Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

targa

DOWIEDZIAŁA SIE O KOCHANCE .

Polecane posty

to zaczyna byc juz standard MAM ZONE ALE TYLKO RAZEM MIESZKAMY, mam zone ale jestesmy w separacji, mam zaone ale jej nie kocham ale nie sypiamy razem itd........ i jak widac kobiety nadal sie na to nabieraja widac na odleglosc ze ten koles to niezly gagtek i klamca, nie ma po kim rozpaczac i bardzo dobrze zrozibilas ze poinformowalas o wszystkim zone tez bym tak zrobila

to nie jest jego zona ,mieszkaja razem od roku... ale poweidzialam jej bo wiem ze dziad nigdy by sie niezdecydowal i dalej by mna krecil a ja nie potrafilam tak samo jak on tego skonczyc !! szkoda mi tel dziewczyny bardzo bo slyszlalam przez tel jak plakala i nawet chyba sie bili :( ale nie moglam go kryc,,,co myslicie teraz pewnie mnie nienawidzi ?? i nie chce znac?? wczoraj jak zadzwonialam po moje rzeczy bo mial kilka to chamsko powiedzial ze bateria mu pada i sie wyl

wiem ,ze wkrecil sie we mnie ze ciagle mowil ze go to meczy wszystko a kiedy wyszlo na jaw wyparl sie mnie przy niej ze mnie nie zna ( przy rozmowie telefoniecznej ) a teraz sobie mysle jak mogl kochac sie ze mna cala noc ,wracac do niej i klasc sie obok niej, a mowilam zrob cos to nie potrafil :(

Gość ghdguiehfncjksil
to rzeczywiście nie facet tylko śmieć i dno. Gorzej niż gwałt, potraktował Cię gorzej niż gwałciciel ofiarę. Szczyt.

no kumpele mowia ze smiec dokladnie to samo,ze nie mam za kim rozpamietywac ,ze nie jednego moge miec a on niech sobie z tamta bedzie.... ale i tak pewnie juz zycia nie beda miec jak tamta wie ,ze ja oszukiwal tyle miesiecy

Gość życia to juz tamta nie bedzie
miec :( to ona byla zdradzana i oszukiwana , ty bylas tylko wykorzystana i godzilas sie na to, ona nie :(:(

wiem o tym dobrze , i wiem co ta laska przezywa :( dla mnie jest smieciem skonczonym i tyle.