Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmmmm

co myslicie o zalozeniu na naszej klasie konta z kafeteryjnymi mamami?

Polecane posty

Wysłałam zaproszenie :) ale niestety nie dostałam odpowiedzi :O A co do pomarańczek (tych złych oczywiście) skoro one nie szanują ludzi niech nie oczekują szacunku poza tym ten kto ukrywa się pod anonimowym nickiem jest dla mnie wart mniej niż zero. Szczerość ma u mnie zawsze plus, ale tylko jak wiem z kim rozmiawiam.

dziewczyny nie popadajmy w skrajnosci-nikt nikogo nie zmusza ani do zapisywania sie,ani do wklejania setki fotek,ani do podawani nr gg,telefonu,skypa etc-to ,ze mnie ktos zobaczy (a nawet skrytykuje )to szczerze pisząc mi to zwisa i powiewa-i tak mam konto na nk i tak a skoro nikt sie do tej pory nie przyczepił to moga to tylko zrobic pomarańczowe \"koleżanki\"z kafe dla mnie siedzacej ok 3 lata na forum kafeterii(teraz juz rzadziej)fajnie jest kojarzyc nick z twarza-mało sie udzielam ogolnie ale sporo czytam -i miło jest zobaczyc jak wygląda MaMani,Hanuś,Justaaa,Rafinka i inne nie wymienione tutaj

Justa zgadzam się :) niestety Kafe nie ma dobrej opini właśnie ze względu na te "pomarańczowe koleżanki".

Gość upupy

No ja również weteranka Kafe :) zaczeło się od ślubu, później ciąża a teraz dzidziuś Kubuś :D

ja bym chetnie sie dopisala, ale nie chce, zeby mnie ktos znajomy zaczal tu szpiegowac, a jak juz wpisalby nicka z kafe w googlach moglby sobie czytywac o moich porodach, @, itd... niestety, ja za ta przyjemnosc podziekuje;) ale pomysl dosc fajny, milo mi was poznac, szczegolnie rafinke, bo dzis sie dowiedzialam, ze z mojego rodzinnego miasta pochodzi:) ogolnie to ja na nk. mam podane wszystkie dane nieaktualne, panienskie nazwisko, mieszkam juz w innym miescie i pisze w profilu glupoty:) co do pomaranczek, pokazuja jak wychodzi z nas zwierz kiedy czujemy sie anonimowe;) ja tam je lubie i sama czesto jestem ta "zyczliwa pomaranczka". tzn. nikogo nie obrazam, ale pewne swoje opinie wole zachowac dla siebie i nie byc z nimi laczona;) pozdrawiam was wszystkie;)

Justyna wybacz ale niecierpie takich ludzi :O którzy chcą być za wszelką cenę anonimowi tylko dlatego, aby się go lubiało i szanowało a on po kryjomu wbija nóż w plecy. Jak już mówić otwarcie to otwarcie, a nie kryć się. Skoro mamy coś do powiedzenia to mówmy podobno to jest forum.

dagmarka dziekuje ci :) Ja juz na kafe z 1,5 roku jak nie więcej... Czasem załowalam ze wogóle tu weszłam kiedys tam kiedyś....

Jestem z wami ,ale tez sie jednak nie dopisze. Ja na kafe już 3 lata.......Całuski dla dzieci

kasiak, ja nikomu noza w plecy nie wbijam, ale nie chce, zeby pozniej za mna po calym forum jakas pinda latala i wyzywala, bo akurat jakis moj poglad jej sie nie spodoba, czy to ile razy kocham sie z mezem, czy, za przeproszeniem, zesralam sie w czasie porodu itp... nie chce za wszelka cene byc anonimowa, bo w sieci nigdy nie jestem:) i nie chce tez, zeby jacys znajomi wchodzili tu i czytali o wszystkich szczegolach z mojego zycia;) z dziewczynami z topiku lipcowego zesmy sie tam poznajdowaly i nie mam nic do ukrycia, jak wam zalezy to moge wam na profilu jakis komentarz zamiescic;)

Gość upupy

justyna, też jesteś ze Szczecina? :) pozdrówki Kurczę nie przesadzajcie.... a kto tu komu każe opowiadać jakieś wielkie szczegóły e swojego życia? Ja tam pisze to, co mówię też innym Żadnych cudów z palca wyssanych nie piszę Wszystko jest prawdziwe o ale może jeśli ktoś pisze wszędzie , ze jest extralaską w realu a wcale tak nie jest, to faktycznie, lepiej sie nie pokazywać :D bo kłamstwo wyjdzie na jaw :D Albo inne bajki uskutecznia to może być potem głupio, jak znajomi przeczytaja ale w innym wypadku? Bez przesady...

widzisz rafinko, a w moim przypadku jest zbyt wiele ludzi, ktorych nie chce informowac o moim obecnym zyciu. zaczynajac od mojej matki, a konczac na kilku czubkach, ktorzy sie we mnie podkochiwali jak bylam mlodsza;) niestet, ale glownie takich przyciagalam:O a ze z informatyka na bakier nie sa, nie bede ryzykowala;) o tym, ze jestem super laska nie pisalam ani razu, to wrecz dziewczyny mnie tak pocieszac probowaly;) zdjec tez specjalnie nie ukryam, wystarczy wejsc na lipcowki i mozna sobie poogladac jak ktos ciekawy;)

nie pisałam o Tobie :D tylko wiesz sama, tutaj różne wynalazki są :D:D:D

Gość podnoszee

tyle samo tam namiarów co i w kazdej książce telefonicznej a nawet mniej, bo tam telefonu nie trzeba podawać :P

FAJNY POMYSł . Ale ja sobie daruje :P po co mają być komentarze o mnie ? juz się nasłuchałam na kaffe ;) he he he

Gość podnoszee
pedofil wieksza frajde na bobasach ma

Asia, nie żartuj :) Zreszta teraz myszka83 na topie jest :D

Gość napisze na pomaranczowo
po co te przepychanki-kto chce niech sie zapisze a kto nie to nie-bez zbednego tłumaczenia sie

A ja się zapisałam. W sumie jak ktoś chce to po gg mnie znajdzie, więc co to za różnica:) Ale mnie dawno na kafe nie było...:)

Rafinka ;) 😘 w sumie fakt szałłłłł na mnie przeszedł :P ale koło lwa trzeba chodzić na paluszkach ...:P ja cie odnajde i zaprosze o ! :D no i musimy się na tą kaffke zgadac kochana ! :)

Piszecie pedofil ma fraje :O kto zdrowy na umyśle umieszcza rozbierane zdjęcia swojego dziecka????? Zgadzam się po co tyle zamieszania??? Jejku i tak każdy jak będzie chciał to się zapisze :( to już się robi niesmaczne.