Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina392

nawracające choroby gardła u 14-miesięczniaka

Polecane posty

Gość ewelina392

Moja córcia 14 miesięcy często ma chore gardło.Zaczęło się w pażdzierniku zapaleniem gardła, póżniej w grudniu znowu to samo, tydzień temu angina ropna. Może któraś z was miała ten sam problem i wie skąd to się bierze i jak zapobiegać.

Gość ewelao
U nas syn tez często miewał chore gardło,lekarz stwierdził,ze to od refluksu.Kwaśne soki z żoładka cofają się do przełyku i podrazniają.Do tego dochodzi alergia.więc zapytaj pediatrę o taką ewentualność.

nam lekarka przepisała lek homeopatyczny w granulkach do rozpuszczania i narazie jest ok a młody miał opryszczkę w gardle

mój synek miał podobne problemy wiecznie chore gardło i okazało sie po wiekich trudac i serii badań że GRONKOWIEC !!

leczymy sie hoeopatycznie i jest wielka poprawa od pażdziernika nie wiem co to gardło tfu tfu ( by nie zapeszyc )

Gość a u nas u nas
okazalo sie ze to od idacych zebow, ale bylismy tez u laryngologa wykluczyc migdalki co polecam:) generalnie choroby sie skonczyly gdy zaczelam codziennie chodzic na spacer pomimo choroby i mrozu na minus 10stopni

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci