Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIA25655

DO DZIEWCZYN KTORE MAJA CHLOPAKOW LUB MEZOW

Polecane posty

Gość KASIA25655

Mam wielki problem , otoz spotykam sie z chlopakiem juz dluzszy czs planujemy razem slub oraz dziecko nad ktorym teraz pracujemy ale moj chlopak nie ma pelnego wzwodu tak ze nie moze go we mnie wlozyc tylko ja go musze upychac paalcami. Juz nie wiem co ma robic , poradzcie cos

Gość KASIA25655
ZLE SIE WYRAZILAM chodzilao mi o to ze musze sama go wlozyc.

Gość KASIA25655
zartujecie sobie a ja jestem zalamana

Gość szmatićku na patićku
loj to chlopaczyna problem ma, taki mlody. niech idzie do lekarza

Gość KASIA25655
proponowalam mu to ale on nie chce

Gość KASIA25655
zadna mezatka nic nie odp.czy np powinnam dalej byc z tym chlopakiem zaznaxczam ze bardzo go kocham

Gość KASIA25655
to naprawde nie jest prowokacja prosze o powazne odp

Gość nikt cie nie zna tak jak ja...
no nic, jesli go kochasz to jak mozesz zadawac takie pojebane pytania? nie rozumiem zupelnie. chyba, ze jest on dla ciebie tylko prokreatore, o ile wiesz co to slowo oznacza, dziewczynko pragnaca dzidziusia

Gość KatJa111
jestem mężatką, ale takich problemów to nie miałam. Na pewno zaprowadziłabym siłą faceta do lekarza. To nie jest normalne, że w młodym wieku ma problemy ze wzwodem. Nie musi być to tylko jakiś psychiczny problem. Być może cierpi na jakąś chorobę. Być może nie może mieć też dzieci. Do androloga.

Gość KatJa111
jestem mężatką, ale takich problemów to nie miałam. Na pewno zaprowadziłabym siłą faceta do lekarza. To nie jest normalne, że w młodym wieku ma problemy ze wzwodem. Nie musi być to tylko jakiś psychiczny problem. Być może cierpi na jakąś chorobę. Być może nie może mieć też dzieci. Do androloga i urologa.

poproś kolegów o pomoc tylko z taką samą grupą krwi by nigdy nie wyszło szydło z worka...

Gość nie mialam
takiego problemu, ale moze on ma jakis problem psychologiczny?

a wiecie co ...ja tez mialat podobna sytuacje .. mojemu bylemu nie stawal ....stawal ale byl taki wiodki ze niebylo mowy ...o sexsie ...:p

sypiam z moim chlopakiem od 10 lat i NIGDY nie mial problemu ze wzwodem. jesli po seksie nie zasnie od razu praktycznie stoi mu z powrotem. czasem tylko lekko zmieknie na chwile po wytrysku. gdy kladziemy sie razem wlasciwie stoi mu od razu gdy moja skora potrze jego,obojetnie w ktorym miejscu. moj facet ma teraz 33 lata. twoj chlopak koniecznie powinien pojsc sie przebadac,moze dolega mu cos fizycznie. jesli nie,trzeba bedzie pomyslec co go hamuje...