Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama... ehh...

narzeczony/zdrana- co z pierścionkiem?!

Polecane posty

plyna ryby plyna tak - juz koncze - bo taka fanatyczna chęć podkreslenia, że moja wypowiedz nie była smieszna, moze byc chyba tylko wywołana farmakologicznie

Rany... i znowu afera przez Komiczne:P :D:D:D Chyba ktoś ma bardzo małe poczucie własnej wartości i nie jest to Komiczne:D:D:D

"i zaczales mi pisac, ze sztywniakiem jestem" A Tobie moje stwierdzenie najzwyczajniej zburzyło cały światopogląd :D:D bo rzuciłas sie tak jakbym Ci matke sponiewierał :D:D To Twoja osobista tragedia, że komiczne nie poddał sie Twej krytyce :D:D Ps juz koncze :)

wrrr, jakbys byl taki super za jakiego sie uwazasz ( a chyba nie jestes, skoro swoje kompleksy probujesz rozwiazywac kiepskimi zartami na kobiecym forum internetowym), to bys po prostu olal moja opinie albo powiedzial "nie kazdemu musza sie moje zarty podobac" i tyle. a nie, na sile musisz mi udowodnic, ze ja jestem sztywniakiem a ty jestes taki kól.

Nefry : przynajmniej potem ma sie świadomość, za co jest się wdzięcznym temu forum ;)

hmmm, co do tematu: oddaj pierscionek i w ramach odstresowania umow sie na niezobowiazujacy seks z jakims fajnym facetem:P:P:P

kólko wzajemnej adoracji jak widze... na szczescie (a moze niestety?) wisi mi co komiczne i inni tutaj mysla o mnie, bo wiem, ze mam racje i mysle, ze Komiczne tez i tym wie, tylko bardzo sie przed tym broni... zwyczajnie nie chce mi sie dyskutowac z kims, kto - jak juz wspomnialam - nie jest dla mnie odpowiednim partnerem do dyskusji. i tyle, ciesz sie komiczne i inni, ze sobie poszlam, myslac, ze wygrales :) kolejny plus dla potwierdzenia zajebistosci twojego marnego ego

Nefry : nic, tylko zacząć śpiewać "kafe jest dobra na wszystko.." :D

"skoro swoje kompleksy probujesz rozwiazywac kiepskimi zartami na kobiecym forum internetowym" odpowiem tylko na to... czemu kobiety tak strasznie sie nie szanują? czemu zarzucenie, ze pisze sie na kobiecy forum, jest najcięższą obelgą?? :D Zobaczcie - facet piszący na kobiecy forum, to wg wielu gorsze okreslenie niż gej :D Czemu kobiety uwazaja, że ich forum to forum o bzdurach, idiotyzmach, rzeczach banalnych i żałosnych... Odwrócmy sytuacje.... Kobieta pisząca na forum męskim - np samochodwym... oooooo to jest nobilitacja sama w sobie.. po prostu taka kobieta rosnie w oczach... czemu kobiecość, tematy związane z emocjami wiekszosc z kobiet traktuje jak rzecz szmatławą? czemu same czujecie sie gorsze od facetów??

Ponieważ jak już nie mają sensownego argumentu, wytaczają ciężkie działo i wala na oslep, nie widząc że strzelaja sobie samobija:P:P:P:P

autorko pamiętaj że to wszystko jego wina :( wypłaczesz się w rękaw koleżanki i kiedyś ci przejdzie to co teraz czujesz... mam nadzieję że w stosunku do niego czujesz już tylko pogardę i że nie dasz się wciągnąć w jego głupie usprawiedliwiające gadki :/ i koniecznie napisz jak to się wszystko potoczyło!! trzymam kciuki że wytrwasz w tym wszystkim wierzę w ciebie :)

Gość komiczne bo babskie sprawy
nie są głupie tylko niemęskie, sam masz problemy emocjonalne, więc pewnie tutaj szukasz ich rozwiązania, ale nie tedy droga...

ale tu nie ma BABSKICH spraw - to sprawy uczuc - a faceci tez je mają :) choc wiele kobiet o tym nie wie... i stąd tyle rozpadajacych sie związkow...

Gość komiczne sam masz w stoce że
nie wierzysz w mołośc...

komiczne popisujesz się elokwencją, bawisz się w gierki słowne..tu są rozpatrywane dramaty prywatne a nie wokanda: rano zdradzona o 14 Pani X o 16 Pan Y weź wyluzuj :D ten topic czytam od rana a teraz czytać się nie da..bo, znów Pan komiczne :) przez pół strony

Gość komiczne sam masz w stopce że
nie wierzysz w miłość

ojej, babskie sprawy???? tylko ze co chwile sa topiki w stylu: on mnie nie rozumie, nie rozpoznaje moich oczekiwan, itp. itd.... T z jednej strony to sa babskie sprawy ale jak przyjdzie co do czego to facet ma wszystko rozumiec:P:P:P Jako kobieta czasami nie rozumiem innych kobiet:D

atunia - nie zauwazylas, ze to nie zacząłem? :) a co do stopki, to nie jest moja wypowiedz, tylko opis z gg jednego typa, ktory myslal, ze wyjdzie w ten sposob na twardziela i bedzie rwał na niego laski :D:D

Gość bo kobiety zamiast mówić swoim
facetom co czują to się uzewnętrzniaja na forum

Gość do komiczne hehehe
twardziel nie był w cale taki głupi, założę się, że laski rzuciły się by mu udowodnić, że jest w stanie pokochac..właśnie je:) dobre dobre

nawiasem mówiąc, "babskie " forum może być o ciąży, porodzie, karmieniu piersią, jako, że tego to żaden facet zrobić nie da rady, a "męskie" o problemach z prostatą... Cała reszta jest uniwersalna.

nie moja wina, ze jestem urodzonym prowokatorem? :D ale tym razem nie wiedzialem, ze taka fajna zadyma z tego wyjdzie:D:D