Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama... ehh...

narzeczony/zdrana- co z pierścionkiem?!

Polecane posty

Gość sama... ehh...

mam 23 lata, jest (w simie...byłam:( ) z facetem 4,5 roku, od roku jestesmy zareczeni, i tyle samo wpolnie mieszkalismy... ja glupia wierzyłam głupia, ze bedzie idealnie... :( wczoraj mialam zostac w pracy do 20 stej, ale projekt skonczylam wczesniej wiec w podkokach wrocilam do domu... drzwi byly otwarte, weszlam do srodka... usyszalam... weszlam do sypialni zobaczylam.. mojego faceta z jakas idiotka,bzykali sie w najlepsze... wsyanelam jak wtryta... oni nic nie pow... rozryczlam sie, rąblam drzwami i wyszlam... od wczoraj jestem w domu rodzinnym... dla mnie tego zwiazku juz nie ma ;(;(;( nie wiem co zrobie, nie wiem co ze jmna bedzie, czuje sie jakbym umarla... to nie jest zal, to nie jest zlosc... to jest okropny ból i poczucie bezradnosci:( jestm zalamana.. dlaczego ja mu nie wystarczylam... ślu7b byla palnowany na lipiec tego roku:( zdrady nigdy nie wybacze... powiedz cie mi co mam zr z piercionkiem zareczynowym... ?! chyba pojde w miejsce gdzie mi sie oswiadczyl, i wzuce go do morza, bo wl tam byl moj najpeikniejszy dzien zycia ... :(:(:(

Gość kolejna naiwna dziewczyna
no ale tłumaczy cię twój młody wiek, pierścionek możesz mu oddac albo sprzedać i kupić sobie cos fajnego, ja swój sprzedałam ;P

tylko nie do morza, jakaś ryba może błyskotkę połknąć i udławić, wyślił mu listem wartościowym niech sobie na penisa założy, może mu amputują, jak nie zdąży zdjąć na czas

Gość co robic_
tak jak pisałam wczesniej- daj sobie z nim spokoj. Koles zwyczajnie na Ciebie nie zasługuje. Nie wie co to jest wiernosc w zwiazku i skoro juz przed slubem takie numery Ci wywija to co bedzie potem?? Ja juz bym takiemu facetowi nie zaufała.

Gość dziwne.........
olej skurwysyna zaslugujesz na wiecej a pierscionek juz dzis sprzedaj :) jest twoj , facet nie ma prawa sie o niego upominac....sprzedaj to przypieczetujesz cala sprawe

Gość co za...
... skurwysyn! :o

pewno że sprzedaj, połowę daj kloszardowi, drugą przepij albo daj na tacę, tylko nie do morza

Gość a niby dlaczego
na tace nie dawaj nic - koloszardowi pieniądze będą bardziej potrzebne

Pierścionka się pozbądź, żeby Ci o nim nie przypominał. Odeślij mu go, by nie myślał, że jesteś materialistką. Niech wie, ze stracił dziewczynę z klasą. Przytulam.🌻

Gość a niby dlaczego
a niby co mu po tej wiedz, skoro it miał ją w dvpie?

Gość sama... ehh...
dzieki dziewczyny... 'Perła' to moze nie jest najgorszy pomysl... moze i racja... sprzedam go i przepuszcze cała kase... albo odesle... a pierscionek jest wart... powiem nie malo (jak go dostalam z ciekawosci poszlam go wycenic-wiem glupota, ale poporstu... ) on ma zamoznych rodzicow... wiec wyceniono mi go na 4 500zł.. :/ i po co tyle pieniedzy?! na jaka cholere tyle dawal skoro i tak mu nie manie nie zalezalo?! skoro ja mu nie wystarczalam... :(:(:( zaraz sie rozbecze.. .

Gość a niby dlaczego
sprzedasz go za grosze - jako złom- więc nie opłaca się to- zostaw gp sobie

wiesz co masz kupić za 4.500? wczasy w ciepłym kraju, na maxa egzotycznym wrócisz zadowolona szykuj garderobę, pakuj walizki a dziadem się nie przejmuj :) chyba lepiej, że ten syf wylazł z niego przed ślubem nie? coś jak opatrzność losu

ja bym nie chciała posiadać takiego pierścionka który by mi tylko przypominał tego idiotę :/

Gość dziwne.........
przepuść kase na przyjemnosci ,..zabierz przyjaciolke i jedzcie gdzies odpoczac

nie oddawaj, będzie miał palant tanim kosztem dla następnej, sprzedaj i prześlij kasiorkę na moje konto, a co mi tam uchlam się za friko

08:19 meaaa :( ja bym mu oddała współczuję 08:21 co robic_ ja na Twoim miejscu zerwałabym z tym kolesiem bez wahania- co z niego za typek skorp tuz przed slubem uprawia seks z inna laską?? Pewnie zdradzał Cie juz dawno temu tylko Ty bedac w niego zapatrzona tego nie zauwazyłaś. Co do pierscionka to ja bym poszła do niego i rzuciła mu go w twarz- niech da tamtej lasce skoro juz zagosciła w jego łózku. Wiem co czujesz bo sama jestem teraz w podobnej sytuacji 08:24 to zależy ile wart jest ów pierścień jeżeli niewiele, to oddaj w komis a kasę przepij z koleżankami na imprezce, a jeżeli jest bardziej wartościowy, to go schowaj w domowym sejfie, przyda się na czarna godzinę Tak czy inaczej nie oddawaj 08:24 sama... ehh... pewnie mnie zdradzal wczesniej.. ja glupia nie widzialam, nie chcialam wiedziec... nie wiem... \'co robic_ \'- dla mnie zdrada jest oczywsta z tym, ze juz nigdy nie bedziemy razem do tej pory sie nawet nie odezwal... wieczorem brat ma jechac po moje rzeczy... 08:25 a niby dlaczego chcesz ma mu go oddać, przecież to teraz jej pierścionek - powiedz gnojowi co o nim myślisz a pierścionek zachowaj a z czasem- gdy już nabierzesz dystansu do całej sprawy przerób go sobie na inny 08:26 sama... ehh... 08:31 bardzo miły blondyn nic się nie martw sprawa jest poważna, jeśli pierścionek drogi, to można nieźle zabalować!!! 08:33 SZUbrawiec Pierscionek sprzedaj i daj kase ubogim 08:34 ROSALINDA PACZEKO (rosalinda-paczeko@wp.pl) Oddaj pierścionek. Jeszcze pecha Ci będzie przynosił. Niech się zabiera z Twojego życia razem z tym kawałkiem złomu.. bo to był widocznie dla niego TYLKO złom..

Gość sama... ehh...
myslicie, żeby nie oddawac?! ... pan u ktorego wyceniealm pierscionek ze jest w nim maly diament... i jest z sypanego zlota... ale to naprawde malo wazne... WTEDY bylo dla mnie wazne to ze go mam a nie ile kosztutuje... :(:(:( moze macie recje... przedam piersionek.. kupie wczasy , bo i tak mi nalezy zalegry uropl w pracy... i pajde... a potem wysle temu glupkowi piekna kartke i moje foto, opalonej wypoczetej, w szapańskim humorze z wycieczki... ?! z podpisem... zobacz co straciles...

Gość sama... ehh...
dziekuję, za przeniesienie...

Gość z doświadczenia
pierścionek odsprzedaj lub przetop na kolczyki. dziewczyny nie wyzywaj od idiotek, bo może tak samo teraz płacze jak ty, bo ją też oszukał. facetowi narób problemów. powiedz teściom. klasę to sobie schowaj w kieszeń. jak możesz to mu zaszkodź - takie małe katharsis. a najlepiej to zerwij z nim całkowicie kontakt. nie słuchaj przeprosin i nie rozmawiaj. pamiętaj, że jeśli mu wybaczysz, to między wami będzie tylko coraz gorzej.

Gość pomysł z wczasami fajny
może z wyjątkiem tego dopisku :)

Gość z doświadczenia
nawet się nie waż wysyłać mu żadnych kartek. on nie musi wiedzieć, że na urlopie o nim myślisz.

ja bym nie oddała zamknij oczki i wyobraź sobie....... słońce drobniutki biały piasek w tle słyszysz szum morza (byle nie Bałtyckie :P ) delikatna bryza powiewa włosami zamawiasz odjazdowego drinka z fikuśną parasolką :D warto? warto a żal w oczach byłego..bezcenny :D

przemyśl sprawę jak drogi pireścionek, a on okaże się wrednym materialistą i będzie ci truł żebyś mu oddała, to byłoby wyjątkowo niemiłe

J osobiscie nie wiem co bym zrobila. Ale napewno jedna z tych dwoch rzeczy: oddala mu pierscionek bez slowa albo pojaechalabym za jego wartosc na wakacje. Tylko to sprawi ze poczujesz sie lepiej.

jak wyżej nie wysyłaj kartek !!! już nic, co zrobisz od tej pory nie będzie się z nim wiązało!! nie dla niego jedziesz na urlop...tylko dla siebie a on? będzie łaził za Tobą..bo tamta dziewczyna pewnie już jest przeszłością ;) on będzie skamlał tyle mu zostało a Tobie? całe życie...i nowa miłość szczera i czysta ❤️

Gość sama... ehh...
nie... on nie jest materialista... ma za duzo kasy, nigdy sie z nia nie liczyl... na 18 ste urodziny dostal on rodzicow Audi A4... sam wybieral kolor i felgi... a na 20ste... miszkanie... sam wybieral gdzie... wiec sami widzicie... teraz ma 25 lat...

blondyn najgorzej gdy rodzice dali mu kasę na pierścionek a on będzie musiał sie ukorzyć i wyżebrac te pieniądze lub pierścionek a co dostanie od niej? foto* z urlopu..takie "podziękowanie" *fotka miernej jakości, prześwietlona, niewyraźna, bo na inną nie zasłużył

no biedulek dopiero Ty mu pokazałaś że miłości nie da sie kupić :P