Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

No nic czas do spania ...ponoc milczenie jest złotem ,możechce być bogaty?:) słodkich snów .

Polski-programisty czy Polski 214? Takie dwie opcje mam. Nie wiem o co chodzi.

Mucha >>> niech juz lepiej to C bez kreski bedzie .....jest mi trudno coś na predce wymyslec ...nie mialem do czynienia z klawiszami do prawdziwego PC

ok. nie ważne. Poszłabym spac ale nie chce mi się a rano pewnie pobudka koło 7.00:-(

'i nagle skonczy sie to wszystko co kochasz w co wierzysz zasypie snieg, dziki uniesie cie wiatr, opusci cie nagle uderzy ufales mu taak! ale ty nigdy nie poddasz sie!!! super!

slucham myslovitz. a to jest kawalek ktory jest po prostu super!!! tak chcialam wam pospiewac ;-D mam nadzieje ze uszy wam nie powiedly? :-)

mmmmmmmmmm Peggy Sue nie wyszla za maz!!! mmmmm ooooooooo!!!!!!!! :-D no normalnie mi odbija :-D

hellishbloodystorm mialas powyc a tu nawet pisniecia nie slychac :-D co jest?

goscinka - chwilowa niedyspozycja topikowa ;) z myslovitza lubie peggy brown, i jeszcze dwie piosenki, nie znam tytulow illusion nie slucham wcale

wszyscy sobie poszli :-0 no dobra to ja tez sie zawijam w takim ukladzie :-) zegnam sie do jutra :-) 🌻

gościnka - zasadniczo mocniejsze klimaty, aczkolwiek potrafie odnalezc perelki w tak zwanej muzyce popularnej. :) a wyc, grac, itp. lubie bardzo

no no ....5.6 kg ;) jak tak dalej pojdze to mam nadzieje ze mi choc paluchy ostana co bym popisac mogl czasami :D