Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona tam

spotkanie z jego paczka

Polecane posty

Gość ona tam

jestem ze swoim misiaczkiem juz kilka miesiecy. ale dopiero teraz poznam jego znajomych. chociaz troszke mi głupio sie do tego przyznac, ale strasznie boje się tego spotkania. boje się ze nie bede miała o czym z nimi rozmawiac. Ogolnie jestem bardzo bardzo wstydliwa. pomozcie

Gość znajomi misiaczka
Nie chcemy cię jędzo:P

Gość ja jestem przeciwna mieszaniu
srodowisk i znajomych ;) Ja nie mam ochoty poznawac znajomych mojego mezczyzny i nie zamierzam jego poznawac z moimi ;) Znaczy poznawac to moze i owszem- ale nie jakies specjalne spotkania ;) Tobie tez bym radzila, zwlaszcza ze sie boisz ;) Ale chyba nie o takie rady Ci chodzilo :P

Gość ona tam
masz racje nie o takie.

Gość Śmietanka 30
Właśnie w sobotę idę z moją Panią do znajomych na urodziny kumpla. Niektórych poznała innych nie. Niektórych polubi innych nie. Niektórzy ją polubią inni nie. Ale będziemy tam RAZEM. RAZEM wejdziemy i RAZEM wyjdziemy. To, że nie spodoba się komu niczego nie przesądza. Ja też nie czuję się najlepiej w towarzystwie jej znajomych. Tak po prostu jest. Pamiętaj, że najlepiej macie się czuć w swoim towarzystwie, bo to Wy razem będziecie szli przez życie. A znajomi? Poradzą sobie. Bez Was też.