? moze faktycznie chcecie pomilczec :-) ale co ja tam wiem... jak juz mowilam facetem nie jestem. poza tym kazdy czlowiek jest inny i u kazdego milczenie jest znakiem czegos innego :-p

A mi kabel USB - no tak, owszem, ale to już zadanie kobiety, wyczuć tę niepewność nieszczerosći (sic!) i umiejestnie, taktownie to rozegrac ;)

mucha ..nie wiem na jakich klawiszach klikasz u mnie na lapie wystarczy klikną ctrl-lewy i klawisz ze strzalka nad nim np á takie a

kabelku USB - bo już się kilka osób błednie czepiało tego hellish, więc, g'woli wyjasnienia Musze1977, że moje nadmienienie o piekle nie ma nic wspólnego z tak zwanym realem (i nie chodzi o sklep :P ), zaapelowałam o niesugerowanie się nickiem

goscinka>>> nie doszukuje odp.na pytanie wylacznie na podstawie mojej osoby ...w innych wypadkach geba mi sie nie zamyka